Oldu cok rahat yaptim hemde snairim diger seferinde dosyalarim sorunluyduOldu mu
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim bu arada

Oldu cok rahat yaptim hemde snairim diger seferinde dosyalarim sorunluyduOldu mu
Ben o yuzden yeniden indirmeni istemistimOldu cok rahat yaptim hemde snairim diger seferinde dosyalarim sorunluydu
2 kere denedigim icin onu dusunmemistim ama ondanmiss sanirimBen o yuzden yeniden indirmeni istemistim
Bu xdaebbeb camera cm uzerine kurulabilirmiEvet rom kurman veya xdaebbeb camera yüklemen lazm belki android l ile gelebilir![]()
Silebilirsin tabi sorun olmaz2 kere denedigim icin onu dusunmemistim ama ondanmiss sanirimguzel oldu suan hic bi sorunu yok kasma donma ve ya eksiklik hersey guzel umarim boyle devam eder birde zip dosyalarini silsem sorun olur mu fazlasiyla yer kapliyorda
![]()
Silebilirsin tabi sorun olmaz
Son olarak bu kernel ne ise yarar neyi gelistirirSilebilirsin tabi sorun olmaz
Optimus romu kendi kerneli ile kullan oldukca başarılı ben fazla kernel ile ugrasmiyorum.Son olarak bu kernel ne ise yarar neyi gelistirir![]()
http://forum.shiftdelete.net/lg/373555-lg-g2-root-twrp-custom-rom-stock-rom'a-donus.htmlArkadaşlar lg g2 ye optimus g3 romu kurucam ama hiç bir bilgim yok bununla ilgili açılmış konu varmı ?
Valla LG nin kulakliklari guzel ama demek bende hata yokmus benimde sol tarafi bozuldu ve arkadasmnda bi forumda birininki daha bozukdu suan 4. SensinBeyler benim telefon kulakliklarin sol tarafini hep bozuyor. Ne yapmaliyim ?
yok mu yardım edecektelefona az önce stock rom attım download moddan fakakt açtığımda pin şifresinin ardından başka bir şifre istedi çince gibi yazılar yaıyor ve telefonun ledi de yanıp duruyodu o şifre nedir acillll
yok mu yardım edecektelefona az önce stock rom attım download moddan fakakt açtığımda pin şifresinin ardından başka bir şifre istedi çince gibi yazılar yaıyor ve telefonun ledi de yanıp duruyodu o şifre nedir acillll
Tekrar stock rom atmayi deneyok mu yardım edecek![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
yok mu yardım edecek![]()
![]()
napcam ben yaaa![]()
almanya 20 d attım yine aynı offfffffff
saolasın kardeşim hard resetle çözdümResim atarsan yardımcı olabiliriz.
yeni farkettim 32 olan hafıza 10 gb olmuş o nasıl yapcamsaolasın kardeşim hard resetle çözdüm![]()
hafıza 10 gb olmuş bnm ki 32 onu nasıl düzeltecemResim atarsan yardımcı olabiliriz.
Stock romların 16gblık ve 32 gblık olan versiyonları var sen 16lık olanı yüklemiş olmayasın ?yardımcı olun lütfen![]()
Dostum senin su stock rom tukleyememe sorunun hala devam ediyo mu ? ben g3 romundan flashtool ile yukleme hatalarini geri yukle yaparak orjinal roma dondum, kendim rom falan atmaya gerek kalmadi. lg pc suite g3 romunda telefonu tanimiyor fakat flashtool taniyor bunu goz onunde bulundur ve bide flashtool ile dene dostumROM deliriyor öyle.
Nasıl. DüzelteceğimÇok büyük ihtimal öyle olmuştur.
Gerçekten mi? Çok iyiymiş. Hangi Flashtool ile yaptınız, link varsa atabilir misiniz? Ben de G3 ROM'unda hapsoldum.Dostum senin su stock rom tukleyememe sorunun hala devam ediyo mu ? ben g3 romundan flashtool ile yukleme hatalarini geri yukle yaparak orjinal roma dondum, kendim rom falan atmaya gerek kalmadi. lg pc suite g3 romunda telefonu tanimiyor fakat flashtool taniyor bunu goz onunde bulundur ve bide flashtool ile dene dostum
32 GB'lık olan ROM'u indirip kurman lazım.Nasıl. Düzelteceğim
Telefonun arkasındaki siyah bantta K harfinden önce 3 haneli bir sayı yazıyor. Kaç olduğunu söyler misiniz? Telefon kutusunun üstünde de yazıyor.n11'den "goldtelefon" satıcısından 1 hafta önce aldım telefonu. Umarım sorun olmaz dedim korktugum basıma geldi. Her lg g2 kullanıcısı gibi boğuk ses problemi yaşıyorum. Karşı tarafın sesi boğuk boğuk geliyor. Veri ağını kapattım, 3g'yi kapattım, gürültülü ortamda ses netleştir özelliğini kapattım/açtım yine aynı. Buna bir çözüm bulundu mu? Donanımsal mı yazılımsal mı? Ürünü alalı 1 hafta oldu ona göre iade edeceğim? Cevaplarınız için şimdiden tşkrler.