LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaslar 30 a kurarken flash toolda kimi site cse flash demis kimisi normal flash demis hangisini yapacagiz ne farki var
Bende bugün bozdum telefonu 30 d kuruyordum vodafone olmayan heralde olmadı 5.0.2 deydim zaten karıştı filan bozdum sonra tot ile 4.2.2 deydi sonra kitkat yaptım canım çıktı.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
G3 pil durumu zamanla daha iyi oldu gibi.
2a1c2fd42f40495641ca7efc73d8273b.jpg
ba11e9740528ae6626220a0befc1e7fa.jpg

Uzun süreli kullanımda 3 saati biraz geçti ekran süresi. Günlük kullanımda da 5 saat oluyor.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Dostlar romu yukledim normal flashla sonra hard reset attim su an iyi durumda ancak ekranın sol tarafinda bir turuncu leke oluştu bu konu biraz canimi sıkıyor cok belli olmasa da
Tabi telefon cok guzel oldu
32053ea69ba2f4de2d6804046f9d6d79.jpg

furkansimsekk12

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar telefonun yazilimsal ozelliklerinde yapim numarasina 6~7 kere tikladim artik bir gelistiricisiniz dedi.Bu ne demek ve bir zarar yada faydasi olur mu ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar bu 5.0.2 de guc tasarruf modu acilinca alt ve ust taraflar turuncu oluyor dogru degil mi

snowlife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mehaba bana yardımcı olursanız çok seviniri.1 yıldır lg G2 kullanıyorum demin fotoğraf çekerken cihazın kendi telefonundan kendi kendine kapandı flaşlı çektim fotoğrafı neyse tekrar açtım fotoğraf çekmeye devam ettim tekrar kapandı şimdi hiç bi şekilde açılmıyor.Şarj ettiğimde sadece kırmızı led oluyor o kadar.Arkada ki güç düğmelerine vs. bastım ama açılmıyor

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Mehaba bana yardımcı olursanız çok seviniri.1 yıldır lg G2 kullanıyorum demin fotoğraf çekerken cihazın kendi telefonundan kendi kendine kapandı flaşlı çektim fotoğrafı neyse tekrar açtım fotoğraf çekmeye devam ettim tekrar kapandı şimdi hiç bi şekilde açılmıyor.Şarj ettiğimde sadece kırmızı led oluyor o kadar.Arkada ki güç düğmelerine vs. bastım ama açılmıyor

yazılımsal bir sorun gibi görünüyo hard reset atmayı denedinmi ?

emre2535

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Cihazın flaşında veya kamera devrelerinde kısa devreye sebep olabilecek bir şey oldu mu sıvı teması, düşme, sert bir darbe eğer kamerada veya flaşında kısa devre varsa bu cihazın kapanmasına ve pilin kendini korumaya alarak tekrar cihazın açılmamasına sebep olabilir.

snowlife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayır olmadı yani 1 ay önce kadar sadece batarya değişimi oldu.Hard reset yapmayı deniyorum fakat lg lagosu gözükmüyor.Cihaz kendini tamamen kitlemiş durumda yani.Sadece dediğim gibi şarja takınca led ışığı yanıyor o kadar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba G2 mi alalı 2 hafta oldu yeni olmasina rağmen diğer Kullanan arkadaslarda radio adim sayar falan var benimkinde yok bu konuda fikri olan varmi?

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Bu g2nin videosunun boyutu neden çok fazla yoksa diğer cihazlardadamı böyle 2 dakika video çekiyom 500mb diyor bunu nasıl optimize ederiz ?

MolvadaGama

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu g2nin videosunun boyutu neden çok fazla yoksa diğer cihazlardadamı böyle 2 dakika video çekiyom 500mb diyor bunu nasıl optimize ederiz ?
Bende bu konuda müzdaribim, sanırım siz 1080p 60fps çekiyorsunuz. Bende videolarımda 2 dk. 1080p 60fps görüntü için 500-600mb gibi değerler alıyorum. Baktım olmuyor 720p çekiyorum. 10dk video çekiyorum 400-500mb gibi değerler alıyorum. Diğer makinalardada durum bu G2 için değil yani.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38

Bende bu konuda müzdaribim, sanırım siz 1080p 60fps çekiyorsunuz. Bende videolarımda 2 dk. 1080p 60fps görüntü için 500-600mb gibi değerler alıyorum. Baktım olmuyor 720p çekiyorum. 10dk video çekiyorum 400-500mb gibi değerler alıyorum. Diğer makinalardada durum bu G2 için değil yani.
youtubede 10 dkka video 1080p indiriyon bukadar olmuyor kalitedede pek fark yok .

MolvadaGama

Asistan
Reaksiyon puanı
2
youtubede 10 dkka video 1080p indiriyon bukadar olmuyor kalitedede pek fark yok .

Biraz göz yanılması oluyor işte, mesela dün bir video yükledim youtube'ye 408 mb, indirmek istediğimde 107mb oluyor. İşte burda videonun ayrıntılarına baktığında indirdiğin videonun,

- Veri hızı
- Toplam bit hızı
- Resim kare hızı
- Bit hızı

Gibi değerleri düşüyor, ham videoya göre işlenmiş videoda illaki bir fark var malesef.

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38

Biraz göz yanılması oluyor işte, mesela dün bir video yükledim youtube'ye 408 mb, indirmek istediğimde 107mb oluyor. İşte burda videonun ayrıntılarına baktığında indirdiğin videonun,

- Veri hızı
- Toplam bit hızı
- Resim kare hızı
- Bit hızı

Gibi değerleri düşüyor, ham videoya göre işlenmiş videoda illaki bir fark var malesef.
Orası öyle ben gözümün gördüğünü bilirim, fark göremiyorum malesef :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
OTG kablosunda sıkıntı olabilir mi? Ayrıca hdd bağladığınızda önce telefona göre biçimlendirmeniz gerekiyor. Hdd'in exFat sisteminde olması gerekli. Ntfs desteklemiyor.
Kardesim cok tesekkurler KONUYLA ILGILI MESAJIN BAANA COK YARADI ALLAH RAZI OLSUN

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefona ispanya romu yüklicektim fakat telefonu download moda alamıyorum. her sitede ses açma tuşuna basarken kablo takın diyor ama benimki sadece şarj oluyor. ses kısma tuşuyla denedim yine aynı sonuç. flash tool var rom var fakat downloadm moda alamıyorum. son olarak, 5.0.2 romu yüklememi önerirmisiniz? şarj süresi kısalıyor diyenler var. zaten telefonum paralel ithalat güncelleme gelmesine az kaldı. fakat sabırsızlık :D

tanerim

Asistan
Reaksiyon puanı
1
lg driverları pc ye kur telefonu kapat. ses açma tuşuna basık tutarken usb kablosunu tak telefon download moda geçer.

burak28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim telefonum italyan malı distribütör garantili güncelleme gelmedi hala Türkiye ye göre mi alıcak ?