• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

LG G2 Kullanıcıları Kulübü

da6u3uda.jpg

ygu7yva8.jpg

Bu şekilde 10 saati geçer ekran süresi. :D

Telefonunu Türkiyeden veya farklı bir Ülkeden satın almışsan o ülkenin romu yoksa güncelleme gelmez. Anca kendin indirip yüklemen gerekiyor farklı rom kullanıyosan.

Türkiyeden aldım, Honkong sürümü kullanıyorum, Daha önce 20A Kullanıyordum şuan knock codeli 20B geldi. Fakat telefon çalarken ekran geç geldiği için İyileştirme güncellemesi bekliyorum

Knock code güncellemesiyle ilgili bilginiz var mı?

Haziran ayında yani şu anda bulunduğumuz ay içinde geleceğini söyledi LG. Ticket attık Canlı konuştuk arayıp sorduk hepsi Haziranda verileceğinin planlandığını söylediler.

Arkadaşlar G2 elime geçince KitKat güncellemesi yapayım mı? Elime aldığım an güncelleme yapayım mı? Eğer "yap" diyorsanız telefona hiçbir şey yüklemeden hemen güncelleme yaparım. Sonra da hard reset atarım. Ama sizce KitKat'a geçeyim mi? "Geç" diyorsanız da ilk günden güncelledikten sonra hard reset atayım mı?

Arkadaşlar G2 elime geçince KitKat güncellemesi yapayım mı? Elime aldığım an güncelleme yapayım mı? Eğer "yap" diyorsanız telefona hiçbir şey yüklemeden hemen güncelleme yaparım. Sonra da hard reset atarım. Ama sizce KitKat'a geçeyim mi? "Geç" diyorsanız da ilk günden güncelledikten sonra hard reset atayım mı?

Güncelleme yapma daha sorunlar duzeltilmedi. Düzeltme gelene kadar 4.2 kullan. Ben geçtiğime pişman oldum gibiyim 😊

Güncelleme yapma daha sorunlar duzeltilmedi. Düzeltme gelene kadar 4.2 kullan. Ben geçtiğime pişman oldum gibiyim 😊

Ama benim sipariş ettiğim G2, paralel ithalat. Belki düzeltme gelmiştir. Ama en iyisi TR'nin düzeltme güncellemesini beklemek. TR güncelleme yayınladıktan sonra diğer ülkelerde de kesin güncellemeler bitmiş demektir.

Ama benim sipariş ettiğim G2, paralel ithalat. Belki düzeltme gelmiştir. Ama en iyisi TR'nin düzeltme güncellemesini beklemek. TR güncelleme yayınladıktan sonra diğer ülkelerde de kesin güncellemeler bitmiş demektir.

Valla ben jb ye dönim dedim ama sıkıldım 1 hafta snra kitkata geri döndüm illaki güncellicen :)

Alman 20D kur geldiğinde. Hard resete gerek yok. Ben 20B'nin üstüne kurdum. Hiçbir kişisel veri silinmedi, değişmedi. Ama sorunlar düzeldi.

KitKat ile Jelly Bean arasındaki farklar neler? Mesela sanal tuşlar oyunlarda kayboluyor mu KitKat'ta?

Destekleyen oyunlarda kayboluyor. Kitkat ile lg yazilimlari duzelmez sanirim. Lg kendi yazilim guncellemeleriyle bunu halledebilir diye dusunuyorum.

Alman 20D kur geldiğinde. Hard resete gerek yok. Ben 20B'nin üstüne kurdum. Hiçbir kişisel veri silinmedi, değişmedi. Ama sorunlar düzeldi.

Root, rom anlamam ben ya. Telefonu risk ediyoruz sonuçta root falan yaparken. Korkudan Recovery menüsüne bile girmem. :D İnşallah benim G2 Almanya'ya kayıtlıdır.

Root, rom anlamam ben ya. Telefonu risk ediyoruz sonuçta root falan yaparken. Korkudan Recovery menüsüne bile girmem. :D İnşallah benim G2 Almanya'ya kayıtlıdır.

Sana rootla demedimki. Almanya 20D kur dedim. :) root gerektirmez.

u5eny3e9.jpg

araha5uj.jpg

Bunları yapın G2'yi daha çok seveceksiniz.
5x değil .5x yani 0.5x

[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] birşey diyorsa sorgusuz yapın abi :)

@Bloother birşey diyorsa sorgusuz yapın abi :)

Geçen bana dediki bir bardak su alıp g2yi suyun içine 6 saatliğine bırakıyoruz. Sabah kalktığımızda telefonumuz bozuluyormuş. xda falan plaket vermiş böyle bişi bulduğu için. :D çok komiğim lanet gelsin evime ateşler salsın ya sıkıntıdan neler konusuyoruz :) :P

Geçen bana dediki bir bardak su alıp g2yi suyun içine 6 saatliğine bırakıyoruz. Sabah kalktığımızda telefonumuz bozuluyormuş. xda falan plaket vermiş böyle bişi bulduğu için. :D çok komiğim lanet gelsin evime ateşler salsın ya sıkıntıdan neler konusuyoruz :) :P

Suyun içinde bozulması ilginç.

Benim yaşadığım kafayı yaşayan varmı diye merak ediyordum sende bendensin Hahaha :)