LG G2 Kullanıcıları Kulübü

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar benim cihazın TWN Rom ve OTA'dan kontrol ettiğimde güncel diyor. Lg Firmware sitesinden baktığımda TWN Romlara v30 çıkmış fakat TWN Open 16G çıkmamış. Benimki bu oluyor sanırım. Başka 16 GB TWN rom kullanan var mı ?

benim tel 16gb tr ve lollipop yüklü

enginyigit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonuma lollipopu yükledim.oldukça güzel efektlere sahip.telefon menü geçişleri falan oldukça iyi.
kamerası için gelişme yok ama xcam lg yazılımını kullanın çok daha iyi sonuç alıyorsunuz.bir de manual camera aplikasyonu hızlı ve sürekli odak konusunda iyi.şarj kitkata göre daha çabuk tükeniyor.ama rahat ettirecek bir rom lollipop.pc suite yüklemesinde sıkıntı yok.rahatlıkla 45 ile 50 dk arasında yüklendi.kitkatta iken hard reset attım.o şekilde yükledim.tertemiz bir sisteme geçtim.benim tavsiyem yüklenilmesinden yana.

ankebux

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba; telefondaki apk dosyalarına nasıl ulaşırım? Telefonda nerede kayıtlıdır. Bendeki apk dosyalarını başka bir telefona aktarmak istiyorum. yardımcı olabilirmisiniz. Android 5.0.2 kullanıyorum. rootsuz. telefonumda uygulama paylaş programaı var fakat çoğu zaman hata veriyor, gönderiliyor gibi gösteriyor fakat en sonunda başarılamadı diye hata veriyor.

sagoisthakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Günaydın arkadaşlar bir sorum olacak benim ekran kullanımım yüzde 50lerde hep arkadaşımın yuzde 20de dolasiyor g2yle.

Android 5.02 var bende yuzde 40 parlaklıkta kullanıyorum

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Elimde g2 var HKG-XX serisi 4.4 kitkat yüklü ota dan baktım güncelleme gelmedi lg pc suite kurdum telefonu bağladım ordan da baktım güncelleme gelmedi acaba nasıl lollipop yükleyebilirim ?

Hakan YAVAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şarj yerine oturuyor sanırım, arkada mp3 çalarken wifiden internete girdim bütün süre boyunca.
LalzZV.png

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bence sorun yok :)) Bataryayı düşünmekten telefonun keyfini çıkramıyordum artık rahat rahat tadını çıkarırım.. :)
İlk baslarda ben de oyleydim.Mobil veriyi kullandigin zaman sarj daha cabuk biter o zaman panik yapmana gerek yok.Mobil veriyle 2:45 ekran suresi gordum wifiyle 6:25

tanerim

Asistan
Reaksiyon puanı
1
oyunlarda pil tüketimi çok oluyor pil bir anda tükeniyor....suç lolipop un değil oyunların....

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Senin kullandığın telefon nexus olmadığı için normal s5 e yeni 5.0.2 geliyo ayrıca 5.1.1 de ram ve batarya bakımından hatalı çıktı yani M yi bekleyin boşverin 5.1.1 i

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Senin kullandığın telefon nexus olmadığı için normal s5 e yeni 5.0.2 geliyo ayrıca 5.1.1 de ram ve batarya bakımından hatalı çıktı yani M yi bekleyin boşverin 5.1.1 i
Nexus kullananlarin kafasi rahat,hatali sürüm olsa bile nasil olsa 2 aya yeni guncelleme geliyo

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Nexus kullananlarin kafasi rahat,hatali sürüm olsa bile nasil olsa 2 aya yeni guncelleme geliyo

Ortada hatalı sürüm falan yok. N5 telefonumda 5.1.1 yüklü akıyor resmen. Ne batarya ne ram sorunu var. 4.4.4 e göre bayağı iyileşme var, 5.0.2 ye göre de bayağı düzeltme.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İYİ GÜNLER arkadaslar benim lg g2 telefonumu 1 hafta önce garantiye yolladım telefon durup dururken kapandı birdaha açılmadı her şeyi denedim sizce ne olmus olabilir garantiye girer mi ?