LG G2 Kullanıcıları Kulübü

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim telefon TWN olarak geçtiği için baya önce alıyorum :D

Birşey daha sormak istiyorum,

Benim telefonumda durduk yere sol üstte hafif turuncu bir leke çıktı, bunun nedeni ve çözümü ne olabilir ?

ben de bu ara oyunlara merak saldım 1 senedir bir şey yoktu sıcaktan oluyor sanırım sol ve sağda uzunca bir çizgi şeklinde sarılıklar var.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selamın aleyküm beyler. AOKP kullanıyorum da, flashlayabileceğim ya da apk olarak Music player var mı?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Aleyküm Selam. Fikrim yok ama Allah'ın selamını almadan olmaz. :)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aleyküm Selam. Fikrim yok ama Allah'ın selamını almadan olmaz. :)

Eyvallah kardeşim :)

https://docs.google.com/file/d/0B7BbD8MnrT06cy1fM3oteDdRYXM/edit?pli=1

Xperia Walkman uygulaması son sürüm. Mükemmel bir music player, kullanmadıysan tavsiyemdir.

Teşekkürler hocam. Ben de playstore da bir tane buldum. Belki benim gibi arayanlar olursa çok güzel bir uygulama. Ayrıca internet bağlantınız varsa otomatik olarak şarkınızın sözlerini buluyor ve şarkının akışına göre sözleri takip ediyor.

Link: MusiXmatch

Eğer şarkınızın sözlerini bulamazsa da esprili bir şekilde bulamadık diyor. Mesela,

"Bizim şanslı 8 topumuz tekrar deneyin diyor. Aptal 8 topu!"

"Lady Gaga şarkı sözlerimizi ödün aldı ve şapka olarak kullanıyor"

"Tamam bağırma ama Justin Bieber az önce bu şarkı sözlerini çaldı" gibi şeyler. Açıkçası çok beğendim. Sizlere de tavsiye ediyorum.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Eyvallah kardeşim :)

Teşekkürler hocam. Ben de playstore da bir tane buldum. Belki benim gibi arayanlar olursa çok güzel bir uygulama. Ayrıca internet bağlantınız varsa otomatik olarak şarkınızın sözlerini buluyor ve şarkının akışına göre sözleri takip ediyor. Eğer şarkınızın sözlerini bulamazsa da esprili bir şekilde bulamadık diyor. Mesela,

"Bizim şanslı 8 topumuz tekrar deneyin diyor. Aptal 8 topu!"

"Lady Gaga şarkı sözlerimizi ödün aldı ve şapka olarak kullanıyor"

"Tamam bağırma ama Justin Bieber az önce bu şarkı sözlerini çaldı" gibi şeyler. Açıkçası çok beğendim. Sizlere de tavsiye ediyorum.
Musicxmatch programın Adı. Bende Premium var.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Apk işlemiyor ona sanırsam, Freedom falan kullanmak gerekiyor.

Sorun değil rootlu cihaz zaten. Yalnız freedom kullanırken dikkat ettim de üst üste 5 veya 6 uygulamaya erişirsek, google play bağlanamadı hatası veriyor. Ama etc den host'u silince geçiyor.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Sorun değil rootlu cihaz zaten. Yalnız freedom kullanırken dikkat ettim de üst üste 5 veya 6 uygulamaya erişirsek, google play bağlanamadı hatası veriyor. Ama etc den host'u silince geçiyor.
O hata o yüzden değil. Freedom u açık unutup Play Store a girince o hatayı veriyor ve çözümü host dosyasını silmek veya Freedom'u silip tekrar yüklemek.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O hata o yüzden değil. Freedom u açık unutup Play Store a girince o hatayı veriyor ve çözümü host dosyasını silmek veya Freedom'u silip tekrar yüklemek.

Stoplayıp ramdan de durdurmayı zorla yapıyorum. Kapatıp giriyorum her seferinde. Neyse öğreneceğim çok şey var daha :D

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Freedom'un nasil kullanildigi hakkinda bilgisi olan varmi? Herseyi duzgun yapmama ragmen uygulamalar ucretsiz olmadi ve surekli baglanti yok hatasi veriyor.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Freedom'un nasil kullanildigi hakkinda bilgisi olan varmi? Herseyi duzgun yapmama ragmen uygulamalar ucretsiz olmadi ve surekli baglanti yok hatasi veriyor.
Freedomla uygulama içi satin alimlari yapabilirsin ama bu her oyun veya uygulamada olmayabilir online oynanan oyunlarda olmuyor mesela

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Freedomla uygulama içi satin alimlari yapabilirsin ama bu her oyun veya uygulamada olmayabilir online oynanan oyunlarda olmuyor mesela

Bazı oyunlarda oluyor. Gameloft'un ve Supercell'in oyunlarında olmuyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bazı oyunlarda oluyor. Gameloft'un ve Supercell'in oyunlarında olmuyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhabalar ben lg almaya karar verdim kamera benim için çok önemli yada ikinci el iphone 5 alacağım belli bi bütçem var tavsiye ediyomusunuz takılma donma vs yapıyomu sarjı ne kadar gidiyor merak ediyorum sizce ne yapmalıyım ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar merhabalar ben lg almaya karar verdim kamera benim için çok önemli yada ikinci el iphone 5 alacağım belli bi bütçem var tavsiye ediyomusunuz takılma donma vs yapıyomu sarjı ne kadar gidiyor merak ediyorum sizce ne yapmalıyım ?

Merhaba,

LG G2nin kamerası gayet tatmin edici ve şarj olarak galiba piyasadaki en fazla ekran süresini veren telefon.

Takılma donma olayına gelirsek, donma değil takılma oluyor fakat belirli yerlerde oluyor, internette gezerken veya oyun oynarken değil bunun sebebide stock romdan kaynaklı.

Kısaca alınabilinecek bir telefon sorunu pek yok denilebilinir.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bu Optimus G3 v1.1 ROM'unun şarjı ilk başlarda çabuk gidiyordu ama şimdi oturdu gibi. Stock'la aynı şarj performansı veriyor.

%50 iken 4 saat ekran süresi

8u9a2eqe.jpg

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kucuk bir sorum olacak arkadaslar g2 de guc tasarruf modunu actigimizda islemci hiziyla oynuyor mu bilen var mi seceneklerinde yok ama

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Kucuk bir sorum olacak arkadaslar g2 de guc tasarruf modunu actigimizda islemci hiziyla oynuyor mu bilen var mi seceneklerinde yok ama

Yok oynamaz bir şeyle, sadece açık durur şarjın güç tasarrufuna inecek yere geldiğinde otomatik alır yani 7/24 açık kalabilir.

Bu arada bro mesaj raporladım baksana video linkini video olarak ekle konuya :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yok oynamaz bir şeyle, sadece açık durur şarjın güç tasarrufuna inecek yere geldiğinde otomatik alır yani 7/24 açık kalabilir.

Bu arada bro mesaj raporladım baksana video linkini video olarak ekle konuya :D
Kaptan cevap yazdim ona bilgisayat basina gecince yapacagim :D sabret

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu Optimus G3 v1.1 ROM'unun şarjı ilk başlarda çabuk gidiyordu ama şimdi oturdu gibi. Stock'la aynı şarj performansı veriyor.

%50 iken 4 saat ekran süresi

8u9a2eqe.jpg
Parlaklık kaç çünkü ben en fazla 5 saaat ekran süresi alıyorum ama oda parlaklık % 65 den kaynaklı :P

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] G2'nin hoparlör sesini nasıl arttırabilirim? G3 v1.1 ROM'u kurulu ve rootlu. Custom ROM'larda yükseliyor mu ve nasıl yükselteceğim hoparlör sesini?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@Vikings G2'nin hoparlör sesini nasıl arttırabilirim? G3 v1.1 ROM'u kurulu ve rootlu. Custom ROM'larda yükseliyor mu ve nasıl yükselteceğim hoparlör sesini?
Merhaba,

Bu konudan (Xposed Framework Yükleme) xposed framework'u yükleyin, Modül indir kısmına '' Büyük kuçük dikkat '' GravityBox [KK] yazın ve çıkan modüle girip yan sayfaya kaydırın ve indir'e tıklayın.

İndirme işlemi bitince yükleyin ve açmayın, Xposed installer'e girip modüllere girip GravityBox [KK] modülünün yanına Tik işareti koyup telefonu yeniden başlatın.

Telefon açıldıktan sonra GravityBox [KK]'u açın ve Medya iyileştirmelerine girip Ses'i yükselt seçeneğinin yanına Tik işareti koyup telefonu yeniden başlatın.

Artık sesiniz yükselmiştir hayırlı olsun.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] Xposed linki silinmiş. Çıkmadı.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] cem opti romdan sonra pc suit görmüyor teli 😀 driver yukluyorum ama aynı sonuç