LG G2 Kullanıcıları Kulübü

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
g2 ye. Qslide varya oraya sadece standart seyler var oraya ben misal whatsapp felan ekleyebiliyorumuym varmi yani programla yada direk

cabbarus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar artık bende g2 sahibiyim 405k siyah versiyonu ile hersey güzel 4 4 lük fakat şu mesaj yazarken fontu nasıl kücültebiliriz ? birde 4.4.2 ye güncelleyim mi ?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
merhaba arkadaslar artık bende g2 sahibiyim 405k siyah versiyonu ile hersey güzel 4 4 lük fakat şu mesaj yazarken fontu nasıl kücültebiliriz ? birde 4.4.2 ye güncelleyim mi ?
Yakınlaştirma yöntemi ile. Yani fotoğraf bakarken büyütüp küçültme hareketi ile. Güncelleme yap.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim 405k veya 404 k serilerinde demek 4.4.2 ile gelmiyor ha :D ozaman hemen alıyorum g2. 2 gündür bu soru kafamı kurcalıyordu zira batarya sorunlarından.
sorun şu 4.4.2 de batarya sorunu, ısınma sorunu oluyormu zira ios tan değişmemin tek sebebi batarya ömrü.

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Benim telde 2-3 gundur bir sorun var.markette hicbir resim ve videoyu goreniyorum,program oyun falan indirmede hicbir sorun yok ama resim ve videolar hic acilmiyor.mobilden giriyorum o yuzden resmi buraya yukleyemedim.link veriyorum
http://i.hizliresim.com/ZNb5nk.png

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Benim telde 2-3 gundur bir sorun var.markette hicbir resim ve videoyu goreniyorum,program oyun falan indirmede hicbir sorun yok ama resim ve videolar hic acilmiyor.mobilden giriyorum o yuzden resmi buraya yukleyemedim.link veriyorum
Uygulama yüklenirken resim görememeniz normal çünkü internet yavaşlar. Ama indirmeden de gözükmüyorsa bilemem.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Uygulama yüklenirken resim görememeniz normal çünkü internet yavaşlar. Ama indirmeden de gözükmüyorsa bilemem.

yok hicbirsekilde gorunmuyor.ayrica uygulama indirirken resimler gorunuyodu 2-3 gun onceden. internette wifiden baglaniyorum.baglanti hizim 20 mb fibernet.baska bir wifidende baglandim yine ayni.hicbir sekilde resimler ve videolar gorunmuyor.

Bak buda uygulama indirmiyorken.2 dk falan bekliyorum sonra bu uyari cikiyo.

http://i.hizliresim.com/MYn1GQ.png

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Yedeğinizi alıp hard reset atın, olmazsa LG Pc Suite ile Yükseltme Hatalarını Geri Yükle seçeneğini kullanın. Mutlaka ikisinden birini yaptıktan sonra düzelecektir.
İnternet hızıma bağlı olarak benimde Google Play Storede görsellerin yüklenmediği oluyor ama sonunda yükleniyor, sizin hiç yüklenmiyorsa bu normal birşey değildir. Dediklerimi uygulayın ve haber verin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yok hicbirsekilde gorunmuyor.ayrica uygulama indirirken resimler gorunuyodu 2-3 gun onceden. internette wifiden baglaniyorum.baglanti hizim 20 mb fibernet.baska bir wifidende baglandim yine ayni.hicbir sekilde resimler ve videolar gorunmuyor.

Bak buda uygulama indirmiyorken.2 dk falan bekliyorum sonra bu uyari cikiyo.

http://i.hizliresim.com/MYn1GQ.png

Birşeyler indirebiliyorsunuz ama fotoraflar yüklenmiyor? buda internetinizin olduğu fakat telefonun yazılımından kaynaklı bir sorun olduğunu gösteriyor. Hard reset atmayı veya Yükseltme hatalarını geri yükleyi deneyin.

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Yedeğinizi alıp hard reset atın, olmazsa LG Pc Suite ile Yükseltme Hatalarını Geri Yükle seçeneğini kullanın. Mutlaka ikisinden birini yaptıktan sonra düzelecektir.
İnternet hızıma bağlı olarak benimde Google Play Storede görsellerin yüklenmediği oluyor ama sonunda yükleniyor, sizin hiç yüklenmiyorsa bu normal birşey değildir. Dediklerimi uygulayın ve haber verin.

