LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Clash of Clans rekora koşarkene.

ana7asuq.jpg

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Almanya'dan aldıysan hiç ROM işlerine girme. Zaten hemen güncelleme alıyorsun ve en stabil ROM'u kullanıyorsun. Bak benim telefon Birleşik Arap Emirlik'lerine kayıtlı ve bırak stabilliği daha güncelleme bile alamamışken hiç ROM işlerine giriyor muyum? :)
evet o konuda haklisin telefonda ne isinma derdi ne de fazla sarj yeme.her sey stabil. ama iste insan duramiyo yinede :D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
evet o konuda haklisin telefonda ne isinma derdi ne de fazla sarj yeme.her sey stabil. ama iste insan duramiyo yinede :D
Gel telefonları değişelim, 2 güne ROM atarsın. Bir tanecik düzeltme güncellemesi yollayacaklar ama sanki 5.0 Android üstünde çalışıyorlar.

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gel telefonları değişelim, 2 güne ROM atarsın. Bir tanecik düzeltme güncellemesi yollayacaklar ama sanki 5.0 Android üstünde çalışıyorlar.
dostum sen kendin rom atsana,kolay zaten hem bubdertlerden kurtulursun kafan rahatlar. arap emirliklerine yeni rom gelince tekrar donersin ona

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120

Hwo doru diyo almanya 20d kurarsn güncelleme gelnce yükseltme hataların& giderden orjinale dönersin üstelik tel garanti dışı da kalmaz

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
anladim dostum eyvallah cok sagol.g3 romu ne zaman en stabil halini alirsa o zaman flashlamak en mantiklisi :D

G3 romunu bende kullandım 4 gün çok gözle görünür bi hatası yok fakat şarz konusunda pek iyi değil ufak tefek hatalar mevcut geliştirici bi sonra ki güncelleme de bu hataları giderecektir bende guncelleme bekliyorum işin açıkcası

fgbvhjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G3 romunu bende kullandım 4 gün çok gözle görünür bi hatası yok fakat şarz konusunda pek iyi değil ufak tefek hatalar mevcut geliştirici bi sonra ki güncelleme de bu hataları giderecektir bende guncelleme bekliyorum işin açıkcası
G3 romunu bende kullanıyorum bana gore g2 nin orjinal romundan daha stabil calisiyor sarj sureside cok kotu degil ama birkaç küçük hataları var bunuda duzeltirler
uhunajy9.jpg

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
biraz daha gelistirildigi zaman flashlamayi dusunuyorum. sarj durumu normale yakin olsa yeterli benim icin :D g3 romu goze cok hos geliyo

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
birazdan cloudyg3 flashlicam beğenmezsem optimusg3 e de bakcam

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Hala g3 romu kurmamışlara sesleniyorum optimus g3 rom kurdum inanılmaz bişi ya :D böyle bi arayüz olamaz ben bayıldım ve cloudg3 romdaki hatalara rastlamadım olursa yine yazarm arayüz inanılmaz çift pencere ve lg health gayet güzel çalışıyo kısacası mükemmel kamera filan gayet güzel g3 ten portlandığı için açar açmaz sd karta kaydedilsin mi diyo :D Yalnız arayüz gerçekten muhteşem bizim temalar gibi değil yav :)

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hala g3 romu kurmamışlara sesleniyorum optimus g3 rom kurdum inanılmaz bişi ya :D böyle bi arayüz olamaz ben bayıldım ve cloudg3 romdaki hatalara rastlamadım olursa yine yazarm arayüz inanılmaz çift pencere ve lg health gayet güzel çalışıyo kısacası mükemmel kamera filan gayet güzel g3 ten portlandığı için açar açmaz sd karta kaydedilsin mi diyo :D Yalnız arayüz gerçekten muhteşem bizim temalar gibi değil yav :)
dostum simdi g3 romlarindan hangisi en stabil olani optimus mu? :D bir de telefonu rootlamak gerekiyo dimi bunu yukleyebilmek icin

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Optimus un 2.sürümü çıkınca haber verir misiniz arkadaşlar lütfen.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Resimleri tapatalktan attığıma dua edin fhd yollasam telefonu bozarsınız :D