LG G2 Kullanıcıları Kulübü

bodylove_58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çektiğim fotolarda çektiğim karedeki en ufak hareketlerde dahi dağılmalar oluyor. özellikle bebeğimi çekerken en ufak kafa sallamasında hemen foto bozuluyor. acaba sizde de bu sorun var mı? spor mod da denedim sonuç yine aynı. kamera deli edecek beni.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Çektiğim fotolarda çektiğim karedeki en ufak hareketlerde dahi dağılmalar oluyor. özellikle bebeğimi çekerken en ufak kafa sallamasında hemen foto bozuluyor. acaba sizde de bu sorun var mı? spor mod da denedim sonuç yine aynı. kamera deli edecek beni.

Acaba kitkat güncellemesi yaptınız mi?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Batarya yavaş yavaş yoluna giriyor sanırım. Ekran parlaklığı %0.

ry5y7are.jpg

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bu arada önerdiğiniz internet tarayıcısı var mı?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben de mi cikarsam jelatini ama daha yeni cihaz yav kiyamiyorum

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben orjinal roma dönmek istiyorum. Knock code falan da lazım değil. Arada bir kapanıyor telefon. Bende 16gb olanı var. En pratik şekilde nasıl yapabilirim? Telefonum rootlu. Direkt olarak orjinal romu telefona atıp flaslayabilecegim bir yöntem var mı?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben de mi cikarsam jelatini ama daha yeni cihaz yav kiyamiyorum

Ben 7 ay jelatinsiz kullandım. Şimdi inşaatta çalışacağım o yüzden taktım. Jelatinsiz başka yav. 7 ay boyunca kılcal çizik bile olmadı. Ama inşaatta nolur nolmaz.
Çok güzel taktım yalnız. Şimdi de jelatine kıyamıyorum. :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben 7 ay jelatinsiz kullandım. Şimdi inşaatta çalışacağım o yüzden taktım. Jelatinsiz başka yav. 7 ay boyunca kılcal çizik bile olmadı. Ama inşaatta nolur nolmaz.
Çok güzel taktım yalnız. Şimdi de jelatine kıyamıyorum. :D

Valla 1-2 ay gecsin de sonra cikartirim belki :D

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aslında en güzeli hem kılıfsız hem jelatinsiz kullanmak. Çok harika bir kasa yapısı var. Dedikleri gibi dokundukça dokunasın geliyor.

Bloother kardeşim selamlar. Bana Flash şeklinde Direkt telefona atilabilen orjinal rom linki lazım. Var mı böyle bir şey?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ey nefsim! Şeytana yem olmak mı yoksa cennette gül olmak mı niyetin? Bırak yakamı secde edeyim. Sen huzura er, ben imanla öleyim. Rabbim hepimizi imanla ölen kullarından eylesin. Amin. Hayırlı nurlu cumalar.

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ey nefsim! Şeytana yem olmak mı yoksa cennette gül olmak mı niyetin? Bırak yakamı secde edeyim. Sen huzura er, ben imanla öleyim. Rabbim hepimizi imanla ölen kullarından eylesin. Amin. Hayırlı nurlu cumalar.

Amin. Eyvallah hocam sanada hayirli cumalar

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler bi sorum olacak. Cuma cuma nedendir bilmiyorum ama uygulamaları SD karta taşıma var mı ya da bi şekilde oraya yükleme ? :mrgreen:

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Rüzgarlı havada sizin telefonda uğultu yapıyor mu? Rüzgarlı havada karşı tarafa çok rüzgar sesi gidiyor.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Miracast nasıl kullanılıyor? Evimde 101 ekran Philips TV var. Telefonu TV'ye Miracast ile bağlıyıp Asphalt 8 oynamak istiyorum büyük ekranda. :)

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Miracast nasıl kullanılıyor? Evimde 101 ekran Philips TV var. Telefonu TV'ye Miracast ile bağlıyıp Asphalt 8 oynamak istiyorum büyük ekranda. :)

Ben üniversite için başka şehirdeyim yeni tv almışlar LG, Miracast kullanmak için sabırsızlıkla bekliyorum finaller geçse de gitsem evime. :)