LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Geldiği an hemen mi güncellemeliyim? Eğer hemen diyorsanız hiçbir şey yüklemeden güncellerim ve daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Bence güncelle şuan pil olarak jb ile kitkatın farkı yok gibi ekstra olarak bazı oyunlarda sanal tuş kalkıyor ve hız olarakda daha seri çalışıyor

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Beyler G2 için metal bumper siparişim geldi. İstanbul dan vatandaşın biri getirtmiş kaptım hemen siyahını isteyen olursa 4 tane daha varmış elamanda. Yurt dışı sipariş beklemek istemeyenler için uygun olabilir
JLBMDq.jpg
[/URL][/IMG]
O2O5D0.jpg
[/URL][/IMG]
a>

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bence güncelle şuan pil olarak jb ile kitkatın farkı yok gibi ekstra olarak bazı oyunlarda sanal tuş kalkıyor ve hız olarakda daha seri çalışıyor

Bluetoth'un kapalı olması halde şarj yemesinden çekindiğim için biraz tereddütteyim.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Beyler yarın G2'm geldiği zaman şunları adım adım uygulayacağım ama doğru mu değil mi söylerseniz sevinirim.

1. G2 geldiğinde şarj etmeden hemen açacağım ve şarj uyarısı verince şarj edeceğim.
2. İMEİ kaydına bakacağım şu siteden: http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php
3. Ölü pixel var mı diye bakacağım. Kod bilen varsa söyleyebilir mi? Yoksa Google Play'den mi ölü pixel için uygulama mı indirmeliyim? Eğer ''Google Play'den indir'' diyorsanız önerdiğiniz ölü pixel uygulaması var mı?

Soru: Geldiği an hemen KitKat güncellemesi yapmalı mıyım?

Başka yapmam gereken bir şey varsa söyleyin lütfen.

İstediğin zaman şarj edebilirsin bir sorun olmaz ancak sarjsiz yada çok şarjda birakmayacaksin .yoksa geldiği gibi geri gönderirsin :)

Olu pixel için telefon uygulamasına 3845#*802# gibi bi kod vardı nede yazarsan LG g2 hidden menü cod diye cikar

Gelince KitKat yukleyebilirsin sorun olmaz

Kilifsiz kullanmani önermem çünkü ekran catlarsa dokunmatik işlemez ve telefonu klavye mouse ile kullanmak zorunda kalırsınız

Org kablo alirsan senin için iyi olur çünkü USB flash, harddisk, klavye, mouse, USB çoğaltıcı vs. Yani PC gibi kullanabilirsin

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Beyler G2 için metal bumper siparişim geldi. İstanbul dan vatandaşın biri getirtmiş kaptım hemen siyahını isteyen olursa 4 tane daha varmış elamanda. Yurt dışı sipariş beklemek istemeyenler için uygun olabilir
JLBMDq.jpg
[/URL][/IMG]
O2O5D0.jpg
[/URL][/IMG]
a>

Müthiş görünüyor. Güle güle kullanın.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Benimle ilgilendiğiniz için teşekkürler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Benimle ilgilendiğiniz için teşekkürler. Sanırım geldiği an HEMEN güncelleyeceğim.

Ilk bi testleri yap sonra sorun yoksa güncellersin problem çıkarsa orjinal halde iade edersin :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
sayın g2 kullanıcıları size bi sorum olacak bu telefon baya ucuzladı telefonu almak istiyorum tek mesele dayanıklılığı atıyorum evde otururken koltuktan düştü drop testlerdeki gibimi hemen çope mi çıkıyor tecrübelerinizi anlatırmısınız ve alırsam spigen kılıf mı alayım

Ben 0.2mm kılıfla düşürdüm bir kaç kez. Hatta kendim attığım da oldu. Şimdilik sorun yok. O dediğin S4'lerde oluyor. Koltuktan düşünce iç ekran gidiyor. Abiminki gitti, 400'e orjinal ekran taktırdık.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ben 0.2mm kılıfla düşürdüm bir kaç kez. Hatta kendim attığım da oldu. Şimdilik sorun yok. O dediğin S4'lerde oluyor. Koltuktan düşünce iç ekran gidiyor. Abiminki gitti, 400'e orjinal ekran taktırdık.

