wıpe yaptıktan sonra ilk bu baseband sonra cloudy g3 sonrada super su zipmi kurulsun diıonBen ilk baseband sonra romu kurdum. Bence kurmalısın![]()
wıpe yaptıktan sonra ilk bu baseband sonra cloudy g3 sonrada super su zipmi kurulsun diıonBen ilk baseband sonra romu kurdum. Bence kurmalısın![]()
wıpe yaptıktan sonra ilk bu baseband sonra cloudy g3 sonrada super su zipmi kurulsun diıon
burdan d802 olanı indirdim yapacam şimdi de . bunun görevi nedir açıklarmısın kardeşi .sAynen öyle. Supersu zipine gerek yok Play storedende istersek indirebiliriz.
burdan d802 olanı indirdim yapacam şimdi de . bunun görevi nedir açıklarmısın kardeşi .s
http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=12880
burdan d802 olanı indirdim yapacam şimdi de . bunun görevi nedir açıklarmısın kardeşi .s
http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=12880
Baseband hat ile alakalı flashla gitsin
KK yazıyor yani KitKat, Android'in kitkatı ile alakalı birşey galiba önemli gibi duruyor. Eğer önemli olmasa xda'da ki CloudyG2 v1.1 konusunda linki verilmezdi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Hat? telefonun hattı ilemi?![]()
hat ile ilgiliyse boşversemmi ya bi sorun yok bilmiyorm .sdKK yazıyor yani KitKat, Android'in kitkatı ile alakalı birşey galiba önemli gibi duruyor. Eğer önemli olmasa xda'da ki CloudyG2 v1.1 konusunda linki verilmezdi
Hat? telefonun hattı ilemi?![]()
hat ile ilgiliyse boşversemmi ya bi sorun yok bilmiyorm .sd
wıpe atmadan direk kurulmş olan cloudy g3 e üstüne yapsam ne olur ille ilk basebandmı olması lazım pki .sNe üşengeçsiniz la yükle gitsin iste![]()
wıpe atmadan direk kurulmş olan cloudy g3 e üstüne yapsam ne olur ille ilk basebandmı olması lazım pki .s![]()
data dosyamın yedegini almıştım paso oyun varda twrp de duran bu yedeği geri alıp tekrar tele atamazmıyızkiBen olsam temiz bi stock atar en bastan kurardm ama sen yinede dene istiyosan
wıpe atmadan direk kurulmş olan cloudy g3 e üstüne yapsam ne olur ille ilk basebandmı olması lazım pki .s![]()
data dosyamın yedegini almıştım paso oyun varda twrp de duran bu yedeği geri alıp tekrar tele atamazmıyızki
dedigini yaptım new baseband dedi complete vs reboot system dedim bilmem sorun yokFark yapıcağını sanmıyorum, sonradan ekleyin.
dedigini yaptım new baseband dedi complete vs reboot system dedim bilmem sorun yok
kk baseband, jellybean kullananların flaşlaması için gereklidir. jellybean üzerinde twrp'den kitkat flaşlamanız için kitkat baseband kurmanız gerekir. zaten herkes kitkat stock rom kullandığından kk baseband kurmanıza gerek yok.
aktardı. göründüğü gibi değilmiş. çok adi duruyormuş. boşluk falan oluyormuş.Gencler bir ara bir arkadas sundan almisti deneyimlerini aktaracakti noldu o is![]()
Sagolasinaktardı. göründüğü gibi değilmiş. çok adi duruyormuş. boşluk falan oluyormuş.
O arkadaş ben oluyorum maalesef para boşa gittiGencler bir ara bir arkadas sundan almisti deneyimlerini aktaracakti noldu o is![]()
Gecmis olsun denemis oldun cok degil zatenO arkadaş ben oluyorum maalesef para boşa gitti
Bende bir tane var.Kullanmıyorum.Beyaz renk.Sagolasinorijinali bozmayacaksin demek ki
Bir de arkadaslar elinde orijinal Quick window kilif olupta kullanmayanlar varsa cuzi bir miktar karsiliginda bir tane almak istiyorum dusunen varsa irtibata gecsinogrenciyiz sonucta cok bir para beklemeyin o yuden isine yaramayan dedim
Telefonun arkasindaki beyaz etikette ve kutuda yazar.404 405 falan diyorsunuz seri numarası buna nerden bakılıyor
Telefonun arkasındaki siyah etikette ve kutuda yazar.404 405 falan diyorsunuz seri numarası buna nerden bakılıyor
Sagolasinorijinali bozmayacaksin demek ki
Bir de arkadaslar elinde orijinal Quick window kilif olupta kullanmayanlar varsa cuzi bir miktar karsiliginda bir tane almak istiyorum dusunen varsa irtibata gecsinogrenciyiz sonucta cok bir para beklemeyin o yuden isine yaramayan dedim
403k 405k falan yamasi lazim "k"harfine dikkat.Başında "S/N:403k" boyle bir sey yazmasi lazim.Telefonun arkasinda siyah etikette yazmiyo lg d802 tr yaziyo kutuyada evde bakcam artik teknosadan almıştım
Birde 0168 var bi alakasi var mi siyah etikette yaziyo