beratfur67
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
g2 ye. Qslide varya oraya sadece standart seyler var oraya ben misal whatsapp felan ekleyebiliyorumuym varmi yani programla yada direk
merhaba arkadaslar artık bende g2 sahibiyim 405k siyah versiyonu ile hersey güzel 4 4 lük fakat şu mesaj yazarken fontu nasıl kücültebiliriz ? birde 4.4.2 ye güncelleyim mi ?
Yakınlaştirma yöntemi ile. Yani fotoğraf bakarken büyütüp küçültme hareketi ile. Güncelleme yap.merhaba arkadaslar artık bende g2 sahibiyim 405k siyah versiyonu ile hersey güzel 4 4 lük fakat şu mesaj yazarken fontu nasıl kücültebiliriz ? birde 4.4.2 ye güncelleyim mi ?
Uygulama yüklenirken resim görememeniz normal çünkü internet yavaşlar. Ama indirmeden de gözükmüyorsa bilemem.Benim telde 2-3 gundur bir sorun var.markette hicbir resim ve videoyu goreniyorum,program oyun falan indirmede hicbir sorun yok ama resim ve videolar hic acilmiyor.mobilden giriyorum o yuzden resmi buraya yukleyemedim.link veriyorum
http://i.hizliresim.com/ZNb5nk.png
Aynı sorun burada da var. Birisi modeme Google dns kaydetmiş ve düzelmiş.Benim telde 2-3 gundur bir sorun var.markette hicbir resim ve videoyu goreniyorum,program oyun falan indirmede hicbir sorun yok ama resim ve videolar hic acilmiyor.mobilden giriyorum o yuzden resmi buraya yukleyemedim.link veriyorum
Uygulama yüklenirken resim görememeniz normal çünkü internet yavaşlar. Ama indirmeden de gözükmüyorsa bilemem.
Benim telde 2-3 gundur bir sorun var.markette hicbir resim ve videoyu goreniyorum,program oyun falan indirmede hicbir sorun yok ama resim ve videolar hic acilmiyor.mobilden giriyorum o yuzden resmi buraya yukleyemedim.link veriyorum
yok hicbirsekilde gorunmuyor.ayrica uygulama indirirken resimler gorunuyodu 2-3 gun onceden. internette wifiden baglaniyorum.baglanti hizim 20 mb fibernet.baska bir wifidende baglandim yine ayni.hicbir sekilde resimler ve videolar gorunmuyor.
Bak buda uygulama indirmiyorken.2 dk falan bekliyorum sonra bu uyari cikiyo.
http://i.hizliresim.com/MYn1GQ.png
Yedeğinizi alıp hard reset atın, olmazsa LG Pc Suite ile Yükseltme Hatalarını Geri Yükle seçeneğini kullanın. Mutlaka ikisinden birini yaptıktan sonra düzelecektir.
İnternet hızıma bağlı olarak benimde Google Play Storede görsellerin yüklenmediği oluyor ama sonunda yükleniyor, sizin hiç yüklenmiyorsa bu normal birşey değildir. Dediklerimi uygulayın ve haber verin.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Birşeyler indirebiliyorsunuz ama fotoraflar yüklenmiyor? buda internetinizin olduğu fakat telefonun yazılımından kaynaklı bir sorun olduğunu gösteriyor. Hard reset atmayı veya Yükseltme hatalarını geri yükleyi deneyin.
Modeme Google dns atın. Son yorumu oku.Tesekkurler.suan bilgisayar yok.sabah isyerinde hemen deneyecegim bu dediklerinizi,dener denemez yazacam buraya cozulup cozulmedigini
Sagol kardes onerin icinde kullandigim modemlerin ikiside benim yonetimimde degil.biri isyeri digeride apart dairede internet.ama baska akilli telefon kullanan arkadaslarda bu sorun yok bulundugum ortamda,hani.google dns tanimladan onlat gorebiliyorken benim gorememem de bir terslik var gibi
O zaman Viko'nun dediği gibi hard reset atın.Sagol kardes onerin icinde kullandigim modemlerin ikiside benim yonetimimde degil.biri isyeri digeride apart dairede internet.ama baska akilli telefon kullanan arkadaslarda bu sorun yok bulundugum ortamda,hani.google dns tanimladan onlat gorebiliyorken benim gorememem de bir terslik var gibi![]()
arkadaşlar sorunum hala devam etmekte Türkiye için son knock code güncellemesinden sonra telefonu seslide bırakıyorum sabah kalkınca titreşime geçmiş oluyor hard reset attım yükseltme hatalarını giderme kısmını yaptım lc pc suite'den ama sorunum hala devam etmekte sizce neden olabilir
Benim telde 2-3 gundur bir sorun var.markette hicbir resim ve videoyu goreniyorum,program oyun falan indirmede hicbir sorun yok ama resim ve videolar hic acilmiyor.mobilden giriyorum o yuzden resmi buraya yukleyemedim.link veriyorum
Ayni problem birkaç gündür bende de var. Bence telefonla yada modemle alakali degil. Çünkü bende 2 ayri cihaz var ve 2 ayri yerde, yani evde ve ofiste ayni şey var. Telefon g2 diger cihaz asus tablet. Telle ilgili olsa tablette neden görünmüyor resimler. Benim fikrim play store magazayla alakali
Beyler sizce 4.5 L bize gelir mi ?
Arkadaslar bendeki sorun su dun aksamdan beri googleplay de hic bir fotoğraf açılmıyor nedenini bilen var mi![]()
Sadece wifide bunu yapiyor yalniz su an anladimForumdada aynı sorunu yaşayan biri vardı hard reset atın demiştim daha cevap gelmedi. Sayfayada aynı sorunla ilgili 3-5 mesaj geldi sanırım google play store ile ilgili genel bir problem var?
Olayi cozdum sorun ttnet wifi kullananlarda eger dns degistirmediyse bu sorun var herkesdeBende hiçbir sorun uok
![]()
aynen bu google playda benimde sorunum var gözükmüyo hic bir şekildeYok arkadas uygulamayi sifirladim guncellemeleri kaldirdim gecmiyor
![]()
aynen bu google playda benimde sorunum var gözükmüyo hic bir şekildeYok arkadas uygulamayi sifirladim guncellemeleri kaldirdim gecmiyor
![]()
Dns degistir 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yap[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] aga ya bişey sorcam qslide varya hani baska bi uygulamadayken geziniyosun diğer uygulamada qslideye whatsapp facebook gibi misal tabi bunlar koyabiliyomuyuz telefon root gerekiyosa rootlu programı felan varmı
aynen bu google playda benimde sorunum var gözükmüyo hic bir şekilde
aynen bu google playda benimde sorunum var gözükmüyo hic bir şekilde