Tuna abinin psikolojik sorunları var arada kendi atıyor A:SD

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Şarj seviyesi en az % kaç olmalıdır?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Öyle daha mantıklı tabi. :)

En az 25 ama 25 olursa telefon açılır açılmaz kapanır buyzden 100% yeterli olur :) hem batarya performansın artar 100de iken

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

Tuna abi o düşme açısıyla alakalı :D Gusül yoksa yatağa düşse bile oradan fırlayıp kırılır :D Gusül önemli yani :))

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tuna abinin psikolojik sorunları var arada kendi atıyor A:SD
Bazen sana kızıp atıyorum. :P
Tuna abi o düşme açısıyla alakalı :D Gusül yoksa yatağa düşse bile oradan fırlayıp kırılır :D Gusül önemli yani :))
Bundan yıllar önce sinirlenip nokia 6500s'imi fırlatmıştım yere. Yerden sekip 2m'lik kitaplığın üstüne uçmuştu. Taş gibi telefonmuş hiçbişey olmadıydı. Eski nokialar hakket sağlam ha.
Hayır sorun zenginlik :D akilli telefon dünyası Tunahan abi ve ailesi sayesinde geciniyo :D dimi [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ;)
Teknolojiyi seviyoruz diyelim biz ona. :P

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bazen sana kızıp atıyorum. :P

Bundan yıllar önce sinirlenip nokia 6500s'imi fırlatmıştım yere. Yerden sekip 2m'lik kitaplığın üstüne uçmuştu. Taş gibi telefonmuş hiçbişey olmadıydı. Eski nokialar hakket sağlam ha.

Teknolojiyi seviyoruz diyelim biz ona. :P

O Nası sevmeymis öyle ya :D tüm ailedeki telefonları satsan uzun bir süre gecinirsin rahat rahat :D

Bu arada benim bi 3310 var. Arklara top niyetine oynuyoz :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O Nası sevmeymis öyle ya :D tüm ailedeki telefonları satsan uzun bir süre gecinirsin rahat rahat :D

Bu arada benim bi 3310 var. Arklara top niyetine oynuyoz :D

Her şey nasip kısmet. :)
3310'a gazete sarın. Biz taşa sarardık gazeteyi. Top ağır olsun da çok uçmasın diye. :D

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Benden alanlara 27 ye gelecek 20 tl arti 7 tl kargo 3 tl kar cumaya gonderimleri yapacagim insallah urunler turkiyeye giris yapti :)

Seninn sattığını bilseydim link atmazdım satışını durdurmamak için. Kusra bakmayasın. :)

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Sorun yok kardesim herkes nasibini yer :) piyasadaki en uygun fiyata satip forumdaki arkadaslara destek sonucta kredi karti olan var olmayan var..

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hiçbir şekilde şu panel dosyasını flashlayamadım. CWM'den into recovery yapıyorum , recovery menüsü açılıyor fakat, appy update from external'da flashlayacagım zip dosyasını göremiyorum. Önerebileceğiniz bir recovery varmıdır ? Ben bu zip dosyasını en kolay nasıl flashlarım ?

35ixjs9.jpg

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Benden alanlara 27 ye gelecek 20 tl arti 7 tl kargo 3 tl kar cumaya gonderimleri yapacagim insallah urunler turkiyeye giris yapti :)

Bende Ebay 'dan alüminyum katlama aldım 19 gün önce daha gelmedi takip de edemiyorum bakalım nolacak

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hiçbir şekilde şu panel dosyasını flashlayamadım. CWM'den into recovery yapıyorum , recovery menüsü açılıyor fakat, appy update from external'da flashlayacagım zip dosyasını göremiyorum. Önerebileceğiniz bir recovery varmıdır ? Ben bu zip dosyasını en kolay nasıl flashlarım ?

35ixjs9.jpg

Bunun bana zip dosyasını verebilirmisin acaba? şimdi stock LG romu kuruyorumda bunu yükleyecem oluyosa cok iyi olur :D
Bu arada dostum TWRP ile en kolay flashlarsın. http://forum.shiftdelete.net/lg/369254-lg-g2-4-2-2-ye-donmeden-twrp-custom-recovery.html

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Buyrun bu gün satışta olan kırmızı rengini göstereyim 😀
eza2e9aq.jpg

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0

35ixjs9.jpg

Kardes bu hangi tema? G2 degil mi :))