LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
öyle deme bak şimdi fanboylar seni yaylım ateşine tutarlar güncelleme ile ilgili sakın bi şey söyleme 20bde yapamadığın bi şeymi olduda :) güncelleme istiyosun çok ayıp sana

20D almanya knock code kurucam ama cihazı riske atmak istemiyorum internet bağlantım kesiliyor yazılım şoklarken elimde kalması garanti yazılım için gider parça çalarlar ne gerek var benim sıkıntım şu bluetooth kapanmıyor şarj hızlı bitiyor güncelleme bekliyorum Lg Yazılım departmanı benden bıktı Ülkemize aynı şartlar sunulsun nitekim ayrımcılık oluyor 4.4.3 Lg G2 beklesem sıkıntım gider oda 7 ay sonra verirler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar lg tr de çalışan bir arkadaşım güncellemeyi haziran başına yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi. Umarım biran önce çıkar.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Haydii para iadesi yapmıslar peder de kredi kartını makasla kestiydi napacagım simdi yav :(

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
20D almanya knock code kurucam ama cihazı riske atmak istemiyorum internet bağlantım kesiliyor yazılım şoklarken elimde kalması garanti yazılım için gider parça çalarlar ne gerek var benim sıkıntım şu bluetooth kapanmıyor şarj hızlı bitiyor güncelleme bekliyorum Lg Yazılım departmanı benden bıktı Ülkemize aynı şartlar sunulsun nitekim ayrımcılık oluyor 4.4.3 Lg G2 beklesem sıkıntım gider oda 7 ay sonra verirler.

G2 de yarıda kaldığında devam edebiliyosun rahat ol.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

Ayrıca uygulamalar tümü sekmesinden bluetooth adli uygulamayı bulup durdurmaya zorla çalışmaz bi kaç gün daha

tahirozgun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
az detayını da öğrenseydin neler gelecekmiş knock code dan başka ısınma sorununu çözsünler ve de kamera düzelsin biraz başka bişeye gerek yok tuşları gizlem de gelirse tadından yenmez :D

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yaa arkadaslar su ana ekran resmini nasil sabit yapacaz bi cozum bulabilen yokmu

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
az detayını da öğrenseydin neler gelecekmiş knock code dan başka ısınma sorununu çözsünler ve de kamera düzelsin biraz başka bişeye gerek yok tuşları gizlem de gelirse tadından yenmez :D

Eğer isiniyosa ROM bozuk atılmıştır tekrar at romu yada yazılım hataları giderme yapın.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Çok başarılı bir çalışma :)
Bu arada @A.canal nerelerde hiç görünmüyor.
Bu g3 tema linlinde neden hava durumu widgeti çalışmıyor dostum ?
Çok soru sordum idare et :)

Bende çalışıyor bilemiyorum valla. A.canal bana da görünmüyor şu aralar. Görürsem kulağını çekerim. :D

buralardayım :) klübe girmemeye karar verdim eskisi kadar. sadece okumakla yetiniyorum. biraz küskünlük var sadece :) [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ayrıca hangoutsdan cevap verirsen kulak çekmeye gerek kalmayacak :/

G3'ün sıkı takibindeyim ama 801 işlemci hayal kırıklığı yarattı bende. çarşamba günü belli olacak hepsi bakalım sürpriz olacakmı.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] nerelerdeydin hiç görünmüyordun :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
buralardayım :) klübe girmemeye karar verdim eskisi kadar. sadece okumakla yetiniyorum. biraz küskünlük var sadece :) [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] ayrıca hangoutsdan cevap verirsen kulak çekmeye gerek kalmayacak :/

G3'ün sıkı takibindeyim ama 801 işlemci hayal kırıklığı yarattı bende. çarşamba günü belli olacak hepsi bakalım sürpriz olacakmı.

:D Ahmet abi bende artik sadece okucam :D hatta okumucam bile :D sorun olursa bana ulaşmak kolay :D insanlara iyilik neden yaramıyor anlamıyorum bu yüzden hicbir şeye karışmayacağım ;)

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Arada bir izleme yaz özletiyorsunuz kendinizi :)

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çok teşekkür ederim :) sevdiğin insana yaptığın savunma kayıtsız kalınca insan biraz buruk hissediyor kendini. buda biraz zaman alıyor :) heps bu.

O konuda haklısın beklemediğin insan beklemediğin bir tepki verince kötü oluyor ama affetmek erdemlerin en büyüğüdür bazen eyvallah demek gerekir :)

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hiç kimse kusura bakmasın ama ben ilk g2yi aldığımda aylar önce [MENTION=160283]bloo[/MENTION]tler [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] ve ismini hatırlamadığım birkaç kişi daha vardı o muhabbete doyum olmuyordu ya :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Hiç kimse kusura bakmasın ama ben ilk g2yi aldığımda aylar önce [MENTION=160283]bloo[/MENTION]tler [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] ve ismini hatırlamadığım birkaç kişi daha vardı o muhabbete doyum olmuyordu ya :)

Ooo ilk 3deyim :D (sınav psikolojisi) :D neyse ben gidiyim trigonometri çalışıyım :D daha ters dönüşüm formülleri var :D