Uygulama yoneticisine basinca sizdede arka plan boyle mi

Uygulama yoneticisine basinca sizdede arka plan boyle mi![]()
Ramdeki calisac uygulamalari durdurmussun sanirim ondan boyledir. Bi program oyun falan acip bir daha bak istersen
Arkadaki google now duvar kagidi![]()
Bu bir hata mi sizdede ayni mi
Arkadaki google now duvar kagidi![]()
Bu bir hata mi sizdede ayni mi
Ne sıkıntı var anlamadım ben
Daha once offline mod ile telefona rom attiniz mi ? Eger attiysaniz pc suite hata verebiliyor bazen.support tool ile deneyin bakalim olacak mi
Yok atmadım ama Support tool ile hallettim çok teşekkür ederim ve cidden çok fark etti telefon eskisi gibi akıcı oldu demekki ota ile yaptığımda bazı sorunlar oluşmuş telde. Birde şarjın çabuk bitmesi çözülmüşse tam süper olacak![]()
Arkadaşlar selam, Gerek mesaj yazarken gerek web'te gezerken yanlışlıla sanal tuşlara basıyorum ve masaüstüne gereksiz dönüyorum. Root olmadan sanal tuşları gizlemenin bir yolu var mı ?
Arkadaşlar selam, Gerek mesaj yazarken gerek web'te gezerken yanlışlıla sanal tuşlara basıyorum ve masaüstüne gereksiz dönüyorum. Root olmadan sanal tuşları gizlemenin bir yolu var mı ?
Sanirim yok dostum,keske olsa![]()
Güncelleme ile istediğin programda uygulamada gizleyebileceksin biraz sabır. 😊
4.4.3 ile mi ? Bir de o sanal tus barinin siyahla beyaz harici baska renk yapabilme olanagimiz var mi ?![]()
4.4.3 değil özel güncelleme verecekler ya onla birlikte 20B-20D- gibi gelecek
sadece bu dokunmatik ön tuslar icinmi gelecek güncelleme yoksa baska iyileştirmelerde olacakmı acaba varmı malumatınız ?4.4.3 değil özel güncelleme verecekler ya onla birlikte 20B-20D- gibi gelecek
sadece bu dokunmatik ön tuslar icinmi gelecek güncelleme yoksa baska iyileştirmelerde olacakmı acaba varmı malumatınız ?
bende kitkat 20d yüklü ve Knock code var ztn inş camerada iyileştirme gelirEvet olacak Knock Code özelliği gelecek ve ufak tefek sorunlar düzeltilecek bilgim bu kadar ama daha bilgili arkadaşlar var onlarda yanlışım varsa düzeltirler eksik varsada eklerler. 
bende kitkat 20d yüklü ve Knock code var ztn inş camerada iyileştirme gelir
hyr yokSizde uygulamalarda sanal tuşları gizleme yok mu var diye duymuştum?
hyr yok![]()
Kusura bakmayın o zaman yanlış biliyormuşum
Iste bu kotu bi haber![]()
Hayır gelmeyecek anlamında demedim knock code ile geleceğini sanıyordum onu yanlış biliyormuşum. 😃
Umut fakirin ekmegidir diyosun yani![]()