Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 119
Elektrik işareti gidene kadar şarz etmişsen %130 gibi olur düşürmesi zordur![]()
Aynen

Elektrik işareti gidene kadar şarz etmişsen %130 gibi olur düşürmesi zordur![]()
4.4.3 te duzelir mi acaba sarj sorunu yoksa illa jb ye donmemiz mi gerek
bizde bu varCustom rom atmayın arkadaşlar en azından bu işi G2 ile öğrenmeyin. Varsa kıyıda köşede eski, kötü bi android telefonunuz, onunla öğrenin bu işleri.
bizde bu varCustom rom atmayın arkadaşlar en azından bu işi G2 ile öğrenmeyin. Varsa kıyıda köşede eski, kötü bi android telefonunuz, onunla öğrenin bu işleri.
nexuslara 4.4.3 verilmeye başlandı arkasından note3 s5ede yakın zamanda gelir z2 ye zaten gelir z1e bile gelebilir ama g2ye soru işareti
nexuslara 4.4.3 verilmeye başlandı arkasından note3 s5ede yakın zamanda gelir z2 ye zaten gelir z1e bile gelebilir ama g2ye soru işareti
Yav arkadaşlar nedir bu güncelleme çılgınlığı. Ben hâlâ Almanya 20B kullanıyorum, 20D bile yüklemedim. Siz 4.4.3 gelmeyecek diye hayıflanıyorsunuz.kasmayın ya telefonda bir şey istediniz de yapamadınız mı?
![]()
ne alakası var yaa lafı nerenizden anlıyosunuz güncelleme gelsin veya gelmesin gerek yok ama lg neden geri kalsın samsungtan sonyden veya başka bi telefon üreticisinden demek istediğim o saygı değer dostlar
Samsung'ta yapıp LG'de yapamadığın bir şey olacak mı peki 4.4.3 samsung'a gelip de lg'ye gelmediğinde. Rakamlara göre geri kalmış demek yanlış. 4.2.2'de yaptıklarımızın çoğunu 4.3'te yapamıyorlardı, hatırlayın..
Samsung'ta yapıp LG'de yapamadığın bir şey olacak mı peki 4.4.3 samsung'a gelip de lg'ye gelmediğinde. Rakamlara göre geri kalmış demek yanlış. 4.2.2'de yaptıklarımızın çoğunu 4.3'te yapamıyorlardı, hatırlayın..
Automatic Offline Procedure.vbs dosyasını açtığımda hata veriyor izin verilmedi diye windows kaynaklı mı ?
Beyler ilginc bir durum var , benim telde bütün uygulamalar kapalı iken wifi vs.. ram 450,500 lerde yani ama wifi acıp bir kac uygulama kurcalarsam (oyun haric) camera muzik calar vs.. acarsam ram 800 lere tırmanıor yani boş ram 800mb dior enteresan değilmi?![]()
arkadaşlar merhaba
benim lg g2 program versiyonum D80220a-VDF-XX
Almanya Vodafone romunu yüklemiştim sanırım
Bunu Türkiye'ye nasıl çeviririm
arkadaşlar merhaba
benim lg g2 program versiyonum D80220a-VDF-XX
Almanya Vodafone romunu yüklemiştim sanırım
Bunu Türkiye'ye nasıl çeviririm