LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Manuel rom kuranlar ota guncellemesi alamiyor diye biliyorum. Bu yuzden kotrol edemiyorum artik ota yoluyla. Neyse son 1 ayim zaten G2 ile :P

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Manuel rom kuranlar ota guncellemesi alamiyor diye biliyorum. Bu yuzden kotrol edemiyorum artik ota yoluyla. Neyse son 1 ayim zaten G2 ile :P

Artis.
___
Arkadaşlar her ülke için rom harfleri farklıdır. Kimisinde 20B knock code'ludur, kimisinde 20D. Bu ikisi de aynı romlardır. Sadece harfleri farklıdır. 20D, 20B'den iyidir diye kesin bir şey yok.

Edit: Ancak aynı ülke içinde 20B'den sonra 20D yayınlanmışsa o daha iyidir denebilir.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bunu yapabildim
4yru5ama.jpg

Güzelim G2'ye touchwizz arayüzü mü kurdun... Üzüldüm :blushing:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kulaklik ses sonda hafif cizirti yapiyor sizde de boyle mi arkadaslar

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Arkadaşlar benim şöyle bi sorunum var facebooktan geri tuşu ile ciktigimda bi anlık rehbere egerki son görevler arasında rehber yoksa saat ayarlarina girme gibi bi sorunum var 4.2.2 kullanırken bole bir şey yoktu telefon rootlu ve xposed framework ve modulleri var boyle bir sorunla karşılaşan varmı konu hakkinda goruslerinizi paylasirsaniz memnun olurum saygılar..

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Rootlu Lg g2 Android 4.4.2 için Full G3 klavyesi
CWM yada TWPR den flashlanicak
7abe5uqy.jpg

Link: http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358540013

Dostum o G2 logosunu nasıl yapabildin? paylaşırmısın acaba? bu arada klavye için teşekkürler bi ara flashlayıp denerim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu klavye diğer cihazlardada çalışıyor mu ?

Her telefona uygundur diye düşünüyorum sonuçta klavye yani.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Dostum o Navbar teması sana xda linkini vereyim ordan indir fakat bu Navbari kullanmak icin Xposed framework ve g2 xposed(markette G2 xposed diye arattir) kurulu olması gerekiyor

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu facebook sayfası zaten benim. C.K benim adımın ve soy adımın baş harfi. Arkadaşa %100 olduktan sonra şarz işareti gidene kadar şarzda tuttuğunu sordum ve bunu onayladıktan sonra sayfada kanıt olsun diye resmi paylaştım :) Sayfaya mesaj at istersen cevap veriyim :)
Not: Bu görsel o arkadaşa ayit.
ha pardonda nie onun resmi sen paylaşıyonn ya o zman :D orda C.K yazıodu burdada resmi atanın ismi s ile başlayınca işte.sd kusura bakmayın . ama şarj bittikten sonra dolduracam ve zten aynı işlemi yapıyorum bakalım bende 99 inmeden ne kadar ekran süresi verecek :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
ha pardonda nie onun resmi sen paylaşıyonn ya o zman :D orda C.K yazıodu burdada resmi atanın ismi s ile başlayınca işte.sd kusura bakmayın . ama şarj bittikten sonra dolduracam ve zten aynı işlemi yapıyorum bakalım bende 99 inmeden ne kadar ekran süresi verecek :)

Ben zaten aylar önce sayfada böyle bir bilgi paylaşmıştım. 1900 kişi olmaya yaklaşıyoruz. Yüzlerce yeni üye geldi. Bende bu arkadaşa sordum dedim %100 şarz ettikten sonra elektrik işareti gidene kadar tuttunmu? oda evet dedi. Bende kanıt olarak sayfada bu resmi paylaştım. Yaptığım açıklamanın sonuna bakarsan SDN: Vikings / C.K yazdım :)