LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Custom rom atmayın arkadaşlar en azından bu işi G2 ile öğrenmeyin. Varsa kıyıda köşede eski, kötü bi android telefonunuz, onunla öğrenin bu işleri.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Heyt be htc hd2 vardı ne rom atardım hey gidi günler :D

Reaksiyon puanı
16,128
Custom rom atmayın arkadaşlar en azından bu işi G2 ile öğrenmeyin. Varsa kıyıda köşede eski, kötü bi android telefonunuz, onunla öğrenin bu işleri.
bizde bu var
48907230_tn70_0.jpg
buna olur mu? home tuşu yok ses tuşları yok daha komiği kendide yok ortada olasılıklar dahilindeyse onu bulmaya çalışıcam.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
nexuslara 4.4.3 verilmeye başlandı arkasından note3 s5ede yakın zamanda gelir z2 ye zaten gelir z1e bile gelebilir ama g2ye soru işareti

Reaksiyon puanı
16,128
bizde bu var
48907230_tn70_0.jpg
buna olur mu? home tuşu yok ses tuşları yok daha komiği kendide yok ortada olasılıklar dahilindeyse onu bulmaya çalışıcam.
full hd tamamen uydurma.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yav arkadaşlar nedir bu güncelleme çılgınlığı. Ben hâlâ Almanya 20B kullanıyorum, 20D bile yüklemedim. Siz 4.4.3 gelmeyecek diye hayıflanıyorsunuz. :D kasmayın ya telefonda bir şey istediniz de yapamadınız mı? :)

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yav arkadaşlar nedir bu güncelleme çılgınlığı. Ben hâlâ Almanya 20B kullanıyorum, 20D bile yüklemedim. Siz 4.4.3 gelmeyecek diye hayıflanıyorsunuz. :D kasmayın ya telefonda bir şey istediniz de yapamadınız mı? :)

Tam olarak benim de sormak istediğim soru hay çok yaşa. "telefonda bir şey istediniz de yapamadınız mı?"

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ne alakası var yaa lafı nerenizden anlıyosunuz güncelleme gelsin veya gelmesin gerek yok ama lg neden geri kalsın samsungtan sonyden veya başka bi telefon üreticisinden demek istediğim o saygı değer dostlar

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
ne alakası var yaa lafı nerenizden anlıyosunuz güncelleme gelsin veya gelmesin gerek yok ama lg neden geri kalsın samsungtan sonyden veya başka bi telefon üreticisinden demek istediğim o saygı değer dostlar

Samsung'ta yapıp LG'de yapamadığın bir şey olacak mı peki 4.4.3 samsung'a gelip de lg'ye gelmediğinde. Rakamlara göre geri kalmış demek yanlış. 4.2.2'de yaptıklarımızın çoğunu 4.3'te yapamıyorlardı, hatırlayın..

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Samsung'ta yapıp LG'de yapamadığın bir şey olacak mı peki 4.4.3 samsung'a gelip de lg'ye gelmediğinde. Rakamlara göre geri kalmış demek yanlış. 4.2.2'de yaptıklarımızın çoğunu 4.3'te yapamıyorlardı, hatırlayın..

evet :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

evet :)

bLack3ds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
404k seri numaram ... yöntemler seri numaralarına göre farklılık göstermiyor değil mi ?

bLack3ds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Automatic Offline Procedure.vbs dosyasını açtığımda hata veriyor izin verilmedi diye windows kaynaklı mı ?

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beyler ilginc bir durum var , benim telde bütün uygulamalar kapalı iken wifi vs.. ram 450,500 lerde yani ama wifi acıp bir kac uygulama kurcalarsam (oyun haric) camera muzik calar vs.. acarsam ram 800 lere tırmanıor yani boş ram 800mb dior enteresan değilmi? :D

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyler ilginc bir durum var , benim telde bütün uygulamalar kapalı iken wifi vs.. ram 450,500 lerde yani ama wifi acıp bir kac uygulama kurcalarsam (oyun haric) camera muzik calar vs.. acarsam ram 800 lere tırmanıor yani boş ram 800mb dior enteresan değilmi? :D

Yaklaşık 3 aydır falan ram é bakmıyorum. Çünkü daha hiç ram de yer kalmadığı için telefon yavaşlamadı dolmadı kasılmadı. Bunu neden belirttiniz derseniz LG rami dediğiniz gibi bi garip kullanıyor. Bende anlayamıyordum kafaya takıyordum bakmamaya karar verdim en Son :)

ZENGİN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben hala 4.2 deyim hiçbir sorunum da yok. Gayet güzel geçiniyorum telefonumla.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba

benim lg g2 program versiyonum D80220a-VDF-XX

Almanya Vodafone romunu yüklemiştim sanırım

Bunu Türkiye'ye nasıl çeviririm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Cevabiniz için teşekkür ederim

onu bilmiyorum tr olup olmadiğini

ben türkiyeye yayinlanan güncellemeleri operatör üzerinden alabilirmiyim peki bu şekilde

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar merhaba

benim lg g2 program versiyonum D80220a-VDF-XX

Almanya Vodafone romunu yüklemiştim sanırım

Bunu Türkiye'ye nasıl çeviririm

Forumda bir çok konu var birazcık araştırma yapın herşeyi hazıra beklemeyin bence. Telefonunuzu hangi ülkeden almışsanız o ülkenin romunu bulup indirin ve yükleyin. LG Mobile Support Tool ile IMEI numarası girip cihazınızın romunu indirip kendi kuruyordu diye hatırlıyorum.