• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Teşekkürler. Bu arada stock rom antutu da 28000 yaparken bu romla 32000 gördüm:-)

Lütfen antutuya inanmayın, kafasına göre puan veren bir uygulama, 4.2.2 ile 37-38 bin skor alırken şimdi 35bine yaklaşamıyorum ve kitkat jellybean'a göre daha performanslı çalışan bir sürüm. Antutuya güvenmeyin skorları dikkate almayın.

Son zamanlarda boyle hatalar alıyorum uygulama indirirken yasayan var mi benden baska cozum nedir?
06810ba92fc5c70700d956e03bf5a341.jpg

Ben de bu hatayı alıyorum ama ikinci denememde indiriyor. Google Play Store ile alakalı bir problem olsa gerek.

Asıl sorun L yi alması yada almaması değil telefonun stabilitesi alt üst olacaksa almasın zaten.

Google play ve google play hizmetlerinin verisini silince düzelmişti bende

Beyler benim g2 nin sarjina bi baksanız gece 10 da %96 dolu idi sonra sabah baktim %87 kaldı. Bu normalmi su an 1.t saatir kullaniyorum 10 dk veri acik %3 gitti bu değerler normalmi telefon 2 aylik

Arka planda facebook twitter vine instagram calisiyor ve wifi hep acik duruyor [MENTION=406369]someone799[/MENTION]

Wi-Fi'yi ve arkaplanda o kadar uygulama açarsanız o kadar da şarj tüketmesi gayet normal. Her şeyi kapatırsanız en fazla %3 gider.