LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
G2'ye uygulanan bir yama. Cihazınızın root'lu olması gerekiyor.

İndirdim ben 125KB lik bir dosya. 1 MB'ın yarısı bile değil sizce doğurumu indirdim? Dosyanın adı '' Hid3rs_G3NotiPanel_backup ''

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu arada
Tested and works on:
- CloudyFlex 2.4
- CloudyPro II 2.2
- CloudyStock 2.2
- Stock D80220d
- ???

Diyor Stock LG romunda sadece 20d'de çalışıyormuş bide diğer yazdığı romlarda. Siz bende olmuyor dediniz ya belki romunuz 20d değildir?

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İndirdim ben 125KB lik bir dosya. 1 MB'ın yarısı bile değil sizce doğurumu indirdim? Dosyanın adı '' Hid3rs_G3NotiPanel_backup ''

bu arada
Tested and works on:
- CloudyFlex 2.4
- CloudyPro II 2.2
- CloudyStock 2.2
- Stock D80220d
- ???

Diyor Stock LG romunda sadece 20d'de çalışıyormuş bide diğer yazdığı romlarda. Siz bende olmuyor dediniz ya belki romunuz 20d değildir?

İndirdiğiniz yedek dosyası olabilir, benim yolladıgım linkten indirin. Bana 20D yerine 20B Geldi , recovery kuramadıgım için flashlayamadım

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bir sorunum var batarya :)
Ya bundan 2 hafta onceye kadar sorun yoktu kendime.bluetooth kulaklik.aldim is yerinde kullanirim diye telefonun sarji az gitmeye basladi dedim.blutooth acik.normal.. 2 gundur kullanmiyorum kulaklik.normal.internte giriyorum.falan sarj.cok.cabuk.azaliyor.sabah 7 de cikardim sarjdan. Ara ara internette gezndim.facebook falan. Suan 84 e dustu.. aslinda yine iyi rakam ama.daha once.boyle bir sorunum.yoktu nedendir acep yardimci olabilirmisiniz??

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaslar bir sorunum var batarya :)
Ya bundan 2 hafta onceye kadar sorun yoktu kendime.bluetooth kulaklik.aldim is yerinde kullanirim diye telefonun sarji az gitmeye basladi dedim.blutooth acik.normal.. 2 gundur kullanmiyorum kulaklik.normal.internte giriyorum.falan sarj.cok.cabuk.azaliyor.sabah 7 de cikardim sarjdan. Ara ara internette gezndim.facebook falan. Suan 84 e dustu.. aslinda yine iyi rakam ama.daha once.boyle bir sorunum.yoktu nedendir acep yardimci olabilirmisiniz??

Kit katta genel olarak bir şarz problemi var. Almanya 20D romunu yüklersen şarz problemin düzelir.

kardeş linkteki tüm renkler var mı ?

Hepsinden var diyor ya :P

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bir sorum olacak, support tool ile imei yazarak stock roma donmek istedigimde sarj %100 olmasina ragmen sorun yaratiyor. Bu durumu cozebilen var mi aranizda ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaslar bir sorum olacak, support tool ile imei yazarak stock roma donmek istedigimde sarj %100 olmasina ragmen sorun yaratiyor. Bu durumu cozebilen var mi aranizda ?

Lgmobileax ve Host dosyasını değiştir. 4.4.2 rehberinde bahsettim. Onları uygula bakalım tekrar diyecek mi

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lgmobileax ve Host dosyasını değiştir. 4.4.2 rehberinde bahsettim. Onları uygula bakalım tekrar diyecek mi

Her seyi denedim hocam, offline mod u tekrar geri aldim orjinal support tools u yukledim fakat yine ayni,sarj %100 olmasina ragmen batarya dusuk uyarisi veriyo ve devam etmiyo

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
G2'm geldi. :) Şarj etmeden şimdi açacağım. İmei'sini sorgulattım ve kayıtlıymış. Bu arada 404 K serisi sipariş etmiştim de nereden bakılıyor kaç K serisi olduğunu? Birde güncellemeyi hemen yapayım mı? Hiçbir şey yüklemeden yapmak daha sağlıklı olur herhalde. O yüzden hemen yapmayı planlıyorum.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Hiçbir şekilde şu panel dosyasını flashlayamadım. CWM'den into recovery yapıyorum , recovery menüsü açılıyor fakat, appy update from external'da flashlayacagım zip dosyasını göremiyorum. Önerebileceğiniz bir recovery varmıdır ? Ben bu zip dosyasını en kolay nasıl flashlarım ?

