LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Siz bana ''Hemen aç'' demiştiniz. Kullanım kılavuzunda ''İlk kullanımdan önce pili şarj edin.'' yazıyor. Daha açmadım cihazı. Ne diyorsunuz, ne yapayım?

qqngpq.png
[/URL][/IMG]

Sen [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] 'i dinleme, çekicem ben onun kulağını. Şarj %5'in altına inmemeli. Klavuzda şarj et diyorsa tak şarja açmadan 2 saat şarjda kalsın. Açtıysan da sorun değil. Kapat şarj et. Sim kartını hemen takma.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Sen @Vikings 'i dinleme, çekicem ben onun kulağını. Şarj %5'in altına inmemeli. Klavuzda şarj et diyorsa tak şarja açmadan 2 saat şarjda kalsın. Açtıysan da sorun değil. Kapat şarj et. Sim kartını hemen takma.

Artık çok geç. Telefonu açtım bile. Bu arada kullanım kılavuzu internettendi, benimkinden hiçbir şey anlamadım. SIM kartını daha takmadım.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hangi ülkeye kayıtlı olduğuna nereden bakacağız [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ? Bu arada açtığımda KitKat yüklüydü.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaslar tr ye yeni geldimde bu 3g net bazen 3g bazen h yaziyor. G2 icin en iyi ayarlar hangisi. Biraz arastirdim netten aciklama var fakat sizin deneyimlerinizi ogrenmek istiyorum.

fgbvhjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Artık çok geç. Telefonu açtım bile. Bu arada kullanım kılavuzu internettendi, benimkinden hiçbir şey anlamadım. SIM kartını daha takmadım.

Hangi ülkeye kayıtlı olduğuna nereden bakacağız [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ? Bu arada açtığımda KitKat yüklüydü.

Hangi ulkeden aldigini ogrenmek icin ayarlardan telefon hakkindaya gir ordan yazilim bilgisini sec resimde gostsrdigim yerde ne yaziyor onu buraya yaz buluruz
yqubuty3.jpg

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Ayarlar/Genel/Telefon Hakkında/Yazılım Bilgileri. En altta 20A-AME tarzı bişey yazar ordan bakabilirsin.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Güncelleme yapmalı mıyım [MENTION=389247]SahabMert[/MENTION] ?
pu3yve8y.jpg

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
404 K sipariş ettim 403 K geldi. Sizce iade etmeli miyim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
g2 kral...
1500 e daha iyisini bulamazsın.
g2 nin kötü yanını söyler misinniz.
ekran mı pil mi tasarım mı hız mı kamera mıiç özellikleri mi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bende 20b kullanıyorum. Benim cihazımda'da çalıştı fakat, Knock code ile ekranı açamıyorsun. Knock code'yi stabil olarak kullanamıyorsun

Bildirim paneli, knock code'u neden etkiliyor ki? Cidden sorunluysa flaşlamayalım.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben 5 ay önce rom atmıştım da o zamandan bu yana değişen bişey oldu mu? Geri orijinal rom dönebiliriz dimi o zaman oluyordu?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Sen @Vikings 'i dinleme, çekicem ben onun kulağını. Şarj %5'in altına inmemeli. Klavuzda şarj et diyorsa tak şarja açmadan 2 saat şarjda kalsın. Açtıysan da sorun değil. Kapat şarj et. Sim kartını hemen takma.

Yav ilk başta 0 a kadar bitirilmesi lazım batarya sömürüceksin kendine gelsin sonra başlayacan şarz etmeye :D hı çekersn kulağımı s.s.s.s

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Şimdi [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] mi haklı yoksa [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] mi haklı bilemedim. Kesin bir şey söyleyin. %0 yapıp telefonu şarj edeyim mi etmeyeyim mi?

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bildirim paneli, knock code'u neden etkiliyor ki? Cidden sorunluysa flaşlamayalım.

Hocam neden engelledigini bilmiyorum. Xda da yardim istedim Touch firmware update yapmami istediler. Yaptim fakat hicbirsekilde ekrani knock code ile acamiyorsun. Ayni sorun Vikings'tede oldu.

Bu arada Tinted Statusbar'i kullanan varmi aranizda ? Hicbirsekilde stabil calistiramiyorum. Calismiyor.