LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Şarj süreleri hakkında tam tersi olmasın, birçok kişi benimle aynı fikirde nedense.

Valla bende öyle düşünüyodum dedim jb ye geçim 1 hafta kullandım fark yok gerçekten 20c güncellemesi ile 8 saat ekran süresi aldm jb de en fazla olacağı 6 7 he şu bir gerçek daha az ısınıyor

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION] Bro knock code güncellemesi gelmeden önceki tüm kitkatlarda şarj sıkıntısı vardı evet kabul ediyorum ama Knock code gelince yanında iyileştirmelerde geldi, bluetooth sorunu vs vs hepsi düzeldi. Şu anda JB yi aratmıyor yani :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Valla bende öyle düşünüyodum dedim jb ye geçim 1 hafta kullandım fark yok gerçekten 20c güncellemesi ile 8 saat ekran süresi aldm jb de en fazla olacağı 6 7 he şu bir gerçek daha az ısınıyor

JB de performans azdı o yüzden az ısınıyordu. KK da performans yükseldi, daha çok ısınmaya başladı. :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Jelly Bean'da destekleyen uygulamalarda sanal tuşların kaybolması gibi avantajı yok. Ve Android'in en son sürümü olan KitKat'ı kullanmak bence daha iyi. Zaten düzeltme güncellemesiyle bütün sorunların kalktığını söylüyor birçok kişi. Ve şarjda Jelly Bean'ı aratmıyor. Hiçbir sorunu yok şuan. Şu Birleşik Arap Emirlikleri de bir güncelleme yayınlasa da biz de sorunlardan kurtulsak. Benle [MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] güncelleme merkezini kontrol etmekten şarj dayanmıyor ya. :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Senkronizeyi açtığım ve daha çok Program yüklediğim için olabilir diye düşünüyorum belki ama gerçekten 2 gün boyu jb kullandım, daha iyiydi ve neden her yerde bundan şikayetçi insanlar anlamıyorum. Ayrıca sende olan ısınmanın zerresi yok bende. Cihaz her oyunda buz gibi.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Senkronizeyi açtığım ve daha çok Program yüklediğim için olabilir diye düşünüyorum belki ama gerçekten 2 gün boyu jb kullandım, daha iyiydi ve neden her yerde bundan şikayetçi insanlar anlamıyorum. Ayrıca sende olan ısınmanın zerresi yok bende. Cihaz her oyunda buz gibi.
Son seri olduğu için olabilir mi? Arkadaş ilk çıktığında almıştır, sen son seriyi almışsındır. Ve sorunlar da seri atladıkça düzelmiştir. Cevabı bu kadar basit. :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120

Kabı çıkar kabııı :D Roma göre değişiyo ısınma almanya 20d de sorun yok ama ben orjinal tayvan romu kullandgm için ısınma sorunu vardı şuan almanya 20d +optimusg3 rom var sorun yok :)
Bu arada senkronizeyi işin olmadımı kapa bence şarjı sömürüyo habire :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Son seri olduğu için olabilir mi? Arkadaş ilk çıktığında almıştır, sen son seriyi almışsındır. Ve sorunlar da seri atladıkça düzelmiştir. Cevabı bu kadar basit. :)

Benimkide son seri sayılır 403k cihaz romdan dolayı bu sorunlar :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Spigeni takıp RR3 veya DT2 oynayınca ısınıyor hemde baya ama kılıfı çıkartınca ısı nerdeyse yarı yarıya iniyor gibi :P

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu g3 romu bi harika ya :) [MENTION=383050]kocaman1321[/MENTION] dostum tekrar tesekkurler :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Clash of Clans'ı yüklediğimden beri şarjım su gibi akıyor. Clash of Clans'a sakın bulaşmayın.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
ne kadar süre oynayınca oluyor ki bu? almadım daha kılıfı da almasam mı hiç :D

Benim için koruma önemli diyosan al ama bence 0.2mm ince şeffaf kılıflardan al rr3 asphalt 8 gibi oyunlarda hepsi ısınır g2 ye has değil ve roma göre değişiyo bu ısınma sorunu

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Benim için koruma önemli diyosan al ama bence 0.2mm ince şeffaf kılıflardan al rr3 asphalt 8 gibi oyunlarda hepsi ısınır g2 ye has değil ve roma göre değişiyo bu ısınma sorunu
daha önce kılıf kullanmadım hiç, ama böyle büyük ekranlı da kullanmadım, çok ince olduğundan telefon düşürebilirmişim gibi geliyor her an :) fiyatı uygunmuş olmazsa bir tane de ondan alırız artık ne yapalım.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar 16 saat boyunca hep 3g açık kaldı, steam ve tapatalktan sürekli mesaj yazdım. Batarya sürem hakkında ne düşünüyorsunuz?

6uny8aby.jpg

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Ya benim telefonda son guncellemeden sonra bir sorun olustu,telefonun sesi acik yatiyorum.her sabah kalktigimda telefon kendisi sessize gecmis oluyor.Bu cok sıkıntılı bir durum benim icin ya gelen mesaj ve aramalarin hicbirini.duyamiyorum bu yuzden

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ya benim telefonda son guncellemeden sonra bir sorun olustu,telefonun sesi acik yatiyorum.her sabah kalktigimda telefon kendisi sessize gecmis oluyor.Bu cok sıkıntılı bir durum benim icin ya gelen mesaj ve aramalarin hicbirini.duyamiyorum bu yuzden

Herkeste bu sorun var cidden kimse sorunu çözemedimi? hayaletler falan gelip sesi kısıcak hali yok ya :P

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bende de durduk yere sessiz mod açık diyor ama açılmıyor yani, saçma bir sorun.

fgbvhjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu ses olayı almanya 20d romunda yok istersen onu yukleyebilirsin veya gece sesi kapat sabaha sesi açmış olur

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Sabahtan beri tablet alma rehberi hazirlamaya ugrasiyorum daha ancak yariladim yahu ne cok tablet varmis :D g2 yalniz kaldi kıskandı

brk12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu 100 deyken gece bıraktım sabah kalktığımda sarji 65 ti neden böyle ldu sizce normalde en fazla 2 sarj giderdi tüm gece

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonu 100 deyken gece bıraktım sabah kalktığımda sarji 65 ti neden böyle ldu sizce normalde en fazla 2 sarj giderdi tüm gece
dostum ne olur ne olmaz sen support tool veya pc suite ile yukseltme hatalarini geri yukle yap bir de telefonuna gereksiz cok program yukleme.yukseltme hatalarini geri yuklemeyi yap bakalim duzelecek mi

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Geçenlerde birisi soruyordu isim hatırlayamadım her neyse Alüminyum Sticker almıştım yaptım fakat hiç güzel durmuyor kenarlarda boşluk kalıyor tam sarmıyor Ebay 'dan almıştım boşa para vermeyin göründüğü gibi değil. :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] bana en sonunda güncelleme geldi. Kontrol et sen de.