mmoncrown_ksk
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Aynen oyle ve tr cikisli cihazlarda radyo calismiyor...
Ben sahsen radyo olmamasini sorun olarak gormedigim icin sorun yok dedim ve ayrica g ekranindada smart tips ile lg health oluyo ki lg health bile romla önyuklu gelmiyo smart tips te g3 icin zaten kisaca bunlari ben sorun olarak gormuyorum ama lg yayinlayacagi orj. Stock lollipop a koyarsa koyar koymazsa koymazAynen oyle ve tr cikisli cihazlarda radyo calismiyor...
Telefonla konusurken bisey farkettim sesi hoparlore verip yüz hizasına tuttuğumda telefondan serin hava geliyor karsıdaki kisi konustukca gelio sustuğunda kesilior varmı denk gelen?![]()
İçinde 2 mm fan varTelefonla konusurken bisey farkettim sesi hoparlore verip yüz hizasına tuttuğumda telefondan serin hava geliyor karsıdaki kisi konustukca gelio sustuğunda kesilior varmı denk gelen?![]()
Gerçek sanacak hocam amanİçinde 2 mm fan var![]()
Aslnda telefonun icine kucukte olsa fan koyabilirlerdi ısınmazdı.Gerçek sanacak hocam aman![]()
Havayı nereden alırdı onu düşünmek lazım. O kadar küçük fanın da maliyeti zor ve işlevi küçük olurdu kanısındayım.Aslnda telefonun icine kucukte olsa fan koyabilirlerdi ısınmazdı.
Telefondan anlarm parcalardan pek anlamam ama islemcinin hemen altına kucuk boyle donen fan olabilir gibime geliyor 😄Havayı nereden alırdı onu düşünmek lazım. O kadar küçük fanın da maliyeti zor ve işlevi küçük olurdu kanısındayım.
Fana gerek yok ki lg g2 zaten su soğutmalı... [emoji2] [emoji3]Telefondan anlarm parcalardan pek anlamam ama islemcinin hemen altına kucuk boyle donen fan olabilir gibime geliyor 😄
Bu arada su sogutmalı telefon var mı suan bi ara cıkcak diyorlardıFana gerek yok ki lg g2 zaten su soğutmalı... [emoji2] [emoji3]
Arkadaslar bu g2 de ois var mı yok mu görmüyorum kamera icinde bisey oynamıyo her seyi denedim bakarken oynattm ama ise yaramıo ayrıca titretiom az engellemio gercek deil diye süphe etcem ama koskoca LG yalan diyemez demez de zaten .
Benimde L kopuk yan taraflari catlak 11 ay oldu alali degistrirlermi bilmem ama vercem telefondan ayri kalabilsem neyse kardesimin zenfone 5 iyle taklcam yada ablamn g2 si 😄Lg nin L side koptu servise gidip arka kapak değişcem
İspanyada vodafone romu dağıtılmaya başlanmışG2 android 5 guncellemesi avrupada basladı.
Buraya gelip gelmemesi beni ilgilendirmez zaten 1 aydr kullanyorum pek supriz olmadı g3 arayuzunude cok kullandgm icin 5.1 5.2 yide kesin vermesi lazm LG nin gerisini vermesede olur cunku bazı uygulamalar 4.4.2 den yavas açıliyor ve ART ile uyumlu olmasna ragmen.İspanyada vodafone romu dağıtılmaya başlanmış
Evet.Arkadaşlar lolipop la birlikte kilit ekranına bildirim özelliği gelecek mi bilen var mı?
Italyan sistemi var buyuk ihtimal oyleyse evet telefon halknda yazilim bilgisine bakn ital filan yaziomu bas harfi.Arkadaşlar Bende,de Lg G2 Var İtalyan Malı Distribütör Garantili Telefonum İtalya,ya Göre Mi Güncelleme Alır ?