Bloother
Rektör
Siz nasil 8-10 saat aliyorsunuz yav ben de kullaniyorum clash of clans whatsapp tapatalk kullaniyorum sadece wifi acik 6 bucuk saat ekran suresi geliyor
Whatsapp ile coc yiyor bataryayı demekki.
Siz nasil 8-10 saat aliyorsunuz yav ben de kullaniyorum clash of clans whatsapp tapatalk kullaniyorum sadece wifi acik 6 bucuk saat ekran suresi geliyor
yaptım fakat değişmedi hocamAcaba kitkat güncellemesi yaptınız mi?
![]()
![]()
Durum bu bende de
Cocdan ne anlıyosunuz abi yaindirdim geçenlerde açtım cok saçma geldi. Herşey için nakit gerekiyor, asker yapıyosun saldırıyorsun sonra askerlerin ölmese bile hepsi gidiyor
![]()
O yuzden mumkun oldugunca en az askerle rakibi dusureceksincok guzel bir oyun bence
O zaman benim için çok iyi. Sonuçta daha Salı günü alınmış bir cihaz. Batarya daha tam olarak yoluna girmemiştir diye düşünüyorum. Sonuçta 3 günlük cihaz.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Şimdi telefondan Miracast açtım diyelim. Televizyonun görmesi için televizyonda/telefonda ne açmam lazım?
Ya bide arkadaşlar ben şarj ful oluyor ama pilin içindeki elektirik işareti kaybolmuyor sizde öyle mi
Herkeste öyle. O elektrik işareti gidene kadar çıkarma. %100'den %99'a düşmesini uzatıyor. %105 gibi düşün.
Ama pil dolu diyor ne biçim iş anlamadımbide şöyle bi konu vardı sonucu ne oldu acaba hani sarji akşam takip sabaha kadar kalıyordu tel yok batarya oluyordu yok olmuyordu
![]()
Yok bea tırt gibi geldi banawatch dogs, battlefield4 ve league of legends forevır abi
tel oyunları cok saçma geliyor bunların yanında
![]()
![]()
Bende durum buşaka şaka hile var [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] korksun diye ss almıştım
![]()
Reis ismini sormuştum söylemedin ayrıca Watch Dogs oynuyor musun ?![]()
Anlamadım. Eğer "Telefonu akşam şarja takıp sabah şarjdan çıkarmak zararlı mı" diyorsan %100 olduktan sonra akımı kestiği için zararı yok. %100 olurken şarj aletini elle, sıcaktır. Ama %100 olduktan sonra elle, soğuktur. Ama ben ne olur ne olmaz şarjda bekletmiyorum. Eğer sormak istediğin bu değilse biraz daha açarak sorar mısın?
Tam olarak sormak istediğim bu ben genelde sabaha kadar bırakıyorum önceki tlfnm htc idi ve iki kere bataryası sismisti
SD kartı yok ki![]()
YAVVV BURDA NE DEMEK İSTİYOR KUTU İÇİNE ALDIĞIM YERDE O İŞLEM NASIL YAPILIYORYARDIM EDİN Bİ
![]()
Nexus 5 ile LG G2 arasında kaldım. Bu telefon beni 3-4 yıl idare eder mi ?
Google Play'de arattım ama bulamadım.
Watch dogs pc oyunu bende indircektim bi ara minimum sistem gereksimine bakınca anladım yüklersem ateş çıkar![]()
Bende yeni ekran kartı,ram alacağıma PS4 almaya karar verdim finaller bitsin Allah'ın izniyle alacağım ilk oyunumda Watch Dogs olacak.![]()
Bende bi pc toplamayı düşünüyorum eskidi artkWatch dogs bu kadar güzel mi ya bi incelim
![]()