LG G2 Kullanıcıları Kulübü

cabbarus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben hala 4.2.2 ye donemedim 311 surumden sonrasi %49 da takiliyomus benim 405 nasil halledebiliriz ?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bence L gelmeyecek ama inş gelir klavyesini kullanıyorum Lnin harika olmuş :)

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
gelirse de bilerek sorunlu gönderiyorlar sanırım yeni modellere yöneltmek için. 4.4.2/4.4.4 baktım biraz diğer markalarda da çok şikayetçi var.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar daha 4.4.4 vermediler L vericeklerini hiç sanmıyorum, kitkatı zaten zar zor aldık bakalım.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Android L gelecektir ama söyleyeyim 6 ayı bulur gibi geliyor bana.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ben yine para biriktiriyorum G3 değilde G4 G5 veya G6 alcam tabi LG böyle yenilikçi devam ederse

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler günaydın herkese ben g3 optimus v1.1 romu kurmuştum bi sürü problemim çıkmıştı belki hatırlarsınız allahtan hallettim fakat şimdi google playde bazı programları indirirken Mesela Instagram bir hata nedeniyle indirilemedi (489) diye bir hata veriyo format attım ama geçmedi hard reset atmıyorum çünkü bir kere attım bu sefer google'in kendi programları (chrome vb) gibi uygulamalar silinmişti ve google play'e hiç giriş yapamamaya başlamıştım yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum birde belki rasgelmştir bilmiyorum ama şuana kadar bu iki hatayı sadece whatsapp ve instagramda aldım ve garip ki telefon stock romdayken rootdan sonra titanium backupla sadece ikisine yedek almıştım acaba ondan kaynaklanıyo olabilir mi? çünkü şuana kadar sadece tb ile yedek aldığım programlar indirilemiyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Dene yollasa bile çok uzun surer en iyisi romu telfonuna indir
kardeşim olayı hallettim şimdi bi hard reset atmak istiyorum ama geçenki gibi olur mu diye korkuyorum ne yapmam lazım bi fikir verir misin? google play düzgün çalışmıyo gibi :D

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Beyler günaydın herkese ben g3 optimus v1.1 romu kurmuştum bi sürü problemim çıkmıştı belki hatırlarsınız allahtan hallettim fakat şimdi google playde bazı programları indirirken Mesela Instagram bir hata nedeniyle indirilemedi (489) diye bir hata veriyo format attım ama geçmedi hard reset atmıyorum çünkü bir kere attım bu sefer google'in kendi programları (chrome vb) gibi uygulamalar silinmişti ve google play'e hiç giriş yapamamaya başlamıştım yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum birde belki rasgelmştir bilmiyorum ama şuana kadar bu iki hatayı sadece whatsapp ve instagramda aldım ve garip ki telefon stock romdayken rootdan sonra titanium backupla sadece ikisine yedek almıştım acaba ondan kaynaklanıyo olabilir mi? çünkü şuana kadar sadece tb ile yedek aldığım programlar indirilemiyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kardeşim olayı hallettim şimdi bi hard reset atmak istiyorum ama geçenki gibi olur mu diye korkuyorum ne yapmam lazım bi fikir verir misin? google play düzgün çalışmıyo gibi :D
Bu sefer hard reset atsan google programlari silinmez sen önce aşağıdaki dediklerimi dene duzelmezse hard reset yap
Ayarlar-Genel-Uygulamalar-Google play store-Verileri sil yap ve telefonu yeniden başlat Birde dns değiştirip deneyebilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben lg g2 cep telefonu aldım. yaklaşık bir ay fılan oldu olmadı yanı yorumları okuyarak aldım güzel telefon nedense sarj hızlı bitiyor birde telefonu akşam yatarken sesliye alıyorum sabah kaltıgımda ise tel titresşimde oluyr nasıl oluyr bu ya başka ne ozellikleri var bu telefonun

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ben lg g2 cep telefonu aldım. yaklaşık bir ay fılan oldu olmadı yanı yorumları okuyarak aldım güzel telefon nedense sarj hızlı bitiyor birde telefonu akşam yatarken sesliye alıyorum sabah kaltıgımda ise tel titresşimde oluyr nasıl oluyr bu ya başka ne ozellikleri var bu telefonun
şarjı hızlı bitmiyor eğer hızlı bitiyorsa ya hatalı üründür yada sistemde hata vardır siz daha önce akıllı telefon kullandınızmı çok şarj yiyorlar ondan dolayı normal gelmiyor da olabilir

cabbarus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sonunda çevirebildim telefonu Tr 10c 4.2.2 ye fakat bu seferde güncellemeleri kontrol ettigimde en son sürüm yüklü diyor.daha iyi batarya performanslı bi sürüm cıktıgında nasıl güncelleyecegim ?

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
arkadaşlar sonunda çevirebildim telefonu Tr 10c 4.2.2 ye fakat bu seferde güncellemeleri kontrol ettigimde en son sürüm yüklü diyor.daha iyi batarya performanslı bi sürüm cıktıgında nasıl güncelleyecegim ?
Yeni guncellemenin kdz dosyasını indirip flashtool la kurabilirsin

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.. arkadaslar waze haric ücretsiz ve kaliteli bir navigasyon uygulaması önerebilirmisinz?

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bu kendini sessize alma olayı başka cihazlarda da var, ama kronik değil sanırım. bunun yamasını yapmak kolay olmalı? ben zaten sessizde kullanıyorum benim işime geliyor aslında :D

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar elimde 1 adet arena tr davetyiyesi var ilk isteyene verebilirim

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bana vericektide lazım değil dedim, ilk yazan kapar.