therammsteiner
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
yolladım saolasın
Aynn bahsetmiyodum ama ise yarıyordu gercektenArkadaşlar optimus G3 1.1 rom kurulu QuickRemote ta klima projeksiyon yok neden kayboldu işime yarıyordu
Video acikken secenekler kismindan ayarlara gir parlakligini kendin ayarlayabilirsim videonunArkadaşlar ben LG2'nin video oynatma programını açtığımda ekran parlaklığını düşürüyor neden kaynaklanabilir?
Evet hallettim şimdi teşekkürler... slowmotion olayını çözmeye çalışıyorumVideo acikken secenekler kismindan ayarlara gir parlakligini kendin ayarlayabilirsim videonun
Istedigin gibi sarj et yeterki tamamen bitmesin bataryaŞarj uyarısı vermeden şarj etmek zararlı mı? %100 parlaklık ve mobil veriyle dolaştım bugün, şarj bitmiyor abi ya.
Ben yine de %20'nin altına inmeden şarja takmıyorum. Millet şarj dayanmaz diye yanar biz bitmez diye.Istedigin gibi sarj et yeterki tamamen bitmesin batarya
Şşş nazar etmeyelimBen yine de %20'nin altına inmeden şarja takmıyorum. Millet şarj dayanmaz diye yanar biz bitmez diye.![]()
Video izlerken ekranın sol tarafından parmağı yukarı kaydırırsan parlaklık artar aşağı kaydırırsan azalır, ses açma kapama içinde ekranın sağ tarafında aynı işlemle yapabilirsin çok pratik. [emoji4]Evet hallettim şimdi teşekkürler... slowmotion olayını çözmeye çalışıyorum![]()
4.4.4 te herhangi bir sorun varmı bende yuklemeyi düşünüyorum play store icinde gapps yükleCm11 M8 ile 4.4.4 geldi [emoji33][emoji33][emoji33] ama google play store kayboldu [emoji50]
![]()
Yeni yukledigim için bilmiyorum ama iyidir diye tahmin ediyorum. sadece google play kayboldu google in diğer uygulamaları duruyor ?4.4.4 te herhangi bir sorun varmı bende yuklemeyi düşünüyorum play store icinde gapps yükle
Sen en iyisi gappsi tekrar yuklemeyi deneYeni yukledigim için bilmiyorum ama iyidir diye tahmin ediyorum. sadece google play kayboldu google in diğer uygulamaları duruyor ?
Bu başlık altında sorabilirsinArkadaşlar lg g2 almaya karar verdim ama bazı sorularım var bu başlığa mı sormalıyım emin olamadım?
Öncelikle pişman olanınız var mı. Ben kesin karar vermiş durumdaydım bugün bir arkadaşım kullanıp memnun kalmadığını söyledi satıp iphone5s almış bana da iphone al diyor. şikayeti kasasının kalitesiz olmasıymış. kullanırken çatır çutur ses geliyordu diyor kasadan. Bense iphone'u gereksiz pahalı buluyorum telefonun kamerası işletim sistemi arayüzü her şeyi çok hoşuma gitti internetten izlediğim videolarda. Boyut olarak biraz fazla büyük gibi ama ona da alışırım inşallah. Bir de telefonu internetten almak istemiyorum teknosa vs. gibi bir mağazandan almak istiyorum bu şekilde en ucuz nerede bulabilirim.
Ben cihazı yaklaşık 1 aydan fazla süredir kullanıyorum gayette memnunum oncelikle butceniz uygunsa 5s almalisiniz g2 den daha kaliteli bir cihaz ama ben cok para vermem diyorsaniz sinifinda en iyi cihaz g2 dir kasasi saglam değil catirdi felan olur ama oyle cihazi saga sola bukunce uzerine bastirinca oluyor sağlamlık istiyorsaniz spigen alir kullanirsiniz zaten onun dışında gayet güzel telefon mağazadan almak isterseniz teknosadan alin bence haftasonlari indirim felan oluyor o şekilde alirsiniz
Bu gerçekten sorun edilecek abartı bir çatırtı mı yoksa plastik kasalarda genelde olan bi durum mu. Ve telefonu şimdi aldığımda kitkat'lı versiyon mu olur ben mi yüklerim. Bir de bazı sürümlerde bir takım sorunlar varmış sanırım forumda okumuştum şuan hatırlayamıyorum. yani alırken dikkat etmem gereken bir seri no gibi bir şey var mıdır. Cevabınız için teşekkürler. bütçem olsa da 2 milyar telefona vermek için çok fazla. Iphone ancak 5c düşünebilirim o da plastik zaten![]()
405k serilerini tercih edin. 309 vb seriler ilk üretim sorunların çoğu giderilmistir son serilerdeBu gerçekten sorun edilecek abartı bir çatırtı mı yoksa plastik kasalarda genelde olan bi durum mu. Ve telefonu şimdi aldığımda kitkat'lı versiyon mu olur ben mi yüklerim. Bir de bazı sürümlerde bir takım sorunlar varmış sanırım forumda okumuştum şuan hatırlayamıyorum. yani alırken dikkat etmem gereken bir seri no gibi bir şey var mıdır. Cevabınız için teşekkürler. bütçem olsa da 2 milyar telefona vermek için çok fazla. Iphone ancak 5c düşünebilirim o da plastik zaten![]()
Bu gerçekten sorun edilecek abartı bir çatırtı mı yoksa plastik kasalarda genelde olan bi durum mu. Ve telefonu şimdi aldığımda kitkat'lı versiyon mu olur ben mi yüklerim. Bir de bazı sürümlerde bir takım sorunlar varmış sanırım forumda okumuştum şuan hatırlayamıyorum. yani alırken dikkat etmem gereken bir seri no gibi bir şey var mıdır. Cevabınız için teşekkürler. bütçem olsa da 2 milyar telefona vermek için çok fazla. Iphone ancak 5c düşünebilirim o da plastik zaten![]()
Hadi ama birşey söyleyin eskiden olsa bu forum hemen cevap verilirdi nerdesin [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]Bişey dicem bnm hat turkcell fakat bugün avea hat taktım onun internet ayarlarını yaptım şimdide bnm turkcell nete girmiyor h işareti veri alışverişi falan var ama girmiyor apn deseniz sadece bnm turkcellin kurduğu ayarı gösteriyor avea ayarını göstermiyor o yüzden onun apnsini silemoyorum yardım![]()
Mesaj ile almayı dene ayarlarıHadi ama birşey söyleyin eskiden olsa bu forum hemen cevap verilirdi nerdesin [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]![]()
Banlandı o.Hadi ama birşey söyleyin eskiden olsa bu forum hemen cevap verilirdi nerdesin @Bloother![]()
Bence gelir fakat LG Türkiye nin hantallığı sayesinde geç gelcek
Benim telefonumda durduk yere sol üstte hafif turuncu bir leke çıktı, bunun nedeni ve çözümü ne olabilir ?