LG G2 Kullanıcıları Kulübü

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
usta getiritirsen benden sana tavsiye benim kullandığımı al derim bazı slimportlar özellikle üstünde kırmızyla yazmayan slimport alma çok pişman olursun benim başıma geldi çünkü tvde görüntü çamur gibi ve çok lag takılma oldu bundan buldum gerçek 1080p deneyimi yaşadım ne takılma ne lag sorunu bana kargosuyla 70 liraya mal oldu ama memnumum sonuçta bi kere alıcaksın

1Pa7Lp.jpg

Resim bu kardesim benim getirttigim de

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=355330]mu86[/MENTION] video niye iki kez çıkmış anlamadım ama neyse benimkinden ise sıkıntı yok o zaman adaptörsüz hdmı şeklinde olanlarda varda aman aman diyim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hayır maalesef Türkiye'de satılmıyor. Dışardan getirtiyorsun. ebay'dan falan araştır.

var abi ben bi ara bilgisayarcıları gezerken denk geldim benimki gibide değildi sanki üstüne elle yazılmış gibi slimport yazısı ne kadar dedim 90 lira dedi hayırlı işler deyip çıktım ordan :) ne kadar dandik olduğunu anlatamam sana kapağını bile sanki uhuyla yapıştırmışlar gibiydi slimport olduğuna bile şüpheliydim yani çakma olurda bu kadarınada yuh yani fiyatına da bi şey derdim de yeri burası değil hocam

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
İstanbul tahtakalede 40 tl fiyatı kargo ile 50 tl alırsınız Tahtakaleden arkadaşım bana 5 kılıf hediye etti :D

vetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu rom ne olaki..versiyonu 20F dikkatimi çekti..20D den farkı ne..
y7y8epy3.jpg

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bunda miracast yoktur tvde ondan olmaz eger beklersen slimport getirtiyorum 30 liradan isteyenlre göndereceğim.

Dostum ben senden istemiştim ama Gümüşhane'ye gidiyorum haftaya. Sen onu yukarıdaki arkadaşa yolla. Onun için ekstra getirtme.

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Abi nerden buluyorsunuz böyle şeyleri yaf 3-4 saattir uğraşıyorum anca bu kadar oldu bende tasarımcı ruhu yok :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
http://img.tapatalk.com/d/14/05/29/ynatedam.jpg[/IMGbu resmin arka planını siyah yapabilirmiyiz ki ? [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] ve diğerleri :)[/QUOTE]

Resmi goremiyorum. Link var suan da :) ama maca gircem simdi :(

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=386246]Brendee[/MENTION] widget tema launcher hepsi var link verim arşive bakim yalnız biraz zahmetli onu söylim :)

fgbvhjk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sonunda g2 elime gecti gercekten super bi cihazmis ya keske onceden alsaydim diyorum :D neyse bende bugun araniza katilmis bulunuyorum

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
ynatedam.jpg

bu resmin arka planını siyah yapabilirmiyiz ki ? [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] ve diğerleri :)

Photoshop'la falan yapılır da ne kadar güzel olur bilmem.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
atevatan.jpg

3yjerysy.jpg

e7eba7uz.jpg

yhazunyg.jpg

aguzedun.jpg

uryqy6ad.jpg

7emazu9e.jpg

asyhe4yh.jpg

Valla ben bu resimleri gördükten sonra tema imiş widget imiş hiç uğraşmadım. Bıraktım bu işleri aviate yi yükledim basit bi arayüzle takılıyorum :D

beratcyrr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostlar sizce nasıl bi durum var. ???
Şimdi sabah 7:50 çektim %100 ken bugün stajdaydım . yani 3g bağlantı yoktu. işe giderken yol esnasında arada smsle msjlarşıordum . işe vardığımda yine aynı şekilde. bi yemek çay aralarında wıfı açıp nette takılıyordum oyun oynuyordum vs. şimdi nette takıldığım süre toplansa wıfı ile 1 saat. oyun oynadığım süreler toplansa 45 dk . msjlaşma takılma toplansa kafadn bi kaçç dklar ama . şöyle de var bazen wıfı olup hem smslede konuşuyordum hemde oyun oynuyordm bu işlemleri % 60 parlaklıkla yapıyordum . oynadığım oyunlar ise real racıng 3 clash of clans gt racıng 2 real boxıng. arada 5 6 dk bunları oynarken %100 parlaklığı alıyordum şimdi ev geldim şarj %67 nasıl ?

QX8GDk.png

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Şimdi sabah 7:50 çektim %100 ken bugün stajdaydım . yani 3g bağlantı yoktu. işe giderken yol esnasında arada smsle msjlarşıordum . işe vardığımda yine aynı şekilde. bi yemek çay aralarında wıfı açıp nette takılıyordum oyun oynuyordum vs. şimdi nette takıldığım süre toplansa wıfı ile 1 saat. oyun oynadığım süreler toplansa 45 dk . msjlaşma takılma toplansa kafadn bi kaçç dklar ama . şöyle de var bazen wıfı olup hem smslede konuşuyordum hemde oyun oynuyordm bu işlemleri % 60 parlaklıkla yapıyordum . oynadığım oyunlar ise real racıng 3 clash of clans gt racıng 2 real boxıng. arada 5 6 dk bunları oynarken %100 parlaklığı alıyordum şimdi ev geldim şarj %67 nasıl ?

QX8GDk.png

Gayet iyi. Takma artık kafana.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Şimdi sabah 7:50 çektim %100 ken bugün stajdaydım . yani 3g bağlantı yoktu. işe giderken yol esnasında arada smsle msjlarşıordum . işe vardığımda yine aynı şekilde. bi yemek çay aralarında wıfı açıp nette takılıyordum oyun oynuyordum vs. şimdi nette takıldığım süre toplansa wıfı ile 1 saat. oyun oynadığım süreler toplansa 45 dk . msjlaşma takılma toplansa kafadn bi kaçç dklar ama . şöyle de var bazen wıfı olup hem smslede konuşuyordum hemde oyun oynuyordm bu işlemleri % 60 parlaklıkla yapıyordum . oynadığım oyunlar ise real racıng 3 clash of clans gt racıng 2 real boxıng. arada 5 6 dk bunları oynarken %100 parlaklığı alıyordum şimdi ev geldim şarj %68 nasıl ?

QX8GDk.png

Bence normal. Oynadığın oyunlar yüksek detay istiyor.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344

QX8GDk.png

Sarjin gayet iyi bence de benim de boyle
u8y2u9u5.jpg
6ahu9aja.jpg

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bazı modellere düzeltme güncelleme si yayınlanmış. Kontrol etmekte fayda var