LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
G2 kullanicisi olarak ve cevremdekilerin s4u yerden yere vurmalariyla g2 s4 oyunlarda g2den daha fazla isiniyormus dediklerine gore fikrim bu
G2 mi s4 mü diye dusunmek bence hata z1 ayrı tabi ben lg ciyim sonra sony i seviom fakat bu ince cerceveli telefonu kullaninca digerleri cok berbat gozukuo bna gore

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
G2 mi s4 mü diye dusunmek bence hata z1 ayrı tabi ben lg ciyim sonra sony i seviom fakat bu ince cerceveli telefonu kullaninca digerleri cok berbat gozukuo bna gore
Mesela z2 yide severim ama nebiliyim g3 ten biraz buyuk ve koseli ele oturmaz ve g3 un ekrani daha buyuk

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ama iste g3 un kalitelisi turkiyeye gelmez ki, oyuzden simdilik en iyisi z2 gibi ama bi arkadasin z1 inin kasa yamulmus bu z2 de de olur mu o kafami karistirdi
Bencw olur tasarm hep ayni hic degilse sony yine mallk yapip tft kullanmama ips kullanms renkler cok soluktu bu arada g3 turkiyeye geldi 1 hafta oldu kalite farkli degil fakat kutuda kulaklk ve 2. Batarya yok duyduguma gore

EfsaneGeriDondu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bencw olur tasarm hep ayni hic degilse sony yine mallk yapip tft kullanmama ips kullanms renkler cok soluktu bu arada g3 turkiyeye geldi 1 hafta oldu kalite farkli degil fakat kutuda kulaklk ve 2. Batarya yok duyduguma gore
Kulaklik yok mu? Lg hic boyle yapmamisti bence kulaklik vardir ama 2.batarya ücret ödenerek aliniyordur, Sony ye gelince aslinda cok iyi yani mesela benim bi ark var hic sorun yasamadi ve sürekli oyun oynuyor yani eger duzgunu denk gelirse sony cok iyi bir teleofn ama sorunlu geldiyse vay haline, buyuzden gusül çok önemli :)))

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] Hoş geldin reis yeni gördüm kusura bakma sevindim bu arada neyse ben yatar hayırlı sahurlar görüşürüz sonra. :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Kulaklik yok mu? Lg hic boyle yapmamisti bence kulaklik vardir ama 2.batarya ücret ödenerek aliniyordur, Sony ye gelince aslinda cok iyi yani mesela benim bi ark var hic sorun yasamadi ve sürekli oyun oynuyor yani eger duzgunu denk gelirse sony cok iyi bir teleofn ama sorunlu geldiyse vay haline, buyuzden gusül çok önemli :)))
Evet ama kulaklk derken o buyuk bluetoothlu olani kasdediyom belki kucuk olani vardr blmiom

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cihazim download modda bagli ancak bilgisayarimdaki flash tool görmüyor

Bilgisayariniz laptop ise cihazinizi usb soketlerinden USB 2.0'a baglarsaniz cihazinizi gorucektir. Laptopunuzda 3 adet usb girisi varsa bunlardan 2si solda 1i sagda ise sagdaki 1 giris usb 2.0 dir.
Cihazinizi farkli usb girislerine baglayarak tekrar deneyin. Benim cihazimi'da usb 2.0 haric taktigim hicbir giris desteklemiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg g2 şuanki standartlarda en iyi tlf harika android de bir numara lg g2 ve g3

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Sony Z1 kullandım toz toplayan ve şu geçiren cihaz olduğu için şikayet edildi Tasarım konsepti değişse belki alınır su geçirmeyen telefon belli bir sınırı var Akn kotalı internetler gibi demem o ki dikkat edin şans işi teknoloji bahtina ne çıkarsa

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://img497.yukle.tc/image.php?id=81202014_06_30_151130.jpg

101 saat 21 dk
Telefon şarjı 4 gün gitdi oyun oynamadım wifi 1 gün 2saat kullandim arama ve mesajlaşma bu laptop değil oyun oynayınca ısınır kul icadı sonuçta o yüzden fazla değer vermeyin telefon daha çok bozuluyor koruyun ama çok üstüne düşmeyin Ve seviyorum 20C sürümden sonra bize 20D gelecek 4.4.4 İtalya 4.4.4 20F olarak almış.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Sony Z1 kullandım toz toplayan ve şu geçiren cihaz olduğu için şikayet edildi Tasarım konsepti değişse belki alınır su geçirmeyen telefon belli bir sınırı var Akn kotalı internetler gibi demem o ki dikkat edin şans işi teknoloji bahtina ne çıkarsa

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://img497.yukle.tc/image.php?id=81202014_06_30_151130.jpg

101 saat 21 dk
Telefon şarjı 4 gün gitdi oyun oynamadım wifi 1 gün 2saat kullandim arama ve mesajlaşma bu laptop değil oyun oynayınca ısınır kul icadı sonuçta o yüzden fazla değer vermeyin telefon daha çok bozuluyor koruyun ama çok üstüne düşmeyin Ve seviyorum 20C sürümden sonra bize 20D gelecek 4.4.4 İtalya 4.4.4 20F olarak almış.

