Hwoarang55
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Bir açıdan öyle ama umut olmazsa niye yaşıyalım (felsefe de yaptım yatabilirim artık) 😃
Benim derste 9 bucuga alinmis bende kacar, Allah a emanet

Bir açıdan öyle ama umut olmazsa niye yaşıyalım (felsefe de yaptım yatabilirim artık) 😃
Benim derste 9 bucuga alinmis bende kacar, Allah a emanet![]()
Dostum o normal reset. Bir de telefonu sıfırlayan hard reset var.
G3'te, Ram, işlemci, kasa, yazılım, harici hafıza, kamera, kısaca her şey yükselecek. Benim tek içime sinmeyen tasarımı. Hatta kasası metal bile olabilir. çünkü metal görünüm var belki gerçekten metal kasadır. fiyatını da 2000-2100 diye tahmin ediyorum bakalım.
Plastik bile olsa, Samsung'un plastiğinden daha iyi olacağı kesin![]()
bizim g2 deki ram ddr2 mi ddr3 mü?
20d yükliyim dedim flash tooldan update test diyince support tool açılıyor cihazınız en son sürümü kullanıyor diyo bi türlü güncelleyemedim
80% Metal olacak ama bakalım, efsane olacağı kesinLg g3 metalmi olacakmış ??
Ben 20b nin uzerine kurdum sorun cikmadi direk üzerine kurmustum sonra stable degil diye hard format atıp uzerine tekrar 20d kurdum boyle bir uyari almadım acaba ben mi farkli yontemle kurdum hard format atıp denedin mi
G3'te, Ram, işlemci, kasa, yazılım, harici hafıza, kamera, kısaca her şey yükselecek. Benim tek içime sinmeyen tasarımı. Hatta kasası metal bile olabilir. çünkü metal görünüm var belki gerçekten metal kasadır. fiyatını da 2000-2100 diye tahmin ediyorum bakalım.
Oyle yaptım zaten hard reset atp öyle denedim
ne yani 50c'den sıcak olabiliyor?