LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
da6u3uda.jpg

ygu7yva8.jpg

Bu şekilde 10 saati geçer ekran süresi. :D

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonunu Türkiyeden veya farklı bir Ülkeden satın almışsan o ülkenin romu yoksa güncelleme gelmez. Anca kendin indirip yüklemen gerekiyor farklı rom kullanıyosan.

Türkiyeden aldım, Honkong sürümü kullanıyorum, Daha önce 20A Kullanıyordum şuan knock codeli 20B geldi. Fakat telefon çalarken ekran geç geldiği için İyileştirme güncellemesi bekliyorum

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Knock code güncellemesiyle ilgili bilginiz var mı?

Haziran ayında yani şu anda bulunduğumuz ay içinde geleceğini söyledi LG. Ticket attık Canlı konuştuk arayıp sorduk hepsi Haziranda verileceğinin planlandığını söylediler.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaşlar G2 elime geçince KitKat güncellemesi yapayım mı? Elime aldığım an güncelleme yapayım mı? Eğer "yap" diyorsanız telefona hiçbir şey yüklemeden hemen güncelleme yaparım. Sonra da hard reset atarım. Ama sizce KitKat'a geçeyim mi? "Geç" diyorsanız da ilk günden güncelledikten sonra hard reset atayım mı?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar G2 elime geçince KitKat güncellemesi yapayım mı? Elime aldığım an güncelleme yapayım mı? Eğer "yap" diyorsanız telefona hiçbir şey yüklemeden hemen güncelleme yaparım. Sonra da hard reset atarım. Ama sizce KitKat'a geçeyim mi? "Geç" diyorsanız da ilk günden güncelledikten sonra hard reset atayım mı?

Güncelleme yapma daha sorunlar duzeltilmedi. Düzeltme gelene kadar 4.2 kullan. Ben geçtiğime pişman oldum gibiyim 😊

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Güncelleme yapma daha sorunlar duzeltilmedi. Düzeltme gelene kadar 4.2 kullan. Ben geçtiğime pişman oldum gibiyim 😊

Ama benim sipariş ettiğim G2, paralel ithalat. Belki düzeltme gelmiştir. Ama en iyisi TR'nin düzeltme güncellemesini beklemek. TR güncelleme yayınladıktan sonra diğer ülkelerde de kesin güncellemeler bitmiş demektir.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ama benim sipariş ettiğim G2, paralel ithalat. Belki düzeltme gelmiştir. Ama en iyisi TR'nin düzeltme güncellemesini beklemek. TR güncelleme yayınladıktan sonra diğer ülkelerde de kesin güncellemeler bitmiş demektir.

Valla ben jb ye dönim dedim ama sıkıldım 1 hafta snra kitkata geri döndüm illaki güncellicen :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Alman 20D kur geldiğinde. Hard resete gerek yok. Ben 20B'nin üstüne kurdum. Hiçbir kişisel veri silinmedi, değişmedi. Ama sorunlar düzeldi.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
KitKat ile Jelly Bean arasındaki farklar neler? Mesela sanal tuşlar oyunlarda kayboluyor mu KitKat'ta?

Destekleyen oyunlarda kayboluyor. Kitkat ile lg yazilimlari duzelmez sanirim. Lg kendi yazilim guncellemeleriyle bunu halledebilir diye dusunuyorum.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Alman 20D kur geldiğinde. Hard resete gerek yok. Ben 20B'nin üstüne kurdum. Hiçbir kişisel veri silinmedi, değişmedi. Ama sorunlar düzeldi.

Root, rom anlamam ben ya. Telefonu risk ediyoruz sonuçta root falan yaparken. Korkudan Recovery menüsüne bile girmem. :D İnşallah benim G2 Almanya'ya kayıtlıdır.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Root, rom anlamam ben ya. Telefonu risk ediyoruz sonuçta root falan yaparken. Korkudan Recovery menüsüne bile girmem. :D İnşallah benim G2 Almanya'ya kayıtlıdır.

Sana rootla demedimki. Almanya 20D kur dedim. :) root gerektirmez.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
u5eny3e9.jpg

araha5uj.jpg

Bunları yapın G2'yi daha çok seveceksiniz.
5x değil .5x yani 0.5x

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] birşey diyorsa sorgusuz yapın abi :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@Bloother birşey diyorsa sorgusuz yapın abi :)

Geçen bana dediki bir bardak su alıp g2yi suyun içine 6 saatliğine bırakıyoruz. Sabah kalktığımızda telefonumuz bozuluyormuş. xda falan plaket vermiş böyle bişi bulduğu için. :D çok komiğim lanet gelsin evime ateşler salsın ya sıkıntıdan neler konusuyoruz :) :P

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Geçen bana dediki bir bardak su alıp g2yi suyun içine 6 saatliğine bırakıyoruz. Sabah kalktığımızda telefonumuz bozuluyormuş. xda falan plaket vermiş böyle bişi bulduğu için. :D çok komiğim lanet gelsin evime ateşler salsın ya sıkıntıdan neler konusuyoruz :) :P

Suyun içinde bozulması ilginç.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Benim yaşadığım kafayı yaşayan varmı diye merak ediyordum sende bendensin Hahaha :)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Avea kullanıyorum da H+ olmuyo hiç. Sizde Avea'da H+ oluyo mu?