LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
burdan d802 olanı indirdim yapacam şimdi de . bunun görevi nedir açıklarmısın kardeşi .s
http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=12880

KK yazıyor yani KitKat, Android'in kitkatı ile alakalı birşey galiba önemli gibi duruyor. Eğer önemli olmasa xda'da ki CloudyG2 v1.1 konusunda linki verilmezdi :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Baseband hat ile alakalı flashla gitsin

Hat? telefonun hattı ilemi? :)

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
KK yazıyor yani KitKat, Android'in kitkatı ile alakalı birşey galiba önemli gibi duruyor. Eğer önemli olmasa xda'da ki CloudyG2 v1.1 konusunda linki verilmezdi :D

Hat? telefonun hattı ilemi? :)
hat ile ilgiliyse boşversemmi ya bi sorun yok bilmiyorm .sd

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
kk baseband, jellybean kullananların flaşlaması için gereklidir. jellybean üzerinde twrp'den kitkat flaşlamanız için kitkat baseband kurmanız gerekir. zaten herkes kitkat stock rom kullandığından kk baseband kurmanıza gerek yok.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
kk baseband, jellybean kullananların flaşlaması için gereklidir. jellybean üzerinde twrp'den kitkat flaşlamanız için kitkat baseband kurmanız gerekir. zaten herkes kitkat stock rom kullandığından kk baseband kurmanıza gerek yok.

Hmm anladım, fakat kursakta bir zararı olurmu? kitkat kullanmamıza rağmen?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Gencler bir ara bir arkadas sundan almisti deneyimlerini aktaracakti noldu o is
zypu2a9u.jpg

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
aktardı. göründüğü gibi değilmiş. çok adi duruyormuş. boşluk falan oluyormuş.
Sagolasin :) orijinali bozmayacaksin demek ki
Bir de arkadaslar elinde orijinal Quick window kilif olupta kullanmayanlar varsa cuzi bir miktar karsiliginda bir tane almak istiyorum dusunen varsa irtibata gecsin :) ogrenciyiz sonucta cok bir para beklemeyin o yuden isine yaramayan dedim

darknessfire

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bir de arkadaslar elinde orijinal Quick window kilif olupta kullanmayanlar varsa cuzi bir miktar karsiliginda bir tane almak istiyorum dusunen varsa irtibata gecsin :) ogrenciyiz sonucta cok bir para beklemeyin o yuden isine yaramayan dedim
Bende bir tane var.Kullanmıyorum.Beyaz renk.

serdarmelnaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun arkasinda siyah etikette yazmiyo lg d802 tr yaziyo kutuyada evde bakcam artik teknosadan almıştım

Birde 0168 var bi alakasi var mi siyah etikette yaziyo

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17

bende 2 tane quickwindow birtanede şeffaf kılıf var.3ünü 20 tlye bırakıyım sana.kahramanmaraştayım :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Telefonun arkasinda siyah etikette yazmiyo lg d802 tr yaziyo kutuyada evde bakcam artik teknosadan almıştım

Birde 0168 var bi alakasi var mi siyah etikette yaziyo
403k 405k falan yamasi lazim "k"harfine dikkat.Başında "S/N:403k" boyle bir sey yazmasi lazim.