LG G2 Kullanıcıları Kulübü

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G2 nin kamerasından fotoğraflar, aynısını başka bir konuya da atmıştım.

u9u6uden.jpg

9eqapere.jpg
oha eski oturduğumuz yer ayazağa :DD nilüfer gökaydan mezun oldm :DDD

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
4 senedir foruma üyeyim, bu konu kadar çok gördüğüm bir konu olmadı. ne zaman sağ tarafa baksam orada duruyor. gına geldi artık. napıyorsunuz burda? :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
4 senedir foruma üyeyim, bu konu kadar çok gördüğüm bir konu olmadı. ne zaman sağ tarafa baksam orada duruyor. gına geldi artık. napıyorsunuz burda? :)

Napalım abi takılıyoruz işte. Soru soruyorlar cevaplıyoruz, sorun yaşıyorlar çözüyoruz. Sende ne var ne yok? :)

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
G3 g2 karsilastirmalarini izliyorum yahu bana g2 daha iyi geliyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
çok sorunlu telefon mu habire sorun çıkıyor, yoksa forumun çoğu üyeri bu telefonu mu kullanıyor :)

Yok abi sorunlu değil de telefonun kekini fazla kabarttık, buluttan nem kapan acaba sorunum var mı diye geliyor. Ve kullanıcısı fazla. Bir de burada destek ekibi kuvvetli olduğu için herkes buraya geliyor. Başka telefon kullanıcıları bile burası aktif diye sorularını burda soruyor. :) itiraf ediyorum bunun sorumlusu benim. :P

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Yok abi sorunlu değil de telefonun kekini fazla kabarttık, buluttan nem kapan acaba sorunum var mı diye geliyor. Ve kullanıcısı fazla. Bir de burada destek ekibi kuvvetli olduğu için herkes buraya geliyor. Başka telefon kullanıcıları bile burası aktif diye sorularını burda soruyor. :) itiraf ediyorum bunun sorumlusu benim. :P

ay ay ay hemende kendini öv ztn cnm hıh .s.s

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

Sarj olarak daha iyi arkada bildirim ledi var tek elle tutmasi daha kolay kamera desen ayni zaten oyun performansi kucuk bir tik daha onde ve bence daha ergonomik tabi g3 unde artilari var mesela sd kart destekliyor ama bendeki 32 zaten malzeme kalitesi cok ufak bir farkla daha onde vs

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler güzel bi custom rom önerecek var mı ? cynogenmod ​hariç ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Beyler güzel bi custom rom önerecek var mı ? cynogenmod ​hariç ?

SlimKat. CM11 kadar stabil olmasada cmden sonraki en stabil romdur. Stabilitelikten kastım ben bir sürü modül falan yüklediğim için veya twrpden bişiler flashladığım için en stabil en dayanan rom cm11 şu anlık. SlimKat kullandım cok güzeldir tavsiye ederim.

Bu linkten aşağıda ekledim şeyi indiriceksin: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/998-d802

Slim-d802-4.4.3.build.5.8-WEEKLY-4926
sha1 5bb1b835d119da18ef5a60f7af682f4b7925e09f2014-06-11 22:08:5874159.67 MB

4.4.3 diyor galiba kit kat 4.4.3'sa bende direk buna geçerim bi yükle bak sürüme :D

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SlimKat. CM11 kadar stabil olmasada cmden sonraki en stabil romdur. Stabilitelikten kastım ben bir sürü modül falan yüklediğim için veya twrpden bişiler flashladığım için en stabil en dayanan rom cm11 şu anlık. SlimKat kullandım cok güzeldir tavsiye ederim.

Bu linkten aşağıda ekledim şeyi indiriceksin: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/998-d802

Slim-d802-4.4.3.build.5.8-WEEKLY-4926
sha1 5bb1b835d119da18ef5a60f7af682f4b7925e09f2014-06-11 22:08:5874159.67 MB

4.4.3 diyor galiba kit kat 4.4.3'sa bende direk buna geçerim bi yükle bak sürüme :D

Tamamdır indiriyorum zaten 2 dakika da iniyo denerim size söylerim :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=383080]SuperMod[/MENTION] SlimKat'ta sevdiğim en iyi özellik şu sanal tuşlara tuş ekleyip + nerdeyse istediğimiz herşeyi ekleyebiliyoruz. Uygulamada ekleyebiliyoruz, screenshot alması için şeyde ekleyebiliyoruz + olarak elimizi aşağıda yukarıya sürüklediğimizde şu google falan çıkıyor ya istersek orayada ekleyebiliyoruz + güç menüsünede eklenebiliyor :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tamamdır indiriyorum zaten 2 dakika da iniyo denerim size söylerim :D

%99.99 ihtimal 4.4.3'tür. Ben onun 2 haftaki önceki sürümünü kullanmıştır sensörü bozuktu yani telefonu oyunlarda veya internette kısaca her yerde çevirdiğinde algılamıyordu. Sen bi kontrol et eğer algılıyorsa ona geçicem daha hoş + olarak 4.4.3 'se CMye rakip var demektir :P :P

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet Slimkat 4.4.3 fakat baya bi iyileşmesi gerekiyo Türkçe seçmeme rağmen ingilizce ayarlar var. Artı olarak senin dediğin gibi sensör çalışmıyor hatta sensörü kilitle aç gibi bir seçenek de çıkmıyor :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
iPad Mini ve LG G2 kardeşliği <3 :P :D

Evet Slimkat 4.4.3 fakat baya bi iyileşmesi gerekiyo Türkçe seçmeme rağmen ingilizce ayarlar var. Artı olarak senin dediğin gibi sensör çalışmıyor hatta sensörü kilitle aç gibi bir seçenek de çıkmıyor :D

Demekki genel bir sorunmuş. Anlamıyorum 4.4.3 kit katlı g2 romu üretiyorsun ama sensör olayı 2 haftadır çözemiyorsun? yoksa SlimKat'ın bir kerneli falanmı var? onumu atmak gerekiyor o olmadığı içinmi böyle hatalar alıyoruz? yoksa GAppsimizdemi sorun var anlamadım gitti. Stock GApps denedim Full modül GApps denedim hepsinde aynı hatayı aldım, onun haricinde hiç bir sorunu yok. Bazı ayar kısımları yani bu sistemsel değişikliliklerin yapıldığı ayarların çoğu ingilizce evet bunlarda geliştirilmesi lazım.

[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] [MENTION=56637]mendocino[/MENTION] abiler sizin yorumunuz nedir? SlimKat'ta sensörler çalışmıyor. Bende ve [MENTION=383080]SuperMod[/MENTION] 'da da çalışmıyor. Bir kerneli falanmı var atmamızmı gerekiyor acaba?

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şimdi TWRP moda hard resetle giremediğim için Auto Recten giriyodum. Fakat açınca hata veriyo napıcaz :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sarj olarak daha iyi arkada bildirim ledi var tek elle tutmasi daha kolay kamera desen ayni zaten oyun performansi kucuk bir tik daha onde ve bence daha ergonomik tabi g3 unde artilari var mesela sd kart destekliyor ama bendeki 32 zaten malzeme kalitesi cok ufak bir farkla daha onde vs

Evet o konuda haklısın. Ancak büyük olması eksi sayılmaz. 5.5 ekranın en iyi tutulabilir hali G3.
G3'ün diğer artıları da lazer odak, arayüz, daha şık tasarım, çıkarılabilir batarya.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
@Vikings Abi 4.4.3 daha yeni çıktı, sen de nexus kullanmıyorsun ki hemen sorunsuz kullanasın :) Custom rom neticede bu. Henüz nightly olduğu için sorunlar olabilir normaldir. Stable sürüme kadar düzeltilir.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Evet o konuda haklısın. Ancak büyük olması eksi sayılmaz. 5.5 ekranın en iyi tutulabilir hali G3.
G3'ün diğer artıları da lazer odak, arayüz, daha şık tasarım, çıkarılabilir batarya.

Tuna abi bide benim için en iyi yönü içinden 2 adet batarya çıkması. Bizi yeni bataryaya o kadar para verme derdinden kurtarıyor + olarak orjinal yerine yan sanayi ürünleride satın alabiliyoruz yanlışlıkla bu yüzden forevır lg :P

@Vikings Abi 4.4.3 daha yeni çıktı, sen de nexus kullanmıyorsun ki hemen sorunsuz kullanasın :) Custom rom neticede bu. Henüz nightly olduğu için sorunlar olabilir normaldir. Stable sürüme kadar düzeltilir.

Bro bu göz ardı edilicek bir sorun değilki, kos kocaman sensörler çalışmıyor :D adamlar rom yapmışlar kullanalım diye siteye eklemişler. Stable sürümüne kadar bekleyeceksek siteye eklemelerindeki amaç ne anlamadım :D herşeyi sorunsuz çalışıyor bir sensörleri bozuk :P app settingsten bir kaç uygulamayı çevirmeye ayarladım ama oda işlemedi. Bir rom yapıp siteye koyuyorlarsa normal bir kullanım sağlayacak vaziyette olsun, diğer genel problemleri yavaş yavaş düzeltsinler. Fakat sensör sorunu bence en büyük sorun, ne video izleyebiliyoruz ne oyun oynayabiliyoruz hiç bişi yapamıyoruz ne anladım romdan :P

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
E adamlar ne yapsın. Yavaş yavaş düzeltiyorlar işte :) Çok biliyorsan sen yap koy :P

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaki beyaz led'den nefret etmeye başladım. Arama geldikten sonra reset atana kadar sönmek bilmiyor. Şarj'ıda sömürüyor gibi geldi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Reaksiyon puanı
2,148
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] [MENTION=56637]mendocino[/MENTION] abiler sizin yorumunuz nedir? SlimKat'ta sensörler çalışmıyor. Bende ve [MENTION=383080]SuperMod[/MENTION] 'da da çalışmıyor. Bir kerneli falanmı var atmamızmı gerekiyor acaba?

Hangi sensörler? Oyun oynarken sağa sola mı dönmüyor mesela? Diğer çevirince susması gibi sensörlerden bahsediyorsanız cm slimkat gibi romlarda bu bulunmaz.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hangi sensörler? Oyun oynarken sağa sola mı dönmüyor mesela? Diğer çevirince susması gibi sensörlerden bahsediyorsanız cm slimkat gibi romlarda bu bulunmaz.

Hayır Ali abi olay şu, Tarayıcıların hiç birinde telefon yan yantmıyor. Yani telefonu yan yatırınca düz oluyor halen. Video açtığımda telefonu yan yatırıyorum tam ekrana geçmiyor. Youtubeden video açıp tam ekran yaptığım zaman bu sefer yan yatıyor, geri tuşuna bastığımda veya videoyu kapattığımda telefon yan kalıyor hiç bir şekilde düzelmiyor anca HOME tuşuna basıp ana ekrana dönersem düzeliyor. Oyunlarda sağ sola yatırdığım zaman oyun algılamıyor, o yüzden el ile sağ sol yapıyorum oyunlarda. Şu anda CM11 kullanıyorum bu problem yok sadece SlimKat'ta var. CM11de de vardı güncelleme geldi yükledim düzelmişti. Bundan 2 hafta önceki SlimKat'ta da aynı sorun vardı şimdikindede var cok sinir bozucu bir durum ya :S

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hayır Ali abi olay şu, Tarayıcıların hiç birinde telefon yan yantmıyor. Yani telefonu yan yatırınca düz oluyor halen. Video açtığımda telefonu yan yatırıyorum tam ekrana geçmiyor. Youtubeden video açıp tam ekran yaptığım zaman bu sefer yan yatıyor, geri tuşuna bastığımda veya videoyu kapattığımda telefon yan kalıyor hiç bir şekilde düzelmiyor anca HOME tuşuna basıp ana ekrana dönersem düzeliyor. Oyunlarda sağ sola yatırdığım zaman oyun algılamıyor, o yüzden el ile sağ sol yapıyorum oyunlarda. Şu anda CM11 kullanıyorum bu problem yok sadece SlimKat'ta var. CM11de de vardı güncelleme geldi yükledim düzelmişti. Bundan 2 hafta önceki SlimKat'ta da aynı sorun vardı şimdikindede var cok sinir bozucu bir durum ya :S

Ben sana haftalık sürüm yükleme dedim. Stabil sürüm yükle dedim. Hiç abi sözü dinlemiyorsun hiç.