sen oynadınmı lg g2 de hiç . oynadıysan kendi indirdigin yerin linkini paylaşırmısınData da sıkıntı vardır
sen oynadınmı lg g2 de hiç . oynadıysan kendi indirdigin yerin linkini paylaşırmısınData da sıkıntı vardır
Dün gece 2 saat oynadm telefon alev alıodu link istiosan torrent atabilirim ömdensen oynadınmı lg g2 de hiç . oynadıysan kendi indirdigin yerin linkini paylaşırmısın
çok sevinirim atarsanDün gece 2 saat oynadm telefon alev alıodu link istiosan torrent atabilirim ömden
yok bea torrenti yasaklayamazlar şahsen 2 aydır anasını ağlatıomBeyler Torrent internet yasasıyla yasaklanmadı mı?
Sonunda mod yazan hileli diğeri normal apk yı nereye attığın önemli değil dosya yöneticisinden attığın yere gir kur@kocaman1321 ben The Dark Knight Rises APK'sini bilgisayara indirdim. İçinde 2 tane APK var. Hangisi hilesiz ve normal? Bu arada telefonu bilgisayara bağlayınca APK'yi hangi dosyaya atmam lazım?
@kocaman1321 ben The Dark Knight Rises APK'sini bilgisayara indirdim. İçinde 2 tane APK var. Hangisi hilesiz ve normal? Bu arada telefonu bilgisayara bağlayınca APK'yi hangi dosyaya atmam lazım?
OBB yi yanlış yazdın o zamanYa anlattığı gibi herşeyi yaptım obbyif alanda indirip ayarladım. Apkyıda kurdum açıyorum karşıma bişi geliyor çince sonra oyunun yeri geliyor bişiler indirmem gerektiğini söylüyor ok diyorum apkmania.com yazıyor doluyor bişi sonra ne yazıkki durdu TDKR diyor.
OBB yi yanlış yazdın o zaman
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Beyler Dosyanın com klasörünün adı en üstteki gibi olcak.
![]()
klasörün içindeki obb dosyasının adı bu şekilde olacak
![]()
Yine olmazsa uygulamalardan oyunun veriyi silin tekrar deneyin
Dostum zaten datanın boyutu 1.8gb pc den tekrar telefona at com.gameloftla başlayan dosyayı android/obb nin içine at sonra içindeki main le başlayan dosyanın adını resimdeki gibi değiştir bu kadar yaBen ''APK'' diye dosya oluşturup içine attım APK'yi. Sonra kurdum. Obb dosyasına girdim gameloft diye dosya vardı bastım içi bomboş. Sen ''ismini değiştir'' dedin boş dosyanın ismini değiştirdim yine olmadı.
Dostum zaten datanın boyutu 1.8gb pc den tekrar telefona at com.gameloftla başlayan dosyayı android/obb nin içine at sonra içindeki main le başlayan dosyanın adını resimdeki gibi değiştir bu kadar ya
En baştan anlatıyorm bakın 1 apk lardan birini kuruyoruz sonra indirdiğimiz torrentteki arşivdeki herşeyi bi dosyaya çıkarıyoruz com la başlayan dosya ve apk dosyası çıkacak apk ya ellemiyoz com dosyasını telefonumuzdak android/obb klasörünün içine direk atıyoruz com dosyasının içindeki main le başlayan dosyanın adını resimdeki gibi değişiyoruz işlem bu kadar :bored:
NOT:Yine olmazsa @Vikings abiniz zengin alır hepinize bitane![]()
H geliyomuya internet paketim var ama mobil veriyi açınca üstte o oklar yokkkk internete girmiyor yardım edin(
Dostum zaten datanın boyutu 1.8gb pc den tekrar telefona at com.gameloftla başlayan dosyayı android/obb nin içine at sonra içindeki main le başlayan dosyanın adını resimdeki gibi değiştir bu kadar ya
En baştan anlatıyorm bakın 1 apk lardan birini kuruyoruz sonra indirdiğimiz torrentteki arşivdeki herşeyi bi dosyaya çıkarıyoruz com la başlayan dosya ve apk dosyası çıkacak apk ya ellemiyoz com dosyasını telefonumuzdak android/obb klasörünün içine direk atıyoruz com dosyasının içindeki main le başlayan dosyanın adını resimdeki gibi değişiyoruz işlem bu kadar :bored:
NOT:Yine olmazsa @Vikings abiniz zengin alır hepinize bitane![]()
ya internet paketim var ama mobil veriyi açınca üstte o oklar yokkkk internete girmiyor yardım edin(
hayır hiçbiişi yok ya.sH geliyomu
düzelltim .!.sOklar yok ama internete giriyor? o zaman neden dert ediyosun![]()
hayır hiçbiişi yok ya.s
düzelltim .!.s
derkenHayırlı olsun berat.
Hemen pes etmeYapamadım ya. Sinir etti beni. Bırakıyorum.![]()
derken
Yapamadım ya. Sinir etti beni. Bırakıyorum.![]()
haYaptın ya hani ayıktınmı
Espiri seviyemiz uyuştuğu kadar bu konuda cahilliğimizde uyuşuyor napak evlenekmi![]()
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] = Kaplumbağ deden haha cok komiğizhaD ula şimdi gençplus tarifeli oldm o turkcell işlemler şeysinede girmi lan bu
D bi res atim bakm
ohooo mobil veri açık nete girmiyor neden yaa .s
Ayarlar > İnternet paylaşımı ve ağlar > mobil şebekeler > erişim noktasına gir burdan turkcelli isen turkcellin yanındaki tike bashaD ula şimdi gençplus tarifeli oldm o turkcell işlemler şeysinede girmi lan bu
D bi res atim bakm
ohooo mobil veri açık nete girmiyor neden yaa .s
Evlenek diyince çocuk forumu terketti lan
Ayarlar > İnternet paylaşımı ve ağlar > mobil şebekeler > erişim noktasına gir burdan turkcelli isen turkcellin yanındaki tike bas
Evlenek diyince çocuk forumu terketti lan![]()
![]()
Kısmet ayağına gelmişken kaçırma
Kısmet ayağına gelmişken kaçırma![]()
@Sucrofe özelden diyorki '' dMesne öYle yHAaa .s.s utanıyommm '':