35ixjs9.jpg

CWM degil TWPR kullan twpr de sorunsuz yükleniyor

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116

bu arada
Tested and works on:
- CloudyFlex 2.4
- CloudyPro II 2.2
- CloudyStock 2.2
- Stock D80220d
- ???

20B de çalışıyor ben denedim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
G2'm geldi. :) Şarj etmeden şimdi açacağım. İmei'sini sorgulattım ve kayıtlıymış. Bu arada 404 K serisi sipariş etmiştim de nereden bakılıyor kaç K serisi olduğunu? Birde güncellemeyi hemen yapayım mı? Hiçbir şey yüklemeden yapmak daha sağlıklı olur herhalde. O yüzden hemen yapmayı planlıyorum.

20c de gelecektir muhtemelen yap hemen arkasinda veya kutusunda yazar serisi

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Siz bana ''Hemen aç'' demiştiniz. Kullanım kılavuzunda ''İlk kullanımdan önce pili şarj edin.'' yazıyor. Daha açmadım cihazı. Ne diyorsunuz, ne yapayım?

qqngpq.png
[/URL][/IMG]

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Siz bana ''Hemen aç'' demiştiniz. Kullanım kılavuzunda ''İlk kullanımdan önce pili şarj edin.'' yazıyor. Daha açmadım cihazı. Ne diyorsunuz, ne yapayım?

qqngpq.png
[/URL][/IMG]

Sen takma böyle saçma şeyleri. Telefonu al içinde şarzını %0 a kadar kullan telefon kapansın. Sonra tak %100 olsun elektrik işareti gitsin çıkart kullanmaya devam et. Günlük şarz ederkende %15'e indiğinde tak %100 olup elektrik işareti çıkart kullan.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Lg G2lere 20C güncelleme verilecek ama tam tarih veremiyoruz diyor daha önce rezil oldular tabiki Haziran yada Temmuz gibi verirler 444 6 543 arayarak öğrenebilirsiniz.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Sen takma böyle saçma şeyleri. Telefonu al içinde şarzını %0 a kadar kullan telefon kapansın. Sonra tak %100 olsun elektrik işareti gitsin çıkart kullanmaya devam et. Günlük şarz ederkende %15'e indiğinde tak %100 olup elektrik işareti çıkart kullan.

%0'a inmesi zararlı olmaz mı reis? Birde cihazın içinde % kaç şarj var?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Lg G2lere 20C güncelleme verilecek ama tam tarih veremiyoruz diyor daha önce rezil oldular tabiki Haziran yada Temmuz gibi verirler 444 6 543 arayarak öğrenebilirsiniz.

Sayfadada zaten bilgilendirme yapmıştım. Haziran ayında, bulunduğumuz ay içerisinde verileceği planlanıyormuş. Eğer verilmezse eskisi gibi saldırı düzenleriz yine vermek zorunda kalırlar :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
%0'a inmesi zararlı olmaz mı reis? Birde cihazın içinde % kaç şarj var?

%0 a inmesinden zarar gelmez. %50 ile %90 arası bir şarz miktarı olur içinde. Bunu tamamen bitirmek lazım telefon kapanana kadar kullan kurcala. Ekran parlaklığın en sonra olsunki daha cabuk bitsin yoksa 1 gün beklersin bitirmek için :D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Telefon hakkındaki ilk izlenimlerim olumlu. Çok beğendim. Bu arada KitKat'a güncellenmiş olarak geldi telefon.

Hangi ülkeye kayıtlı olduğuna nereden bakacağım?

%0 a inmesinden zarar gelmez. %50 ile %90 arası bir şarz miktarı olur içinde. Bunu tamamen bitirmek lazım telefon kapanana kadar kullan kurcala. Ekran parlaklığın en sonra olsunki daha cabuk bitsin yoksa 1 gün beklersin bitirmek için :D

Vallahi ben S3 Mini'de bile en düşük seviyede kullanıyordum. Bunda da en düşük seviyede kullanırım. İnşallah senin dediğin gibidir şarj, hadi hayırlısı. :)

Kardeş farkeden birşey olmaz şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan :)

Eyvallah kardeşim.