İtalya 20F güncellemesi 4.4.4 mü aldı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aslında LG'nin kendi sayfasına LG TR'yi şikayet etsek işe yarar mı sizce?

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cm11 de de ART varmış geliştirici seçeneklerinde merakıma yenilip denemek istiyorum ama hata verme yada telefona zarar gibi bi ihtimal var mi ? [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler, cm11 de telefonu kapatıp şarja koyuyorum. 2 dakika sonra telefon kendiliğinden açılıyor. Sorun ne acaba ? [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] bir bilgin var mı bu konuda ?

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler, cm11 de telefonu kapatıp şarja koyuyorum. 2 dakika sonra telefon kendiliğinden açılıyor. Sorun ne acaba ? [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] bir bilgin var mı bu konuda ?
Aynen geçenlerde bende sorduydum sanırım görülmemişti.sarj olurken kapali durmuyor niyeyse[emoji1]

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
İtalya 20F güncellemesi 4.4.4 mü aldı?

Evet hocam 4.4.4 güncelleme verilmiş italyaya Türkiye 2 ay sonra gelir
Betada olabilir bu güncelleme beklemek lazım Anroid L verse şu cihaza bal kaymak :)
Lg Htc gibi güncelleme yapısını düzeltmesi gerek dev adım atan firma.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Evet hocam 4.4.4 güncelleme verilmiş italyaya Türkiye 2 ay sonra gelir
Betada olabilir bu güncelleme beklemek lazım Anroid L verse şu cihaza bal kaymak :)
Lg Htc gibi güncelleme yapısını düzeltmesi gerek dev adım atan firma.
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] yüklemiş ve 4.4.2 olduğunu söyledi.

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yine bir Cm11 hatasiyla karşı karsiyayim [emoji1] demin resim ve videolarimi PC ye atiyodum hazır acmisken boş klasorleri de tek tek kontrol edip sileyim dedim. Durduk yere klasore ulaşamıyor hatası verdi. kabloyu çıkardım geri taktim internal storage in tamamını silmiş Allahtan resimleri daha önce atmıştım da pek sıkıntı olmadı ama neden telefon hafızasına durduk yere format attığını anlayamadım[emoji55]

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaslar 1 Mayıs 2014 te aldım telefonu ve ogunden beri burda üyeyim ama sürekli root rom yok 20c 20d şarj süresi muhabbetinden gına geldi valla ne bilim hc camerayla alakalı konular yok veyahut kaliteli kullanıslı uygulamara temalar vs vs olsa diyorum hani :S

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ya arkadaslar 1 Mayıs 2014 te aldım telefonu ve ogunden beri burda üyeyim ama sürekli root rom yok 20c 20d şarj süresi muhabbetinden gına geldi valla ne bilim hc camerayla alakalı konular yok veyahut kaliteli kullanıslı uygulamara temalar vs vs olsa diyorum hani :S
Buyurun ben yanitlarim o konularda neyi merak ediyorsaniz

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Buyurun ben yanitlarim o konularda neyi merak ediyorsaniz
Tşkler . meselaben playstore'dan hc uygulama indirmedim telefona kendin yüklü olanlar var ve bildiğim kadarıyla telefonda bilmediğimiz sensorlar var ve bunun içinde uygulamalar oldugunu duymuştum kaliteli kullanışlı uygulamalardan varmıdır bildiğiniz kullandığınız örneğin ücretsiz navigasyon vs..

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Tşkler . meselaben playstore'dan hc uygulama indirmedim telefona kendin yüklü olanlar var ve bildiğim kadarıyla telefonda bilmediğimiz sensorlar var ve bunun içinde uygulamalar oldugunu duymuştum kaliteli kullanışlı uygulamalardan varmıdır bildiğiniz kullandığınız örneğin ücretsiz navigasyon vs..
Tabi ki navigasyon olarak yandex navigasyon ve waze var ucretsiz ikisini de deneyin sensor derken cogu sensoru oyunlar falan kullanıyor tabi sosyal medya icin facebook instagram twitter gibi uygulamalar indirebilirsiniz fotograf icin perfectly clear aviary photo grid gibi uygulamalar yukleyebilirsiniz yani neye ihtiyaciniz var ornegin ing ogrenmek istiyorsaniz ona gore uygulama yararli uygulamalar icin ona gore oneririm bircok uygulama var çünkü

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tabi ki navigasyon olarak yandex navigasyon ve waze var ucretsiz ikisini de deneyin sensor derken cogu sensoru oyunlar falan kullanıyor tabi sosyal medya icin facebook instagram twitter gibi uygulamalar indirebilirsiniz fotograf icin perfectly clear aviary photo grid gibi uygulamalar yukleyebilirsiniz yani neye ihtiyaciniz var ornegin ing ogrenmek istiyorsaniz ona gore uygulama yararli uygulamalar icin ona gore oneririm bircok uygulama var çünkü

önerilerniz için tşkler biraz kurcalayım onları :) yani arkadaslar kullanıp beğendiğiniz nermek istediğiniz uygulama varsa burdan paylaşabilirsiniz

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bizim telefonlara Android L güncellemesi gelir mi sizce ?