Eko06
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar g2 ye kulaklık alacağım önerisi olan var mı max 80 liralık bir bütçem var
Root ile yapılıyor. Kullandığınız seri 410k ise destekler. Üstü ise desteklemez.Birde internetsiz radyo linki vardi. o linkide bulamiyorumda
Format atınız. Düzelir.LG G2 telefonum var . Su hatayi aliyorum "Mobil Ağ , siz gecerli bir SIM kart takıp yeniden baslatana kadar kullanilmayacak" bunun cozumu nedir ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
LG G2 telefonum var . Su hatayi aliyorum "Mobil Ağ , siz gecerli bir SIM kart takıp yeniden baslatana kadar kullanilmayacak" bunun cozumu nedir ?
Bende olmustu kulaklik girisinin.takili.kalmasi gibi bir sorun kulakligi takip bi kac kez hizlica takip cikarin.duzelebilir benimki oyle duzelmisti..Kulaklık takılı olmadığı halde öyle gözükmesi sorununu yaşayıp buna çözüm bulan arkadaş var mı?
Retro tema bi harika dostum teşekkürler [emoji6]Benim gözümde en iyi tema
Retro http://www.444android.com/ankebut/LG_G2/Temalar/Retro_v.1.1b.apk
Bayanlar için altenatif
Orange floral
https://www.androidfilehost.com/?fid=23578570567718247
Purple floral
https://www.androidfilehost.com/?fid=23578570567718252
Retro tema bi harika dostum teşekkürler [emoji6]
Benim telefon fransa cikisli stock rom istanbul bilisimden almistim banada guncelleme gelmis midir
Çok fark yok temalar arasındateşekkürler ilerde inşallah nexus 6 teması da çıkar![]()
OTG kablosu alıp USB belleğe LG G2'ye uyumlu herhangi bir ROM atın. Sonra USB belleği OTG kablosuna takın ve OTG kablosunu da telefona takın. TWRP'yi açın, mount kısmına girip USB-OTG yazan seçeneği tikleyin. Sonra ınstall kısmına girin ve usb-otg yazan yere tıklayıp ROM'un üstüne tıklayın ve aşağıdaki mavi çubuğu kaydırarak ROM yükleme işini başlatın.Ya wipe attim telefon lg ekraninda kaliyor acilmiyor optimus g3 romu kullaniyordum flash toolla kdz yukleyemiyorum telefonu depolama olarakta gormuyor bilgisayar. Download mode ve twrpye girebiliyorum. Otg kablosu alsam bilgisayar gorur mu telefonu?? Acil yardim edin allah rizasi icin
Oo bu daha güzelmiş 😃 TeşekkürlerBende retro kullanıyorum ancak DOMO temayı tavsiye ederim.
http://www.444android.com/ankebut/LG_G2/Temalar/Domo_v.1.0.apk
Sorun yaşaman tamamen şans işi ,fark olarakta güncellemeyi onlar daha erken bile alabilir radyosu var bildiğim kadarıyla + olarak onlarda eksiği yok fazlası varArkadaşlar merhaba. Ben de biraz geç de olsa bir LG G2 almayı düşünüyorum. Ama kafama bir soru takıldı. İnternetten telefonun fiyatlarına baktığımda -örneğin GG'den ya da N11'den- tanınmış teknoloji marketlerinden neredeyse 300-400 TL'ye varan farklar olduğunu gördüm. Bu farkın sebebi paralel ithalat denen şeymiş onu da anladım. Ben de bu kadar fiyat farkını vermektense garanti konusuna takılmaz bunlardan alırım diye düşünüyorum. -Gerçi bunlar da 2 yıl garanti veriyorlar ama..-
Şimdi sormak istediğim şu. Cihazın garantisi dışında, bu paralel ithalattan aldığım telefon her hangi yazılımsal veya donanımsal bir problem çıkarır mı, güncelleme desteğinde diğer G2'lere göre bir fark olur mu, kutu içeriği diğer G2'lerle aynı mı? Veya bunların dışında farklı bir sorunla karşılaşma ihtimali var mı? GG'den veya başka bir yerden telefon alan arkadaşlar bunun gibi sorunlar yaşadı mı? Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden çok teşekkür ederim.
Bize haziranda L gelir :devil2:Gelse ne olcak ki polanyadan baslicakda turkiyeyebgelcekte sonra g2lerin dagitimi baslicak ondan sonra g2 tr surumlere gelcek sen hala ....
Aynı fikirdeyimIlk hangi ülkeye gelirse o romu kurarız hacı tr ye gelene kadar onu kullanırız
yada G3 sisteminden port edilen (optimus g3 yada cloudy g3) e 5 gelir çünkü g3 ten alıyolar onu yüklerizAynı fikirdeyim
Haklısın tabikide G2 ye çok geç gelirse diyelim o zaman custom ama geç gelceğini sanmıyorumStock G3 arayüzü varken romla filan uğraşmam ben![]()
Kesinse süper birşey çünkü custom rom yüklüyoruz g3 arayüzü daha az enerji kullanıyo filan ama yinede şarjı stocktan az gidiyo diyolar fark etmedim ama ne alaka stock ama g3 sistemi fazlada gelmez g2 ye çünkü daha hafif orası mantıksız geliyor banaG3 arayüzü ile gelecek![]()