djvietnam
Profesör
Bunları tavsiye etmiyorum. Kullanmayın.
ben bunlardan sadece battery doctor u kullanıyorum diğerlerini seçenek olarak sundum arkadaşa hangisini isterse diye battery doctor iyidir ya ben memnunum
Bunları tavsiye etmiyorum. Kullanmayın.
ben bunlardan sadece battery doctor u kullanıyorum diğerlerini seçenek olarak sundum arkadaşa hangisini isterse diye battery doctor iyidir ya ben memnunum
tşkler arkadaşlar. clean master , battery felan onları kullanmayı istemiyorum bende. tşkler tekrar
Bende 8.1 var attım 20d iki defa problem yok
Bende cesaret edememiştim. Hafta sonu deneyim bakalım..
clean masterı kur iyi temizlik yapıyor diğerlerini boşver
- - - Mesaj Güncellendi - - -
arkadaşlar g3 Türkiye pazarına girdiğinde g2 distrübütörlü 16 gb veya 32 fiyatı ne olur bi arkadaşım almak için bekliyoda düz mantık üst model çıkınca alt modelin fiyatı düşer ama ne kadar düşer 100 200 300 tahminleriniz nelerdir ?
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Reis senin gibi 40% parlaklık kullanayım dedim 3 saat 15 dakika ekran süresi var şarj 45% senin performansa 2 saat geriden geliyor benim cihaz ama bakalım bende 3G ağırlıklı olduğu için böyle oluyor olabilir.![]()
![]()
%45 parlaklıkla 3G kullanımı. Benim telefonla yarıştırma sen moralin bozulur.![]()
![]()
%45 parlaklıkla 3G kullanımı. Benim telefonla yarıştırma sen moralin bozulur.![]()
Elim ayagım titriyor geldi cihaz![]()
Her zamanki gibi.Bu arada bro o telegramdaki benim dimi?![]()
Her zamanki gibi.
Hadi hayırlı olsun![]()
Farkımız farkınız farkınızın farkımındayız. Olmadı doğurusunu hatırlayamadım idare et![]()
Farkımız farkınız, farkımızın farkındasınız.![]()
@Vikings 'ten uzak durun.![]()
Bana en iyi verim veren LG G2 içi bataraya kalibrasyonunu anlatırmısınızzz
Ahauhauhahuahu
Nasıl yani anlamadım?
@Jiraiya06 ses ver lütfen heycandan bayıldınmıkorkutma bizi
![]()
Ölü pixel kodu neydi unuttum arkadaslar ya
Alır almaz güncelliyorum su an
batarya kalibrasyonu nu
bizim hala 20a .s 4.4.2 de var knock code yok.sd20c geldi o nedir yav 20b nin üstüne
20c geldi o nedir yav 20b nin üstüne
Ölü piksel kodunla uğraşma. Kırmızı veya Mavi Beyaz olan bir wallpaper bul ana ekran duvar kağıdı yap. Ardından ana ekranında iki parmağını aç yani zoom yapar gibi alttaki uygulamalar kısmı durum çubuğu falan kaybolucaktır. Sonra bak işte piksel bozukluğu varmı diye. Ardından telefonu aşırı ısındırıcak oyunlar indir zorla. Ekran sararmaası falan oluyormu veya sistemde sorun varmı eğer varsa direk değişim yaptırt. 15 gün içinde bir sorun olursa ayıplı ürün oluyor hemen değiştirme hakkın var.
Özel mesaj at bana ordan detaylı yardım ediyim.
Ölü pixel için ekstra birşey yapmasına gerek yok. Hide menü " 3845#*802# ~ HW DEVICE TEST ~ LCD TEST ~ MANUAL TEST" ile yapabilirsiniz. Ekrana dokunarak değişik renkler ile deneyin