Kuvvetmira
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 38
s4 olsa patlamıştı heralde%100 parlaklikta interneti açma alev alır![]()

s4 olsa patlamıştı heralde%100 parlaklikta interneti açma alev alır![]()
Yok yok. Artık o sorunu yok.s4 olsa patlamıştı heralde![]()
Telefon güç sarfedip ısındıracak her şeyi kapatmış. Titreşim motorunu bile. Bence müşteri hizmetlerini arayıp sor.%100 parlaklıkla mobil veri açıktı ve Tapatalk'taydım. Isınmıştı. Cpu-Z'ye bakıyordum ve batarya 38.3 sıcaklığındaydı. CPU-Z'ye bakarken birdenbire telefon yeniden başlatıldı ve parlaklığa baktığımda düşürülmüştü. Ve titreşimden sessize geçti kendi kendine. İlk defa bu başıma geldi.Sizce sorun mu bu? Daha düzeltme güncellemesi almadım.
![]()
Aynen bende onu çok sevdim bu arada gelistiriciye nfc kapalı olmasına rağmen sarj harcıyor diye mesaj atmistim adam da v1.1 surumunde bu sorunu halledecegini soylediBu optimus g3 romunda istedigin uygulamada ve oyunda sanal tuslari gizleme on numara olmus gercekten![]()
Root gerekiyor demi?Bu optimus g3 romunda istedigin uygulamada ve oyunda sanal tuslari gizleme on numara olmus gercekten![]()
birkac hata daha var ama nfc bile sorun degil benceAynen bende onu çok sevdim bu arada gelistiriciye nfc kapalı olmasına rağmen sarj harcıyor diye mesaj atmistim adam da v1.1 surumunde bu sorunu halledecegini soyledi
evet evet gerekiyoRoot gerekiyor demi?
Romun ilk sürümü olmasına rağmen gayet akıcı calisyor senin dedigin gibide birkaç kucuk hata var ama onlarda önemli değil v1.1 surumunde olan hatalar duzetilirbirkac hata daha var ama nfc bile sorun degil bence![]()
Şu düzeltme güncellemesi gelsin bi hele. Sıkıldım artık. Root atacağım. En iyi ROM sizce G3'ün mü? Cloudly de fena değilmiş. Root atarsam G3 ROM'u mu atmalıyım?evet evet gerekiyo
Neden stok Almanya 20d flaşlamıyorsun?Şu düzeltme güncellemesi gelsin bi hele. Sıkıldım artık. Root atacağım. En iyi ROM sizce G3'ün mü? Cloudly de fena değilmiş. Root atarsam G3 ROM'u mu atmalıyım?
suan kullananlarinda dedigine gore en iyisi optimusg3 romu.digerlerinde hata daha fazlaymis oyle duydum.Şu düzeltme güncellemesi gelsin bi hele. Sıkıldım artık. Root atacağım. En iyi ROM sizce G3'ün mü? Cloudly de fena değilmiş. Root atarsam G3 ROM'u mu atmalıyım?
Uğraşmak istemiyorum. 20d atınca artık güncelleme alamam diye. Zaten bilmiyorum.Neden stok Almanya 20d flaşlamıyorsun?
O zaman ben G3 ROM'unun sorunlarının halledilmiş sürümünü yüklerim. NFC gereksiz pil falan yiyor ya. Sorunlar düzelince internetten nasıl yükleyeceğime falan bakarım. İnşallah anlarım bir şeyler.suan kullananlarinda dedigine gore en iyisi optimusg3 romu.digerlerinde hata daha fazlaymis oyle duydum.
Bu optimus g3 romunda istedigin uygulamada ve oyunda sanal tuslari gizleme on numara olmus gercekten![]()
nfc %2 %3 sarj anca yiyo o yuzden sikinti yok denecek kadar azO zaman ben G3 ROM'unun sorunlarının halledilmiş sürümünü yüklerim. NFC gereksiz pil falan yiyor ya. Sorunlar düzelince internetten nasıl yükleyeceğime falan bakarım. İnşallah anlarım bir şeyler.![]()
aynen oyle dostum simdi dhaa bi guzel olduSırf o özellik için bile geçilir bu roma ya şu sanal tuşlarn oyunda olmaması lazm
nfc %2 %3 sarj anca yiyo o yuzden sikinti yok denecek kadar azyardimci oluruz yuklerken dert etme bende ogrendim root atmasini
![]()
twrp ile .kdz romlari yukleniyo mu bilmiyorumama sanirim onlar flashtool ile yukleniyor.ya bişi soraacam şimdi benim cihazda rom-twrp recovery yüklü . mesela ben lg g3 romu yada yine lg g2 romu yüklesem ama bşka atıyorm tr10c yüklesem. bunu twrp üzrinden nasıl yapabilirim. sadece oyun yedekleerini almak istiyorum onu dışında hiçbir kırıntı kalmasn mesala . twrp ile romu attıktan sonrada yedek yüklim nasıl olur mümkünmü
twrp ile olsa iyi olur ya.sd dungeon hunter 4 oynuyorum başka rom atıyorm sonra her bişi gitmiş oluyor deli oluyorm .sd diorm işte twrp ile yedek alınsa bu oyunlar sonra advanced wıpe ile bi hard çaksak sonra ordan rom atsak mesela omazmıtwrp ile .kdz romlari yukleniyo mu bilmiyorumama sanirim onlar flashtool ile yukleniyor.
valla dostum o kadarini bilmiyorum ama oyunlarin yedeklerini alirsan her romda ise yarar gibime geliyor.twrp ile olsa iyi olur ya.sd dungeon hunter 4 oynuyorum başka rom atıyorm sonra her bişi gitmiş oluyor deli oluyorm .sd diorm işte twrp ile yedek alınsa bu oyunlar sonra advanced wıpe ile bi hard çaksak sonra ordan rom atsak mesela omazmı
twrp ile olsa iyi olur ya.sd dungeon hunter 4 oynuyorum başka rom atıyorm sonra her bişi gitmiş oluyor deli oluyorm .sd diorm işte twrp ile yedek alınsa bu oyunlar sonra advanced wıpe ile bi hard çaksak sonra ordan rom atsak mesela omazmı
işte yedekleriini alırsan dionda nasılvalla dostum o kadarini bilmiyorum ama oyunlarin yedeklerini alirsan her romda ise yarar gibime geliyor.
oyun dosyalarini kopyala yapistir olarak ta alabilirsin.yukarida arkadas anlatmisişte yedekleriini alırsan dionda nasıl
bazı oyunlar mesela dungeon hunter 4 google playden indirince mal gibi 2 gb yüklüo .d digerleride öylede 2-3 tanesi önemlioyun dosyalarini kopyala yapistir olarak ta alabilirsin.yukarida arkadas anlatmis
dediginn çokkk mantıklııı olabilir bişi ama sanki lg backup sadece apk alıor diye biliyorum .sEn basitinden lg backup ile oyunları seç yedekle sonra telefonda lg backup diye dosya oluşur içindeki dosyayı kopyala pcye rom at backupu geri kopyala lg backup tan geri yükle
bazı oyunlar mesela dungeon hunter 4 google playden indirince mal gibi 2 gb yüklüo .d digerleride öylede 2-3 tanesi önemli
- - - Mesaj Güncellendi - - -
dediginn çokkk mantıklııı olabilir bişi ama sanki lg backup sadece apk alıor diye biliyorum .s
apk alıor ya.sssApk zaten 20 mb data yı da aliodr elbette
dungeon hunter ı seçim tek sonra boyutuna bi bakim şimdi nasıl
- - - Mesaj Güncellendi - - -
apk alıor ya.sss