LG G2 Kullanıcıları Kulübü

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
G2 için 10 ay boyunca para biriktirdim yemeğimden kıstım 1250 tl biriktirdimm 100 ünü babam verdi 16 gb aldım valla zerre kadar pişman değilim aldığıma ne alırken tereddüt ettim nede hala süper cihaz s5 bile çöp bunun yanında :D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bu Battery Guru'yu neden kötülüyorsunuz? İyi gözüktü bana.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
G2 için 10 ay boyunca para biriktirdim yemeğimden kıstım 1250 tl biriktirdimm 100 ünü babam verdi 16 gb aldım valla zerre kadar pişman değilim aldığıma ne alırken tereddüt ettim nede hala süper cihaz s5 bile çöp bunun yanında :D

Aynen. Arkadaşımda S5 var ama hayatta 2200 etmez.~

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu arada 4.4.2 deki ses sorunu kronikmiş, düzeltmenin de yolu yok. Öve öve öve bitiremediğiniz telefonun biraz da kötülüklerinden bahsrtseydiniz keşke, fanboy olmak kolay, önyargıları kırmak zor.

Gördüğün gibi o sorun çoğumuzda yok. Demekki kronik değilmiş.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] Battery Guru işe yarıyor mu? Bana iyi gözüktü.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar bugün elime LG G2 ulaştı. 4.4.2 güncellemesi yaptım kullandım biraz ama şu ses sorunu rahatsız ediyor beni, hem de çok. Sol taraftan cızırtı geliyor kulaklık takınca. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır arkadaşlar, telefonumdan soğudum resmen yahu.

Bu arada hayırlı olsun. Ses ayarlarından Geri bildirim seslerinin tamamını kapatın. Düzelmesi lazım. Çoğu kişi bu şekilde çözdü.

Edit: zaten yapmışsınız. Mesajları yeni okuyorum. Pardon.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Battery Guru'yu övdüm o kadar ama yüklemeden önce daha iyidi şarj. Sildim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hocam ben sorunu çözdüm. Bugun telefona Almanya 20D romunu tekrar kurdum sonra telefonu rootladım. Knock codede hiç bir problem yoktu. Ardından TWRP yükledim ve çift tıklayıp telefonu uyandırma bozuldu yine çalışmadı. 3845kare*802kare yaptım sonra açılan pencereden settingse girip firmware update touch yaptım sonra çift tıklama düzeldi ama şöyle bir sorun var ki, Knock code olsa bile ekrana 2 kez tıkladığımızda ekran açılıyor. Ekran kapalıyken knock code tuş kombinasyonunu girmeye çalışırken 2 kere tıkladığımız için kilit ekranı açılıyor. Ordan elimiz ile knock codeyi giriyoruz açılıyor aşırı saçma bişi. TWRP sorunlu diye düşünüyorum. CWM Recovery yükleyecem telefona eğer sağlam bir tane sorunsuz bulursam seninle paylaşıcam. Herşeyin başı TWRP miş sorunu çözdüm :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tinted Statusbar LGnin stock romunda düzgün çalışmıyor bendede bazı hatalar oldu. CM11 Paranoid SlimKat gibi custom romlarda çalışıyor.

Aynen dediğini yaptım bende de aynısı oldu. Twrp sorun çıkarıyor. Cwm yükleyelim o zaman ?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bu arada hayırlı olsun. Ses ayarlarından Geri bildirim seslerinin tamamını kapatın. Düzelmesi lazım. Çoğu kişi bu şekilde çözdü.

Edit: zaten yapmışsınız. Mesajları yeni okuyorum. Pardon.

XDA da birkaç kişi bana Almanya 20D romunu yüklememi söyledi, çünkü ilk 4.4.2 Avrupa sürümde bu sorun varmış. Sizin rehberden yararlanarak yarın kurmaya çalışacağım.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
XDA da birkaç kişi bana Almanya 20D romunu yüklememi söyledi, çünkü ilk 4.4.2 Avrupa sürümde bu sorun varmış. Sizin rehberden yararlanarak yarın kurmaya çalışacağım.

Bende Almanya 20B'de de sorun yoktu ama benimki 2. Parti cihaz. Genelde ilk partiler sıkıntılı olur ama LG sorunlarıyla bile farklı. :P Ben de şuanda Almanya 20D kullanıyorum.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
AnTuTu neden bu kadar düşük? 4.4.2 KitKat ile alınmış sonuçlar.

u4yjadaz.jpg

yhazuza7.jpg

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bende Almanya 20B'de de sorun yoktu ama benimki 2. Parti cihaz. Genelde ilk partiler sıkıntılı olur ama LG sorunlarıyla bile farklı. :P Ben de şuanda Almanya 20D kullanıyorum.

