• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

az önce bende fark ettim:biggrin::biggrin: peki cloudy kuracağım şimdi stock rom nasıl kurabilirim daha sonra

Bide Cloudy kurarken iki seçenek geliyor art ve dalvik darkı olan onlar ne için acaba bilgin var mı

Arkadaşlar LG G2 16 GB Sıfır yurt dışı kayıtsız almayı düşünüyorum. Farklı ımeı atarak kullansam görüntülü görüşme , 3G MMS ve buna berzer durumlarda sorun yaşar mıyım?

Arkadaslar biriyle görüşürken arama ekraninda rehber hoparlör vb tuslarin bulunduğu yerde bir de bluetooth tusu var. Bu tus ne ise yariyor acaba bilgisi olan var mi ?

Arkadaşlar benim şöyle bir problemim var ve çözümünü henüz bulamadım telefonu gece şarja takıyorum ancak sabah uyandıgımda telefon kendisini sessize almış oluyor halbuki ben telefonu standart sesli profilde şarja takmış oluyorum bunun sebebini bilen var mı acaba ?

Arkadaşlar benim şöyle bir problemim var ve çözümünü henüz bulamadım telefonu gece şarja takıyorum ancak sabah uyandıgımda telefon kendisini sessize almış oluyor halbuki ben telefonu standart sesli profilde şarja takmış oluyorum bunun sebebini bilen var mı acaba ?
Ayarlar-Genel-tarih ve saat
İşaretlediğim yerdeki tiki kaldırınca düzeliyordu.

0f908ce382294d63f59820dd63d673b7.jpg

Bu olay lgden kaynaklanıyor geceleri otomatik sessize alıyor gece 00.00 oldumu direk sessize geçiyor ben kendim açıyorum yine geçtiği zaman.

3bc5f17fbc67e683380681f7a10d7917.jpg

Hep böyleydi bu
Ama bu sessiz ayarını açıp sessize geçeceği zamanı degistirerekte halledilebiliyordu galiba tam hatırlamıyorum. Biraz karıştırayım bakalım

[MENTION=415581]dragomhmt[/MENTION] yardımın için teşekkürler tiki kaldırdım artık düzelir umuyorum.Sanırım yazılımsal bir hata .

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=415581]dragomhmt[/MENTION] yardımın için teşekkürler tiki kaldırdım artık düzelir umuyorum.Sanırım yazılımsal bir hata .

Ayarlar > Ses > Sessiz Mod'a gelip zamanlı değiştirmeyi kapatın düzelecektir.

İnş sorunun düzelir arkadaşın dediği gibi sessiz moda bak aktifse kapat bende kapalı ama oluyor biraz karıştırayım şu modu

Telefon şuan sessiz mod kapalı ve otomatik tarih ve saat etkin durumda bakalım 00.00 da sessize geçecek mi normalde böyleyken geçiyor sessize.

534b578fa805efa78229325964611769.jpg

ac0cda33410002eae99abebe89e53fe4.jpg

3ee1d53168e728c12f4783aaaac7af9d.jpg

Telefon bu durumda şuan.

Edit: Geçmedi titreşime bu telefonu anlamak mümkün değil günlerdir hep gözümün önünde 00.00 titreşime geçen ve kendim sesi açtığım telefon şimdi geçmedi ayarlar aynen duruyor bi tek değişiklik yaptım.
sadece zamanlı sessize almanın zamanını değiştirdim 00.00-00.01 arasında ayarlıydı ama aktif değildi. Ben saat 23 e getirdim bir tek. Ayarları değistirince aklı başına geldi heralde. [emoji5]

Arkadaşlar İthalatçı firma garantili alalım mı sıkıntı olur mu acaba? Kliksa vb sitelerden.

Ben kliksadan aldim herhangi bi sorun cikmadi simdiye kadar yaklasik 1 ay oldu.

Arkadaslar biriyle görüşürken arama ekraninda rehber hoparlör vb tuslarin bulunduğu yerde bir de bluetooth tusu var. Bu tus ne ise yariyor acaba bilgisi olan var mi ?

Harici donanimlar icin olabilir ornegin bluetooth kulaklik gibi

Arkadaslar vatan bilgisayardan 1399 lg g2 aldim. Internet ve istanbul bilisimde fiyatlar 1100 civari ama garantiyi kendileri veriyor. 1399 olanlar telpa lg turkiye garantili. Sizce pahaliyami almis oluyorum

Tlefona cloudy rom atacağım fakat kitkat baseband diye birşey var. bunu nasıl yapıcam. ? bir de benım telefon zaten kitkat 4.4.2 illa yüklemem gerekıyormu

Bimeks vatan comp, dan aldigim model 16 gb 1399 aldim. Sanirsam biras aceleye getirdim ama olsun telefon gercekten guzel. Saolun tsk ederim

Telefonu suya düşürdüm. :sneaky2: Pirinçte bekletiyorum. Umarım düzelir:thumbdown: