oha eski oturduğumuz yer ayazağaG2 nin kamerasından fotoğraflar, aynısını başka bir konuya da atmıştım.
![]()
![]()

oha eski oturduğumuz yer ayazağaG2 nin kamerasından fotoğraflar, aynısını başka bir konuya da atmıştım.
![]()
![]()
4 senedir foruma üyeyim, bu konu kadar çok gördüğüm bir konu olmadı. ne zaman sağ tarafa baksam orada duruyor. gına geldi artık. napıyorsunuz burda?![]()
Napalım abi takılıyoruz işte. Soru soruyorlar cevaplıyoruz, sorun yaşıyorlar çözüyoruz. Sende ne var ne yok?![]()
çok sorunlu telefon mu habire sorun çıkıyor, yoksa forumun çoğu üyeri bu telefonu mu kullanıyor![]()
çok sorunlu telefon mu habire sorun çıkıyor, yoksa forumun çoğu üyeri bu telefonu mu kullanıyor![]()
G3 g2 karsilastirmalarini izliyorum yahu bana g2 daha iyi geliyor
Yok abi sorunlu değil de telefonun kekini fazla kabarttık, buluttan nem kapan acaba sorunum var mı diye geliyor. Ve kullanıcısı fazla. Bir de burada destek ekibi kuvvetli olduğu için herkes buraya geliyor. Başka telefon kullanıcıları bile burası aktif diye sorularını burda soruyor.itiraf ediyorum bunun sorumlusu benim.
![]()
Mesela ne gibi?
Beyler güzel bi custom rom önerecek var mı ? cynogenmod ​hariç ?
SlimKat. CM11 kadar stabil olmasada cmden sonraki en stabil romdur. Stabilitelikten kastım ben bir sürü modül falan yüklediğim için veya twrpden bişiler flashladığım için en stabil en dayanan rom cm11 şu anlık. SlimKat kullandım cok güzeldir tavsiye ederim.
Bu linkten aşağıda ekledim şeyi indiriceksin: http://www.slimroms.net/index.php/downloads/dlsearch/viewcategory/998-d802
Slim-d802-4.4.3.build.5.8-WEEKLY-4926
sha1 5bb1b835d119da18ef5a60f7af682f4b7925e09f2014-06-11 22:08:5874159.67 MB
4.4.3 diyor galiba kit kat 4.4.3'sa bende direk buna geçerim bi yükle bak sürüme![]()
Tamamdır indiriyorum zaten 2 dakika da iniyo denerim size söylerim![]()
Evet Slimkat 4.4.3 fakat baya bi iyileşmesi gerekiyo Türkçe seçmeme rağmen ingilizce ayarlar var. Artı olarak senin dediğin gibi sensör çalışmıyor hatta sensörü kilitle aç gibi bir seçenek de çıkmıyor![]()
Sarj olarak daha iyi arkada bildirim ledi var tek elle tutmasi daha kolay kamera desen ayni zaten oyun performansi kucuk bir tik daha onde ve bence daha ergonomik tabi g3 unde artilari var mesela sd kart destekliyor ama bendeki 32 zaten malzeme kalitesi cok ufak bir farkla daha onde vs
Evet o konuda haklısın. Ancak büyük olması eksi sayılmaz. 5.5 ekranın en iyi tutulabilir hali G3.
G3'ün diğer artıları da lazer odak, arayüz, daha şık tasarım, çıkarılabilir batarya.
@Vikings Abi 4.4.3 daha yeni çıktı, sen de nexus kullanmıyorsun ki hemen sorunsuz kullanasınCustom rom neticede bu. Henüz nightly olduğu için sorunlar olabilir normaldir. Stable sürüme kadar düzeltilir.
Böyle şeyler yazılımsaldır, yükseltme hatalarını geri yükle düzelir.Arkadaki beyaz led'den nefret etmeye başladım. Arama geldikten sonra reset atana kadar sönmek bilmiyor. Şarj'ıda sömürüyor gibi geldi.
Adam yapmış amma niye hepsini ucretli yapmis![]()
[MENTION=16260]__kadıköyRAP__[/MENTION] [MENTION=56637]mendocino[/MENTION] abiler sizin yorumunuz nedir? SlimKat'ta sensörler çalışmıyor. Bende ve [MENTION=383080]SuperMod[/MENTION] 'da da çalışmıyor. Bir kerneli falanmı var atmamızmı gerekiyor acaba?
Hangi sensörler? Oyun oynarken sağa sola mı dönmüyor mesela? Diğer çevirince susması gibi sensörlerden bahsediyorsanız cm slimkat gibi romlarda bu bulunmaz.
Hayır Ali abi olay şu, Tarayıcıların hiç birinde telefon yan yantmıyor. Yani telefonu yan yatırınca düz oluyor halen. Video açtığımda telefonu yan yatırıyorum tam ekrana geçmiyor. Youtubeden video açıp tam ekran yaptığım zaman bu sefer yan yatıyor, geri tuşuna bastığımda veya videoyu kapattığımda telefon yan kalıyor hiç bir şekilde düzelmiyor anca HOME tuşuna basıp ana ekrana dönersem düzeliyor. Oyunlarda sağ sola yatırdığım zaman oyun algılamıyor, o yüzden el ile sağ sol yapıyorum oyunlarda. Şu anda CM11 kullanıyorum bu problem yok sadece SlimKat'ta var. CM11de de vardı güncelleme geldi yükledim düzelmişti. Bundan 2 hafta önceki SlimKat'ta da aynı sorun vardı şimdikindede var cok sinir bozucu bir durum ya :S
Adam yapmış amma niye hepsini ucretli yapmis![]()
G2'de 4G var mı arkadaşlar? Varsa da nerede?