LG G2 Kullanıcıları Kulübü

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
halinize şükedinnn beeeee.......... wıfı face messenger ara arada clashof clans okey
nPDoLR.png

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
zaba7a9a.jpg

uhuha2a8.jpg

Benim durum bu wifi full açık asphalt 8 face azck whatsapp ve birazda dont tap white :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ujavehyv.jpg

Bende durum bu:P şaka şaka hile var [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] korksun diye ss almıştım:P

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Sarj konusunda LG G2 bir başka, bu kadar şarj konusuna takmanıza gerek yok(pil düzeyi görselleri).Kullandığım bir çok telefon yanına bile yanaşamadı.Yoksa başka telefon sahiplerine nispet mi yapılıyor:P

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Cocdan ne anlıyosunuz abi ya :D indirdim geçenlerde açtım cok saçma geldi. Herşey için nakit gerekiyor, asker yapıyosun saldırıyorsun sonra askerlerin ölmese bile hepsi gidiyor :D

O yuzden mumkun oldugunca en az askerle rakibi dusureceksin :) cok guzel bir oyun bence

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O zaman benim için çok iyi. Sonuçta daha Salı günü alınmış bir cihaz. Batarya daha tam olarak yoluna girmemiştir diye düşünüyorum. Sonuçta 3 günlük cihaz. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şimdi telefondan Miracast açtım diyelim. Televizyonun görmesi için televizyonda/telefonda ne açmam lazım?

Ayarlar bağlantı ayarları Miracast wi-fi direck benim tv de olan bu lg kullanıyorum benn

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya bide arkadaşlar ben şarj ful oluyor ama pilin içindeki elektirik işareti kaybolmuyor sizde öyle mi

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkeste öyle. O elektrik işareti gidene kadar çıkarma. %100'den %99'a düşmesini uzatıyor. %105 gibi düşün.

Ama pil dolu diyor ne biçim iş anlamadım :) bide şöyle bi konu vardı sonucu ne oldu acaba hani sarji akşam takip sabaha kadar kalıyordu tel yok batarya oluyordu yok olmuyordu :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ama pil dolu diyor ne biçim iş anlamadım :) bide şöyle bi konu vardı sonucu ne oldu acaba hani sarji akşam takip sabaha kadar kalıyordu tel yok batarya oluyordu yok olmuyordu :)

Anlamadım. Eğer "Telefonu akşam şarja takıp sabah şarjdan çıkarmak zararlı mı" diyorsan %100 olduktan sonra akımı kestiği için zararı yok. %100 olurken şarj aletini elle, sıcaktır. Ama %100 olduktan sonra elle, soğuktur. Ama ben ne olur ne olmaz şarjda bekletmiyorum. Eğer sormak istediğin bu değilse biraz daha açarak sorar mısın?

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anlamadım. Eğer "Telefonu akşam şarja takıp sabah şarjdan çıkarmak zararlı mı" diyorsan %100 olduktan sonra akımı kestiği için zararı yok. %100 olurken şarj aletini elle, sıcaktır. Ama %100 olduktan sonra elle, soğuktur. Ama ben ne olur ne olmaz şarjda bekletmiyorum. Eğer sormak istediğin bu değilse biraz daha açarak sorar mısın?

Tam olarak sormak istediğim bu ben genelde sabaha kadar bırakıyorum önceki tlfnm htc idi ve iki kere bataryası sismisti

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
YAVVV BURDA NE DEMEK İSTİYOR KUTU İÇİNE ALDIĞIM YERDE O İŞLEM NASIL YAPILIYOR :( YARDIM EDİN Bİ
b8014G.png

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende bi pc toplamayı düşünüyorum eskidi artk :) Watch dogs bu kadar güzel mi ya bi incelim :)

Arkadaslar watch dogs u oynuyorum, gorevler falan mukemmel ama oyundaki senaryoyu tam anlayabilmek icin ya cok iyi ingilizce bilmek lazim ya da turkce yamasini beklemek lazim.alt yazilari anlayamadan oynamak biraz anlamsiz oluyo boyle bi oyun icin