LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Beyler Torrent internet yasasıyla yasaklanmadı mı?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=383050]kocaman1321[/MENTION] ben The Dark Knight Rises APK'sini bilgisayara indirdim. İçinde 2 tane APK var. Hangisi hilesiz ve normal? Bu arada telefonu bilgisayara bağlayınca APK'yi hangi dosyaya atmam lazım?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
@kocaman1321 ben The Dark Knight Rises APK'sini bilgisayara indirdim. İçinde 2 tane APK var. Hangisi hilesiz ve normal? Bu arada telefonu bilgisayara bağlayınca APK'yi hangi dosyaya atmam lazım?
Sonunda mod yazan hileli diğeri normal apk yı nereye attığın önemli değil dosya yöneticisinden attığın yere gir kur

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@kocaman1321 ben The Dark Knight Rises APK'sini bilgisayara indirdim. İçinde 2 tane APK var. Hangisi hilesiz ve normal? Bu arada telefonu bilgisayara bağlayınca APK'yi hangi dosyaya atmam lazım?

Ya anlattığı gibi herşeyi yaptım obbyif alanda indirip ayarladım. Apkyıda kurdum açıyorum karşıma bişi geliyor çince sonra oyunun yeri geliyor bişiler indirmem gerektiğini söylüyor ok diyorum apkmania.com yazıyor doluyor bişi sonra ne yazıkki durdu TDKR diyor.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ya anlattığı gibi herşeyi yaptım obbyif alanda indirip ayarladım. Apkyıda kurdum açıyorum karşıma bişi geliyor çince sonra oyunun yeri geliyor bişiler indirmem gerektiğini söylüyor ok diyorum apkmania.com yazıyor doluyor bişi sonra ne yazıkki durdu TDKR diyor.
OBB yi yanlış yazdın o zaman

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler Dosyanın com klasörünün adı en üstteki gibi olcak.
nPdD7B.png

klasörün içindeki obb dosyasının adı bu şekilde olacak
vzGDEr.png

Yine olmazsa uygulamalardan oyunun veriyi silin tekrar deneyin

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
OBB yi yanlış yazdın o zaman

Beyler Dosyanın com klasörünün adı en üstteki gibi olcak.
nPdD7B.png

klasörün içindeki obb dosyasının adı bu şekilde olacak
vzGDEr.png

Yine olmazsa uygulamalardan oyunun veriyi silin tekrar deneyin

Ben ''APK'' diye dosya oluşturup içine attım APK'yi. Sonra kurdum. Obb dosyasına girdim gameloft diye dosya vardı bastım içi bomboş. Sen ''ismini değiştir'' dedin boş dosyanın ismini değiştirdim yine olmadı. Hata verdi.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ben ''APK'' diye dosya oluşturup içine attım APK'yi. Sonra kurdum. Obb dosyasına girdim gameloft diye dosya vardı bastım içi bomboş. Sen ''ismini değiştir'' dedin boş dosyanın ismini değiştirdim yine olmadı.
Dostum zaten datanın boyutu 1.8gb pc den tekrar telefona at com.gameloftla başlayan dosyayı android/obb nin içine at sonra içindeki main le başlayan dosyanın adını resimdeki gibi değiştir bu kadar ya
En baştan anlatıyorm bakın 1 apk lardan birini kuruyoruz sonra indirdiğimiz torrentteki arşivdeki herşeyi bi dosyaya çıkarıyoruz com la başlayan dosya ve apk dosyası çıkacak apk ya ellemiyoz com dosyasını telefonumuzdak android/obb klasörünün içine direk atıyoruz com dosyasının içindeki main le başlayan dosyanın adını resimdeki gibi değişiyoruz işlem bu kadar :bored:
NOT:Yine olmazsa [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] abiniz zengin alır hepinize bitane :P

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Dostum zaten datanın boyutu 1.8gb pc den tekrar telefona at com.gameloftla başlayan dosyayı android/obb nin içine at sonra içindeki main le başlayan dosyanın adını resimdeki gibi değiştir bu kadar ya
En baştan anlatıyorm bakın 1 apk lardan birini kuruyoruz sonra indirdiğimiz torrentteki arşivdeki herşeyi bi dosyaya çıkarıyoruz com la başlayan dosya ve apk dosyası çıkacak apk ya ellemiyoz com dosyasını telefonumuzdak android/obb klasörünün içine direk atıyoruz com dosyasının içindeki main le başlayan dosyanın adını resimdeki gibi değişiyoruz işlem bu kadar :bored:
NOT:Yine olmazsa @Vikings abiniz zengin alır hepinize bitane :P

Ne sandınız uleyn heppinize herşeyi alırım beni gaza getirmeyin :P

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya internet paketim var ama mobil veriyi açınca üstte o oklar yokkkk internete girmiyor yardım edin :((

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
NOT:Yine olmazsa @Vikings abiniz zengin alır hepinize bitane :P

Yapamadım ya. Sinir etti beni. Bırakıyorum. :P

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yaptın ya hani ayıktınmı :D

Espiri seviyemiz uyuştuğu kadar bu konuda cahilliğimizde uyuşuyor napak evlenekmi :D
ha :DD ula şimdi gençplus tarifeli oldm o turkcell işlemler şeysinede girmi lan bu :DD bi res atim bakm

ohooo mobil veri açık nete girmiyor neden yaa .s

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
ha :DD ula şimdi gençplus tarifeli oldm o turkcell işlemler şeysinede girmi lan bu :DD bi res atim bakm

[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] = Kaplumbağ deden haha cok komiğiz :D Şey [MENTION=350013]memogoren[/MENTION] şu arkadaş [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] 'in yöntemi ile bu problemi çözdüğünü söyledi ona özel mesaj atarsan yardımcı olur :P

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119

Ayarlar > İnternet paylaşımı ve ağlar > mobil şebekeler > erişim noktasına gir burdan turkcelli isen turkcellin yanındaki tike bas

@Sucrofe @Vikings = Kaplumbağ deden haha cok komiğiz :D Şey @memogoren şu arkadaş @Bloother 'in yöntemi ile bu problemi çözdüğünü söyledi ona özel mesaj atarsan yardımcı olur :P
Evlenek diyince çocuk forumu terketti lan :D :P

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ayarlar > İnternet paylaşımı ve ağlar > mobil şebekeler > erişim noktasına gir burdan turkcelli isen turkcellin yanındaki tike bas

Evlenek diyince çocuk forumu terketti lan :D :P

Yok ya o kadar utangaç değildir realde neler yapıyoz görmen lazım dimi [MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] :ADS: