LG G2 Kullanıcıları Kulübü

cyln35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben o yuzden yeniden indirmeni istemistim
2 kere denedigim icin onu dusunmemistim ama ondanmiss sanirim :) guzel oldu suan hic bi sorunu yok kasma donma ve ya eksiklik hersey guzel umarim boyle devam eder birde zip dosyalarini silsem sorun olur mu fazlasiyla yer kapliyorda:)

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
2 kere denedigim icin onu dusunmemistim ama ondanmiss sanirim :) guzel oldu suan hic bi sorunu yok kasma donma ve ya eksiklik hersey guzel umarim boyle devam eder birde zip dosyalarini silsem sorun olur mu fazlasiyla yer kapliyorda:)
Silebilirsin tabi sorun olmaz

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar lg g2 ye optimus g3 romu kurucam ama hiç bir bilgim yok bununla ilgili açılmış konu varmı ?

yasinkanki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler benim telefon kulakliklarin sol tarafini hep bozuyor. Ne yapmaliyim ?

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
telefona az önce stock rom attım download moddan fakakt açtığımda pin şifresinin ardından başka bir şifre istedi çince gibi yazılar yaıyor ve telefonun ledi de yanıp duruyodu o şifre nedir acillll

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
telefona az önce stock rom attım download moddan fakakt açtığımda pin şifresinin ardından başka bir şifre istedi çince gibi yazılar yaıyor ve telefonun ledi de yanıp duruyodu o şifre nedir acillll
yok mu yardım edecek :( :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yok mu yardım edecek :( :(

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
WIN_20141026_194307.JPG

almanya 20 d attım yine aynı offfffffff

WIN_20141026_194307.JPG

almanya 20 d attım yine aynı offfffffff
napcam ben yaaa :( :(

arkadaşlar kimse bilmiyor mu yardım edin lütfen :(

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Resim atarsan yardımcı olabiliriz.
saolasın kardeşim hard resetle çözdüm :)

saolasın kardeşim hard resetle çözdüm :)
yeni farkettim 32 olan hafıza 10 gb olmuş o nasıl yapcam

Resim atarsan yardımcı olabiliriz.
hafıza 10 gb olmuş bnm ki 32 onu nasıl düzeltecem

bilen yok mu ???

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Optimus G3'ten LS ROM'una geçeceğim. Verilerimi kaybetmememin yolu var mı?

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ROM deliriyor öyle.
Dostum senin su stock rom tukleyememe sorunun hala devam ediyo mu ? ben g3 romundan flashtool ile yukleme hatalarini geri yukle yaparak orjinal roma dondum, kendim rom falan atmaya gerek kalmadi. lg pc suite g3 romunda telefonu tanimiyor fakat flashtool taniyor bunu goz onunde bulundur ve bide flashtool ile dene dostum

ydgr4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
n11'den "goldtelefon" satıcısından 1 hafta önce aldım telefonu. Umarım sorun olmaz dedim korktugum basıma geldi. Her lg g2 kullanıcısı gibi boğuk ses problemi yaşıyorum. Karşı tarafın sesi boğuk boğuk geliyor. Veri ağını kapattım, 3g'yi kapattım, gürültülü ortamda ses netleştir özelliğini kapattım/açtım yine aynı. Buna bir çözüm bulundu mu? Donanımsal mı yazılımsal mı? Ürünü alalı 1 hafta oldu ona göre iade edeceğim? Cevaplarınız için şimdiden tşkrler.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Dostum senin su stock rom tukleyememe sorunun hala devam ediyo mu ? ben g3 romundan flashtool ile yukleme hatalarini geri yukle yaparak orjinal roma dondum, kendim rom falan atmaya gerek kalmadi. lg pc suite g3 romunda telefonu tanimiyor fakat flashtool taniyor bunu goz onunde bulundur ve bide flashtool ile dene dostum
Gerçekten mi? Çok iyiymiş. Hangi Flashtool ile yaptınız, link varsa atabilir misiniz? Ben de G3 ROM'unda hapsoldum.
Nasıl. Düzelteceğim
32 GB'lık olan ROM'u indirip kurman lazım.
n11'den "goldtelefon" satıcısından 1 hafta önce aldım telefonu. Umarım sorun olmaz dedim korktugum basıma geldi. Her lg g2 kullanıcısı gibi boğuk ses problemi yaşıyorum. Karşı tarafın sesi boğuk boğuk geliyor. Veri ağını kapattım, 3g'yi kapattım, gürültülü ortamda ses netleştir özelliğini kapattım/açtım yine aynı. Buna bir çözüm bulundu mu? Donanımsal mı yazılımsal mı? Ürünü alalı 1 hafta oldu ona göre iade edeceğim? Cevaplarınız için şimdiden tşkrler.
Telefonun arkasındaki siyah bantta K harfinden önce 3 haneli bir sayı yazıyor. Kaç olduğunu söyler misiniz? Telefon kutusunun üstünde de yazıyor.