Benimki otomatik güncelleme hocam, o malum 529 mb lik Türkiye güncellemesi.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@Vikings Hocam xda'dakiler yardim etmiyor. Senden haber bekliyorum. Insallah cozulur sorun

Hocam maalesef. Şu lanet olası telefona CWM RECOVERY YÜKLENMİYOR !!!!!!!!!!!!!!!!!! Kafayı sıyırdım. Stock recovery'e atıp atıp duruyor.

Apply Update From ADB'yi seçiyorum stock recoveryden ardından CMD'yi açıp el ile komut veriyorum. İndirdiğim dosyanın içinde yüklemem gereken dosyayı yazıyorum

mesela adb sideload recovery %100 doluyor telefondanda yükleniyor sonra failed diyor. TWRPden başka CWM veya farklı bir Recovery modu yüklenmiyormu şu lanet olası telefona ya. Philiz recovery'de indirdim oda aynı. Rom manager üzerinden CWM yüklüyorum Reboot Recovery diyorum yine stock recovery'e atıyor. Zip olarak CWM olucakki CMD üzerinden el ile komut verip şu .zip CWM dosyasını telefona yükleyecem. Ama her yerde .bat'lı dosyalar var açıyosun cmd açılıyor entere entere basıyosun telefonu stock recovery'e atıyor. Ama kurulumu okuduğumda yüklenmesi gerektiğnii söylüyor çok saçma sapan iş ya. Anasını satıyım böyle saçmalıkmı olurmuş ya. TWRP yükleyince çift tıklamamı bozulurmuş te allam ya nelerle uğraşıyoruz.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Almanya 20d ile ilgili sorularim var arkadaslar garanti gider mi root gerekir mi ota ile otomatik guncelleme devam eder mi?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
AnTuTu neden bu kadar düşük? 4.4.2 KitKat ile alınmış sonuçlar.
Kitkatla alakalı. Hepimizde öyle. Sen performansa bak, testleri bırak.
Benimki otomatik güncelleme hocam, o malum 529 mb lik Türkiye güncellemesi.

Anladım. Tamam Almanya 20D kur rehberden. Geri dönmesi kolay. Antivirüsü devre dışı bırak mutlaka. Bir de tüm sürücüler kurulu olmalı pc'ye.
Bilgisayara bağladığında telefonda 5 seçenek çıkar. Hepsini tek tek seç. Her birini seçtiğinde pc'ye ayrı bir sürücü yüklüyor. Hepsi yüklensin. Diğer kuracakların rehberde yazıyor. Umarım %49'da takılmaz. Takılırsa korkma. Güç + ses kısma tuşuna uzunca bas. Telefon açılır.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
tede3a8e.jpg

Güzel oldu ama twrp yüzünden ekran kapalıyken knock code çalışmıyor. Format atıp cwm yüklesem mi bilemedim.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bir sorum daha var hard reset ile fabrika ayarlarina donme arasinda ne fark var arkadaslar yukardaki sorumla bunu cevaplarsaniz sevinirim

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
tede3a8e.jpg

Güzel oldu ama twrp yüzünden ekran kapalıyken knock code çalışmıyor. Format atıp cwm yüklesem mi bilemedim.

Ben hiç bir şekilde şu lanet olası telefona CWM yükleyemiyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. İnternet üzerinden indirmediğim dosya indirmediğim .zip dosyası kalmadı. Hepsini el ile CMD üzerinden telefona flashlıyorum başarılı oluyor fakat reboot recovery dediğimde stock recovery ekranına atıyor devamlı. Rom manager falan filan hiç biri CWM kuramıyor şu telefona. Sen hiç kurabildinmi CWM recovery?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Almanya 20d ile ilgili sorularim var arkadaslar garanti gider mi root gerekir mi ota ile otomatik guncelleme devam eder mi?
Eğer telefonu eski haline çeviremeyecek kadar bozmazsan garanti gitmez. Eski haline çevirip yollarsın. Root gerekmez. Ota çalışmaz.
Bir sorum daha var hard reset ile fabrika ayarlarina donme arasinda ne fark var arkadaslar yukardaki sorumla bunu cevaplarsaniz sevinirim

Pek farkı yok. Hard reset nedense daha temiz geliyor bana.

