LG G2 Kullanıcıları Kulübü

klug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

klug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar an itibariyla bu hatayi aliyorum. Her yolu denedim ama sorun hala ayni. Gordugunuz gibi wifi de full cekiyor.
uby3e2aj.jpg
Çok merak ettim yukardaki Whatsapp rengini nerden değiştirebildin :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ya bisi sorcam resmi görünmeyenler ttnet mi kullanio benm superonline resimler googleplaya basmadan önce geliyo :D Anında :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ya hacı bu g2 nin ses kalitesi bence muhteşem ama basslar biraz yetersiz geliyo kulaklıkta çok kaliteli

klug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağ olun, deneyeceğim İstanbul'a dönünce. Acaba kulaklık cızırtısı vs durumlar var mı bu romda?
Ne demek :) 3 4 müzik dinledim hiç cızırtı duyduğumu hatırlamıyorum ama bana göre romun tek sorunu knock-on çalışmaması. Her defasında tekrardan arkasını çevirip tuşa basmak zor geliyor bunca ay tuş kullanmadan idare ettiğim için :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ya hacı bu g2 nin ses kalitesi bence muhteşem ama basslar biraz yetersiz geliyo kulaklıkta çok kaliteli
Kulaklık muhteşem hoparlörün sesi az ama güzel ses cıkartıo tek hata bence mono olması stereo olsa cillop gibi olurdu lg beni burda hayal kırıklıgına ugrattı

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] durum nedir geldimi güncelleme sana :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] durum nedir geldimi güncelleme sana :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ne demek :) 3 4 müzik dinledim hiç cızırtı duyduğumu hatırlamıyorum ama bana göre romun tek sorunu knock-on çalışmaması. Her defasında tekrardan arkasını çevirip tuşa basmak zor geliyor bunca ay tuş kullanmadan idare ettiğim için :)

3845#*802# yapıp settings ten update touch firmware yaptın dimi yapmadıysan yap knock on çalışır

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Kulaklık muhteşem hoparlörün sesi az ama güzel ses cıkartıo tek hata bence mono olması stereo olsa cillop gibi olurdu lg beni burda hayal kırıklıgına ugrattı

Stereo olması benim için çok önemli değilde ses yüksekliği biraz daha fazla olabilirdi

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Şimdi bunun apksını kursam eski sohbetlere ve eski vatsapa bi şey olur mu?
Whatsapp ayarlarından mesajları yedekle. Ondan sonra cihazındaki whatsapp klasörünü sağlam bir yere taşı. Ayarlardan normal whatsapp ı kaldır. Ondan sonra taşıdığın whatsapp klasörünü tekrar eski yerine taşı. Whatsapp plus u kur ve keyfini sür. Hadi kolay gelsin.

klug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Whatsapp ayarlarından mesajları yedekle. Ondan sonra cihazındaki whatsapp klasörünü sağlam bir yere taşı. Ayarlardan normal whatsapp ı kaldır. Ondan sonra taşıdığın whatsapp klasörünü tekrar eski yerine taşı. Whatsapp plus u kur ve keyfini sür. Hadi kolay gelsin.
Eyvallah çok teşekkürler uygulayacağım birazdan olmazsa haber veririm :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Hızı hızlı araba oyunu :D hahaha gece gece Tuna abi ya :mrgreen:

Bi bana güncelleme gelmedi ya.

LG IMEI numarasına göre dağıtım yapıyor o yüzden gelmesi geç olabilir :)

Şu kulüpte tek sorunsuz G2 bende var sanırım. 2000liradan satıyorum. var mı alan? :P

Benide unutmamak lazım Tuna abi yani :)

G2'yi mi önerirsiniz Nexus5' i mi? :)

Bu iki telefon arasından ''Ben'' seçim yapmak zorunda kalsaydım Nexus 5'i seçerdim. G2 Nexus 5'i özellikleri ile döver ona hiç bir lafım yok ama G2de olan onlarca özelliğin daha birini kullanmadım, haliyle kullanmadığım özellikler telefonu şişiriyor. Nexus 5'in içi boş olduğu için çatır çatır stabil çalışıyor. Hızı nexus 5'i aratmasın diğer özelliklerini kullanmıyım diyorsan G2 alıp CM11 romunu atıcaksın ohh miss.:mrgreen:

Not: Nexus 5'in stabil çalışmasından kastım oyunalar vs değil sadece ara yüzden bahsediyorum. G2'nin ara yüzü akıcı fakat bazı kısımlarda mili saniyeninde altında ufak bir takılma keşfettim. Bunlar takılıcak sorunlar değil o yüzden G2 daha iyi diyorum, hız ve güncelleme peşinde olanlar Nexus 5 alsın diyorum. Unutmadanda söylemek isterimki Nexus 5'in kamerası G2'ye göre kötü ve kutusundan kulaklık çıkmıyor. Güzel bir kulaklık istersekte 50-100 TL'yi gözden çıkartmak lazım.