TechnoYoung
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 358
Bence gelir fakat LG Türkiye nin hantallığı sayesinde geç gelcekBizim telefonlara Android L güncellemesi gelir mi sizce ?
Bence gelir fakat LG Türkiye nin hantallığı sayesinde geç gelcekBizim telefonlara Android L güncellemesi gelir mi sizce ?
Hayir daha resmi olarak yayinlanmadi diye biliyorumşu an L nexuslara geldi değil mi?
Hocam bunlar g2 icin uygun mu? Sikinti cikmadinMerhaba burda telefon icin cok sayıda tema ve icon bulunmakta umarım işinize yarar http://goo.gl/lFck4
Tam olarak emin değilim burda bu konularla alakalı daha bilgili arkadaslar var onlarda görürse bilgilendiriceklerdir umarım. bende uyumlu olmasından yanayım cunki harika icon ve temalar mevcutHocam bunlar g2 icin uygun mu? Sikinti cikmadin
kardeşim olayı hallettim şimdi bi hard reset atmak istiyorum ama geçenki gibi olur mu diye korkuyorum ne yapmam lazım bi fikir verir misin? google play düzgün çalışmıyo gibiDene yollasa bile çok uzun surer en iyisi romu telfonuna indir
Bu sefer hard reset atsan google programlari silinmez sen önce aşağıdaki dediklerimi dene duzelmezse hard reset yapBeyler günaydın herkese ben g3 optimus v1.1 romu kurmuştum bi sürü problemim çıkmıştı belki hatırlarsınız allahtan hallettim fakat şimdi google playde bazı programları indirirken Mesela Instagram bir hata nedeniyle indirilemedi (489) diye bir hata veriyo format attım ama geçmedi hard reset atmıyorum çünkü bir kere attım bu sefer google'in kendi programları (chrome vb) gibi uygulamalar silinmişti ve google play'e hiç giriş yapamamaya başlamıştım yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum birde belki rasgelmştir bilmiyorum ama şuana kadar bu iki hatayı sadece whatsapp ve instagramda aldım ve garip ki telefon stock romdayken rootdan sonra titanium backupla sadece ikisine yedek almıştım acaba ondan kaynaklanıyo olabilir mi? çünkü şuana kadar sadece tb ile yedek aldığım programlar indirilemiyor
- - - Mesaj Güncellendi - - -
kardeşim olayı hallettim şimdi bi hard reset atmak istiyorum ama geçenki gibi olur mu diye korkuyorum ne yapmam lazım bi fikir verir misin? google play düzgün çalışmıyo gibi![]()
şarjı hızlı bitmiyor eğer hızlı bitiyorsa ya hatalı üründür yada sistemde hata vardır siz daha önce akıllı telefon kullandınızmı çok şarj yiyorlar ondan dolayı normal gelmiyor da olabilirBen lg g2 cep telefonu aldım. yaklaşık bir ay fılan oldu olmadı yanı yorumları okuyarak aldım güzel telefon nedense sarj hızlı bitiyor birde telefonu akşam yatarken sesliye alıyorum sabah kaltıgımda ise tel titresşimde oluyr nasıl oluyr bu ya başka ne ozellikleri var bu telefonun
Yeni guncellemenin kdz dosyasını indirip flashtool la kurabilirsinarkadaşlar sonunda çevirebildim telefonu Tr 10c 4.2.2 ye fakat bu seferde güncellemeleri kontrol ettigimde en son sürüm yüklü diyor.daha iyi batarya performanslı bi sürüm cıktıgında nasıl güncelleyecegim ?
Yeni guncellemenin kdz dosyasını indirip flashtool la kurabilirsin
Yukseltme hatalarin gider yapinca yukler büyük ihtimallg pc suite ile olabilir mi acaba ?
Yandex navigasyon dene baska da yok sogru duruat ücretsizMerhaba.. arkadaslar waze haric ücretsiz ve kaliteli bir navigasyon uygulaması önerebilirmisinz?
Gmail adresini ozel mesaj olarak yollarmisinbana ver kardes![]()