Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
O degil de quick remote evdeki tuplu tvde calisti ya yavcok ilgincime gitti hic beklemiyordum
Kızılötesi tüm kumandaların yerine geçer.

O degil de quick remote evdeki tuplu tvde calisti ya yavcok ilgincime gitti hic beklemiyordum
Çektiğim fotolarda çektiğim karedeki en ufak hareketlerde dahi dağılmalar oluyor. özellikle bebeğimi çekerken en ufak kafa sallamasında hemen foto bozuluyor. acaba sizde de bu sorun var mı? spor mod da denedim sonuç yine aynı. kamera deli edecek beni.
Bu arada önerdiğiniz internet tarayıcısı var mı?
Jelatinsiz g2 ekrani bi harika ya![]()
Dolphin browser kullanabilirsin
Ben cam jelatin taktıracağım. Slz jelatinsiz kullanıyorsunuz.![]()
Jelatini 4-5 aydir kullaniyorum ustundeki kayganlik artik gitmeye baslamisti bi cikartiyim dedim valla iyikide cikartmisiminsanin ekrana dokundukca dokunasi geliyo
![]()
Bende 7 ay sonra çıkardım süper valla dokunmaktan keyif alıyorum.![]()
Ben de mi cikarsam jelatini ama daha yeni cihaz yav kiyamiyorum
Ben 7 ay jelatinsiz kullandım. Şimdi inşaatta çalışacağım o yüzden taktım. Jelatinsiz başka yav. 7 ay boyunca kılcal çizik bile olmadı. Ama inşaatta nolur nolmaz.
Çok güzel taktım yalnız. Şimdi de jelatine kıyamıyorum.![]()
Valla 1-2 ay gecsin de sonra cikartirim belki![]()
Aslında en güzeli hem kılıfsız hem jelatinsiz kullanmak. Çok harika bir kasa yapısı var. Dedikleri gibi dokundukça dokunasın geliyor.
Aslında en güzeli hem kılıfsız hem jelatinsiz kullanmak. Çok harika bir kasa yapısı var. Dedikleri gibi dokundukça dokunasın geliyor.
Arka doritos gibi olmasa haklisin da![]()
Yok maalesef.Bloother kardeşim selamlar. Bana Flash şeklinde Direkt telefona atilabilen orjinal rom linki lazım. Var mı böyle bir şey?
Yok be o kadar da çıtırdamıyor. Çok sıkma telefonu. Normal kullanımda ses yok. Anca bükersen ya da sıkarsan. Ben bükünce ekran yerinden çıkacak gibi oluyor.Cok citirdiyor demek istedim![]()
Ey nefsim! Şeytana yem olmak mı yoksa cennette gül olmak mı niyetin? Bırak yakamı secde edeyim. Sen huzura er, ben imanla öleyim. Rabbim hepimizi imanla ölen kullarından eylesin. Amin. Hayırlı nurlu cumalar.
Beyler bi sorum olacak. Cuma cuma nedendir bilmiyorum ama uygulamaları SD karta taşıma var mı ya da bi şekilde oraya yükleme ? :mrgreen:
Rüzgarlı havada sizin telefonda uğultu yapıyor mu? Rüzgarlı havada karşı tarafa çok rüzgar sesi gidiyor.
Miracast nasıl kullanılıyor? Evimde 101 ekran Philips TV var. Telefonu TV'ye Miracast ile bağlıyıp Asphalt 8 oynamak istiyorum büyük ekranda.![]()