LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
s4 olsa patlamıştı heralde :)
Yok yok. Artık o sorunu yok. :D :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

%100 parlaklıkla mobil veri açıktı ve Tapatalk'taydım. Isınmıştı. Cpu-Z'ye bakıyordum ve batarya 38.3 sıcaklığındaydı. CPU-Z'ye bakarken birdenbire telefon yeniden başlatıldı ve parlaklığa baktığımda düşürülmüştü. Ve titreşimden sessize geçti kendi kendine. İlk defa bu başıma geldi.Sizce sorun mu bu? Daha düzeltme güncellemesi almadım.

namytusa.jpg
Telefon güç sarfedip ısındıracak her şeyi kapatmış. Titreşim motorunu bile. Bence müşteri hizmetlerini arayıp sor.

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu optimus g3 romunda istedigin uygulamada ve oyunda sanal tuslari gizleme on numara olmus gercekten :D

fgbvhjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu optimus g3 romunda istedigin uygulamada ve oyunda sanal tuslari gizleme on numara olmus gercekten :D
Aynen bende onu çok sevdim bu arada gelistiriciye nfc kapalı olmasına rağmen sarj harcıyor diye mesaj atmistim adam da v1.1 surumunde bu sorunu halledecegini soyledi

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
G3 ROM'u atmak için root gerekiyor demi? En sonunda root atacağım telefona.

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şu düzeltme güncellemesi gelsin bi hele. Sıkıldım artık. Root atacağım. En iyi ROM sizce G3'ün mü? Cloudly de fena değilmiş. Root atarsam G3 ROM'u mu atmalıyım?
suan kullananlarinda dedigine gore en iyisi optimusg3 romu.digerlerinde hata daha fazlaymis oyle duydum.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
suan kullananlarinda dedigine gore en iyisi optimusg3 romu.digerlerinde hata daha fazlaymis oyle duydum.
O zaman ben G3 ROM'unun sorunlarının halledilmiş sürümünü yüklerim. NFC gereksiz pil falan yiyor ya. Sorunlar düzelince internetten nasıl yükleyeceğime falan bakarım. İnşallah anlarım bir şeyler. :P

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O zaman ben G3 ROM'unun sorunlarının halledilmiş sürümünü yüklerim. NFC gereksiz pil falan yiyor ya. Sorunlar düzelince internetten nasıl yükleyeceğime falan bakarım. İnşallah anlarım bir şeyler. :P
nfc %2 %3 sarj anca yiyo o yuzden sikinti yok denecek kadar az :D yardimci oluruz yuklerken dert etme bende ogrendim root atmasini :D

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya bişi soraacam şimdi benim cihazda root-twrp recovery yüklü . mesela ben lg g3 romu yada yine lg g2 romu yüklesem ama bşka atıyorm tr10c yüklesem. bunu twrp üzrinden nasıl yapabilirim. sadece oyun yedekleerini almak istiyorum onu dışında hiçbir kırıntı kalmasn mesala . twrp ile romu attıktan sonrada yedek yüklim nasıl olur mümkünmü

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya bişi soraacam şimdi benim cihazda rom-twrp recovery yüklü . mesela ben lg g3 romu yada yine lg g2 romu yüklesem ama bşka atıyorm tr10c yüklesem. bunu twrp üzrinden nasıl yapabilirim. sadece oyun yedekleerini almak istiyorum onu dışında hiçbir kırıntı kalmasn mesala . twrp ile romu attıktan sonrada yedek yüklim nasıl olur mümkünmü
twrp ile .kdz romlari yukleniyo mu bilmiyorumama sanirim onlar flashtool ile yukleniyor.

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
twrp ile .kdz romlari yukleniyo mu bilmiyorumama sanirim onlar flashtool ile yukleniyor.
twrp ile olsa iyi olur ya.sd dungeon hunter 4 oynuyorum başka rom atıyorm sonra her bişi gitmiş oluyor deli oluyorm .sd diorm işte twrp ile yedek alınsa bu oyunlar sonra advanced wıpe ile bi hard çaksak sonra ordan rom atsak mesela omazmı

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
twrp ile olsa iyi olur ya.sd dungeon hunter 4 oynuyorum başka rom atıyorm sonra her bişi gitmiş oluyor deli oluyorm .sd diorm işte twrp ile yedek alınsa bu oyunlar sonra advanced wıpe ile bi hard çaksak sonra ordan rom atsak mesela omazmı
valla dostum o kadarini bilmiyorum ama oyunlarin yedeklerini alirsan her romda ise yarar gibime geliyor.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120

Android/data ya gir sonu 4 ile biten klasörü kopyala rom attıktan sonra geri kopyala kdz sadece flashtool ile zip li dsyalar recoveryler ile atılır (cwm twrp gibi)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
En basitinden lg backup ile oyunları seç yedekle sonra telefonda lg backup diye dosya oluşur içindeki dosyayı kopyala pcye rom at backupu geri kopyala lg backup tan geri yükle

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oyun dosyalarini kopyala yapistir olarak ta alabilirsin.yukarida arkadas anlatmis
bazı oyunlar mesela dungeon hunter 4 google playden indirince mal gibi 2 gb yüklüo .d digerleride öylede 2-3 tanesi önemli

En basitinden lg backup ile oyunları seç yedekle sonra telefonda lg backup diye dosya oluşur içindeki dosyayı kopyala pcye rom at backupu geri kopyala lg backup tan geri yükle
dediginn çokkk mantıklııı olabilir bişi ama sanki lg backup sadece apk alıor diye biliyorum .s

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
bazı oyunlar mesela dungeon hunter 4 google playden indirince mal gibi 2 gb yüklüo .d digerleride öylede 2-3 tanesi önemli

dediginn çokkk mantıklııı olabilir bişi ama sanki lg backup sadece apk alıor diye biliyorum .s

Apk zaten 20 mb data yı da aliodr elbette