Ben hiç bir şekilde şu lanet olası telefona CWM yükleyemiyorum. Denemediğim yöntem kalmadı. İnternet üzerinden indirmediğim dosya indirmediğim .zip dosyası kalmadı. Hepsini el ile CMD üzerinden telefona flashlıyorum başarılı oluyor fakat reboot recovery dediğimde stock recovery ekranına atıyor devamlı. Rom manager falan filan hiç biri CWM kuramıyor şu telefona. Sen hiç kurabildinmi CWM recovery?

Yok daha denemedim herkes twrp önerince direkt twrp kurdum.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Yok daha denemedim herkes twrp önerince direkt twrp kurdum.

Yok abi imkansız ya. Stock recovery ekranına atıyor o android robotu yerde yatmış karnında üçken şeklinde kırmızı tabela gibi bişi var. Apply update from adb yi seçip el ile cmdden komut verip bişiler yüklüyorum o yatan robot kalkıyor ayağa karnında mavi bişi çıkıyor küp gibi dönüyor dönüyor sonra olmadı hatası alıyorum yada başarılı diyor ama yinede stock recoveryden başkasına girmiyor. Nette bir sürü video var bu adamlar nasıl yapıyor anlamıyorum ya.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bluetoth'a ve telefonumun daha ilk gününe rağmen böyle. Sizce iyi mi? Şu düzeltme güncellemesi yayınlansa 10 saati görürüm herhalde. :)

Edit: SİM kartsız böyle ya. :P Unutmuşum SİM kartsız olduğunu. Ben de şaşırmıştım bu kadar çok gidiyor diye.

daseha6e.jpg

y8apusun.jpg

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Bende yukleyemedım CWM'yi stock recovery'e atıyor sürekli.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Her gece telefonu kapatmak bataryaya yararlı mıdır zararlı mıdır?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@Vikings @Bloother Bende yukleyemedım CWM'yi stock recovery'e atıyor sürekli.

Aynen abi ya kafayı sıyırdım denemediğim yöntem kalmadı. Yahu böyle saçmalık olurmu insanı kudurtur bunlar ya. TWRP yükleyince çift dokunma bozuluyor, CWM yükleyince Stock recovery'e atıyor anlamadım gitti. Kullandığımız romda bir sorunmu var diyecem ama aynı romu kullanıp CWM yapanlar yapıyor ben yapınca stock'a atıyor anlamadım gitti yahu. bootloader kilidi falanmı var bu telefonun?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

yararlı. Ve ramınada yararlı.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Bende yukleyemedım CWM'yi stock recovery'e atıyor sürekli.
Şimdi denemem için komple yeniden rom atmam lazım.
Farketmez.
Aynen abi ya kafayı sıyırdım denemediğim yöntem kalmadı. Yahu böyle saçmalık olurmu insanı kudurtur bunlar ya. TWRP yükleyince çift dokunma bozuluyor, CWM yükleyince Stock recovery'e atıyor anlamadım gitti. Kullandığımız romda bir sorunmu var diyecem ama aynı romu kullanıp CWM yapanlar yapıyor ben yapınca stock'a atıyor anlamadım gitti yahu. bootloader kilidi falanmı var bu telefonun?
Hayır yok.

berk4545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler telefona stock rom atmaya çalışırken bu hatayı alıyorum sebebi nedir acaba ?

GuNXJhS.png

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Şimdi denemem için komple yeniden rom atmam lazım.

Farketmez.

Hayır yok.

At denede boşuna yani olacağını sanmıyorum. Bu arada senin yanında neden Google çalışanı yazıyor? bir kaç kişidede yazıyor ne oluyo la :D

Bendede yazıyormuş :D

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] Az önce panel'in sahibi ile görüştüm. ''Bazı desteklenmeyen romlar var , bu benim hatam değil , birçok rom üzerinde uğraşıyorlar , G2 TweaksBox Kullanmak bunu yapabilir'' bunları yazdı bana.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] Az önce panel'in sahibi ile görüştüm. ''Bazı desteklenmeyen romlar var , bu benim hatam değil , birçok rom üzerinde uğraşıyorlar , G2 TweaksBox Kullanmak bunu yapabilir'' bunları yazdı bana.

Hocam siz sorunu yanlış izah etmişsiniz. Panelde sorun yok. Sorun twrp'de. Twrp geliştiricilerine sormalısınız. Twrp kurunca gidiyor knock code.