Sucrofe
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 677
Jellybean ile kitkatta 20c den sonra şarj süreleri aynı hatta kitkatta daha iyi , jb ye geçmek gereksiz
Katılıyorum. Acayip gereksiz.
Jellybean ile kitkatta 20c den sonra şarj süreleri aynı hatta kitkatta daha iyi , jb ye geçmek gereksiz
Şarj süreleri hakkında tam tersi olmasın, birçok kişi benimle aynı fikirde nedense.Jellybean ile kitkatta 20c den sonra şarj süreleri aynı hatta kitkatta daha iyi , jb ye geçmek gereksiz
Şarj süreleri hakkında tam tersi olmasın, birçok kişi benimle aynı fikirde nedense.
Valla bende öyle düşünüyodum dedim jb ye geçim 1 hafta kullandım fark yok gerçekten 20c güncellemesi ile 8 saat ekran süresi aldm jb de en fazla olacağı 6 7 he şu bir gerçek daha az ısınıyor
Son seri olduğu için olabilir mi? Arkadaş ilk çıktığında almıştır, sen son seriyi almışsındır. Ve sorunlar da seri atladıkça düzelmiştir. Cevabı bu kadar basit.Senkronizeyi açtığım ve daha çok Program yüklediğim için olabilir diye düşünüyorum belki ama gerçekten 2 gün boyu jb kullandım, daha iyiydi ve neden her yerde bundan şikayetçi insanlar anlamıyorum. Ayrıca sende olan ısınmanın zerresi yok bende. Cihaz her oyunda buz gibi.
Senkronizeyi açtığım ve daha çok Program yüklediğim için olabilir diye düşünüyorum belki ama gerçekten 2 gün boyu jb kullandım, daha iyiydi ve neden her yerde bundan şikayetçi insanlar anlamıyorum. Ayrıca sende olan ısınmanın zerresi yok bende. Cihaz her oyunda buz gibi.
Son seri olduğu için olabilir mi? Arkadaş ilk çıktığında almıştır, sen son seriyi almışsındır. Ve sorunlar da seri atladıkça düzelmiştir. Cevabı bu kadar basit.![]()
Spigeni takıp RR3 veya DT2 oynayınca ısınıyor hemde baya ama kılıfı çıkartınca ısı nerdeyse yarı yarıya iniyor gibi![]()
Bu g3 romu bi harika ya[MENTION=383050]kocaman1321[/MENTION] dostum tekrar tesekkurler
![]()
Spigeni takıp RR3 veya DT2 oynayınca ısınıyor hemde baya ama kılıfı çıkartınca ısı nerdeyse yarı yarıya iniyor gibi![]()
ne kadar süre oynayınca oluyor ki bu? almadım daha kılıfı da almasam mı hiç![]()
daha önce kılıf kullanmadım hiç, ama böyle büyük ekranlı da kullanmadım, çok ince olduğundan telefon düşürebilirmişim gibi geliyor her anBenim için koruma önemli diyosan al ama bence 0.2mm ince şeffaf kılıflardan al rr3 asphalt 8 gibi oyunlarda hepsi ısınır g2 ye has değil ve roma göre değişiyo bu ısınma sorunu
Ekran?Arkadaşlar 16 saat boyunca hep 3g açık kaldı, steam ve tapatalktan sürekli mesaj yazdım. Batarya sürem hakkında ne düşünüyorsunuz?
![]()
Açık kalma süresi yani. Hata bende kusra bakmayın.
Ya benim telefonda son guncellemeden sonra bir sorun olustu,telefonun sesi acik yatiyorum.her sabah kalktigimda telefon kendisi sessize gecmis oluyor.Bu cok sıkıntılı bir durum benim icin ya gelen mesaj ve aramalarin hicbirini.duyamiyorum bu yuzden
Bu ses olayı almanya 20d romunda yok istersen onu yukleyebilirsin veya gece sesi kapat sabaha sesi açmış olurYa benim telefonda son guncellemeden sonra bir sorun olustu,telefonun sesi acik yatiyorum.her sabah kalktigimda telefon kendisi sessize gecmis oluyor.Bu cok sıkıntılı bir durum benim icin ya gelen mesaj ve aramalarin hicbirini.duyamiyorum bu yuzden
dostum ne olur ne olmaz sen support tool veya pc suite ile yukseltme hatalarini geri yukle yap bir de telefonuna gereksiz cok program yukleme.yukseltme hatalarini geri yuklemeyi yap bakalim duzelecek miArkadaşlar telefonu 100 deyken gece bıraktım sabah kalktığımda sarji 65 ti neden böyle ldu sizce normalde en fazla 2 sarj giderdi tüm gece