TechnoYoung
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 358
stock rom twrp den kurulmaz custom kurabilirsin tabiki görmez D:şimdi twrp ye alabildim telefonu ama kdz dosyasını görmüyo neden acaba
stock rom twrp den kurulmaz custom kurabilirsin tabiki görmez D:şimdi twrp ye alabildim telefonu ama kdz dosyasını görmüyo neden acaba
http://forum.shiftdelete.net/lg/373555-lg-g2-root-twrp-custom-rom-stock-rom'a-donus.html bende customdayım hiç dönmeyi denemedimaz önce bende fark ettim:biggrin::biggrin: peki cloudy kuracağım şimdi stock rom nasıl kurabilirim daha sonra
ART android 5 le beraber tam olarak gelmiş birşey bence dalvik i seçin art bazen sapıtıyorBide Cloudy kurarken iki seçenek geliyor art ve dalvik darkı olan onlar ne için acaba bilgin var mı
Ayarlar-Genel-tarih ve saatArkadaşlar benim şöyle bir problemim var ve çözümünü henüz bulamadım telefonu gece şarja takıyorum ancak sabah uyandıgımda telefon kendisini sessize almış oluyor halbuki ben telefonu standart sesli profilde şarja takmış oluyorum bunun sebebini bilen var mı acaba ?
Ayarlar-Genel-tarih ve saat
İşaretlediğim yerdeki tiki kaldırınca düzeliyordu.
![]()
Nerde bu profil?Zamanlı profil değiştirme modu var. Zamanlı sessiz miydi neydi öyle bir ayar kısmı olması lazım. Onu aktif hale getirmişsin. Onu kapattığında düzelecektir. LG den kaynaklanan bir durum yok. Ayarlardan zamanlı profil değiştirebiliyorsunuz.
Nerde bu profil?
Arkadaşlar benim şöyle bir problemim var ve çözümünü henüz bulamadım telefonu gece şarja takıyorum ancak sabah uyandıgımda telefon kendisini sessize almış oluyor halbuki ben telefonu standart sesli profilde şarja takmış oluyorum bunun sebebini bilen var mı acaba ?
İnş sorunun düzelir arkadaşın dediği gibi sessiz moda bak aktifse kapat bende kapalı ama oluyor biraz karıştırayım şu modu[MENTION=415581]dragomhmt[/MENTION] yardımın için teşekkürler tiki kaldırdım artık düzelir umuyorum.Sanırım yazılımsal bir hata .
- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=415581]dragomhmt[/MENTION] yardımın için teşekkürler tiki kaldırdım artık düzelir umuyorum.Sanırım yazılımsal bir hata .
LG G4 süper bir telefon olcak heralde32 bit snapdragon 810 ile gelmesi bekleniyor 64 bit
Arkadaşlar İthalatçı firma garantili alalım mı sıkıntı olur mu acaba? Kliksa vb sitelerden.
Arkadaslar biriyle görüşürken arama ekraninda rehber hoparlör vb tuslarin bulunduğu yerde bir de bluetooth tusu var. Bu tus ne ise yariyor acaba bilgisi olan var mi ?
Teknosa vb. yerlerde de aynı fiyat o yüzden gayet normal tabii 32 GB lık modelse, hayırlı olsunArkadaslar vatan bilgisayardan 1399 lg g2 aldim. Internet ve istanbul bilisimde fiyatlar 1100 civari ama garantiyi kendileri veriyor. 1399 olanlar telpa lg turkiye garantili. Sizce pahaliyami almis oluyorum
Bimeks vatan comp, dan aldigim model 16 gb 1399 aldim. Sanirsam biras aceleye getirdim ama olsun telefon gercekten guzel. Saolun tsk ederim