Birşeyler indirebiliyorsunuz ama fotoraflar yüklenmiyor? buda internetinizin olduğu fakat telefonun yazılımından kaynaklı bir sorun olduğunu gösteriyor. Hard reset atmayı veya Yükseltme hatalarını geri yükleyi deneyin.

Tesekkurler.suan bilgisayar yok.sabah isyerinde hemen deneyecegim bu dediklerinizi,dener denemez yazacam buraya cozulup cozulmedigini

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Sagol kardes onerin icinde kullandigim modemlerin ikiside benim yonetimimde degil.biri isyeri digeride apart dairede internet.ama baska akilli telefon kullanan arkadaslarda bu sorun yok bulundugum ortamda,hani.google dns tanimladan onlat gorebiliyorken benim gorememem de bir terslik var gibi :)
O zaman Viko'nun dediği gibi hard reset atın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar sorunum hala devam etmekte Türkiye için son knock code güncellemesinden sonra telefonu seslide bırakıyorum sabah kalkınca titreşime geçmiş oluyor hard reset attım yükseltme hatalarını giderme kısmını yaptım lc pc suite'den ama sorunum hala devam etmekte sizce neden olabilir

bu sorunun cozumunu bulabildiniz mi aynı sorunu yasiyorum

Brendee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Ayni problem birkaç gündür bende de var. Bence telefonla yada modemle alakali degil. Çünkü bende 2 ayri cihaz var ve 2 ayri yerde, yani evde ve ofiste ayni şey var. Telefon g2 diger cihaz asus tablet. Telle ilgili olsa tablette neden görünmüyor resimler. Benim fikrim play store magazayla alakali

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ayni problem birkaç gündür bende de var. Bence telefonla yada modemle alakali degil. Çünkü bende 2 ayri cihaz var ve 2 ayri yerde, yani evde ve ofiste ayni şey var. Telefon g2 diger cihaz asus tablet. Telle ilgili olsa tablette neden görünmüyor resimler. Benim fikrim play store magazayla alakali

Telefonun yazılımı ile alakalıdır %99. Yeni rom atılarak veya Hard reset atılarak düzelmeyecek sorun değil.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Arkadaslar bendeki sorun su dun aksamdan beri googleplay de hic bir fotoğraf açılmıyor nedenini bilen var mi
temysuze.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
isteyen kıyaslayabilir bataryada en iyi g2 beyler . tek sorunu sd kart olmaması oda 32 gb alırsanız problem olmaz

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaslar bendeki sorun su dun aksamdan beri googleplay de hic bir fotoğraf açılmıyor nedenini bilen var mi
temysuze.jpg

Forumdada aynı sorunu yaşayan biri vardı hard reset atın demiştim daha cevap gelmedi. Sayfayada aynı sorunla ilgili 3-5 mesaj geldi sanırım google play store ile ilgili genel bir problem var?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Forumdada aynı sorunu yaşayan biri vardı hard reset atın demiştim daha cevap gelmedi. Sayfayada aynı sorunla ilgili 3-5 mesaj geldi sanırım google play store ile ilgili genel bir problem var?
Sadece wifide bunu yapiyor yalniz su an anladim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Yok arkadas uygulamayi sifirladim guncellemeleri kaldirdim gecmiyor
e6u7aseb.jpg

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] aga ya bişey sorcam qslide varya hani baska bi uygulamadayken geziniyosun diğer uygulamada qslideye whatsapp facebook gibi misal tabi bunlar koyabiliyomuyuz telefon root gerekiyosa rootlu programı felan varmı

e6u7aseb.jpg
aynen bu google playda benimde sorunum var gözükmüyo hic bir şekilde

e6u7aseb.jpg

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] aga ya bişey sorcam qslide varya hani baska bi uygulamadayken geziniyosun diğer uygulamada qslideye whatsapp facebook gibi misal tabi bunlar koyabiliyomuyuz telefon root gerekiyosa rootlu programı felan varmı

Dns degistir 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yap

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bende de var ,gsm hattında fotolar gözüküyor ama wifiden bağlandığımda fotolar gözükmüyor ,bu arada fotolar gözükmesede uygulamayı indirebiliyorsunuz ,sorunu çözen arkadaşlar varsa detaylı bilgi paylaşabilirlermi !:huh: