LG G2 Kullanıcıları Kulübü

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G2`de Tinted Statusbar'i calistirabilen varmi ? Butun surumleri denedim calismiyor.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Dostum o normal reset. Bir de telefonu sıfırlayan hard reset var.

Hard Reset kombinasyonu (20B) sürümü için (20D) Almanya sürümünde farklı.

Kapat güç ses kısma bas LG logosu gelince hepsini bırak ve tekrar seskisma güç e bas ve kombinasyonu uygula. Toplam en fazla 2 dk

(20D) Ses açma ile uygulanıyor diye biliyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

G3 suya ve toza dayanıklı kamera işlemci farklı ram 2gb mı 3gb mı? 3+ sı var alınabilir duruyor yanlız yeni telefon yeni bir zafiyet açık var diyebilirim Samsung S5 yazılım da açıklar meydana çıktı. Lg G3 4.4.3 yeni bir Optimus arayüzle gelicek 27 mayısı bekliyom :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G3'te, Ram, işlemci, kasa, yazılım, harici hafıza, kamera, kısaca her şey yükselecek. Benim tek içime sinmeyen tasarımı. Hatta kasası metal bile olabilir. çünkü metal görünüm var belki gerçekten metal kasadır. fiyatını da 2000-2100 diye tahmin ediyorum bakalım.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
G3'te, Ram, işlemci, kasa, yazılım, harici hafıza, kamera, kısaca her şey yükselecek. Benim tek içime sinmeyen tasarımı. Hatta kasası metal bile olabilir. çünkü metal görünüm var belki gerçekten metal kasadır. fiyatını da 2000-2100 diye tahmin ediyorum bakalım.

Aynen bro fırçalanmış metal diye geçiyor. Ne kadar doğuru bilemiyoruz. Bakarsın plastikte olabilir hani şu terlik plastiği hatırladınmı ? :D

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Plastik bile olsa, Samsung'un plastiğinden daha iyi olacağı kesin :D

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Gorecegiz bakalim benimde assa yukari tahminlerim var. Lg kullaniciya cok yoneliyor buyuk ihtimal metal kasa olacak. 2. Ihtimalide biliyorsunuz zaten.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Reklamdan çıkardığım metal olarak gelecek gerek ses efektleri olsun gerek metal malzemeler gösteriyor o yüzden metal. 90% 😀

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Metal görünümlü olsun ama metal olmasın. Ben metal sevmiyorum. Bir de darbe yedi mi geri dönüşü yok, çok fazla hasar alıyor plastiğe göre. Boyası atıyor vs. Metal telefonlar çok soğuk geliyor bana. Ya cam olacak, ya da G2 gibi cilalı kaliteli plastik. Mesela Note 2'nin, S3'ün kasası da malzeme yönünden hoşuma gidiyor.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
G3 ten umutluyum. Amiral gemi boyle olur dedirtecek bence. Metal olmasini istemiyorum. [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] hakli bu konuda. Sadece farkli renkte ön satisa ciksin yeter :P fiyatida 2000den fazla olmaz bence.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
20d yükliyim dedim flash tooldan update test diyince support tool açılıyor cihazınız en son sürümü kullanıyor diyo bi türlü güncelleyemedim

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
20d yükliyim dedim flash tooldan update test diyince support tool açılıyor cihazınız en son sürümü kullanıyor diyo bi türlü güncelleyemedim

Ben 20b nin uzerine kurdum sorun cikmadi direk üzerine kurmustum sonra stable degil diye hard format atıp uzerine tekrar 20d kurdum boyle bir uyari almadım acaba ben mi farkli yontemle kurdum hard format atıp denedin mi

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G3 un metal olması demek ayni zamanda agir olmasi demek. Eger metalse bence bu bir dezavantaj. Zaten hoparlör de arkasında. Her ne kadar donanim olarak iyi bile olsa G3 u almam. G4'e de bakarız artık nasip 😊

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ekranı çevreleyen yan çıtaları metal olsun yeter. Tamamen metal bir telefonun önemi yok.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ben 20b nin uzerine kurdum sorun cikmadi direk üzerine kurmustum sonra stable degil diye hard format atıp uzerine tekrar 20d kurdum boyle bir uyari almadım acaba ben mi farkli yontemle kurdum hard format atıp denedin mi

Oyle yaptım zaten hard reset atp öyle denedim

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12

Metal bende sevmiyorum daha önce htc one kullandım ısınma yapınca kasa soğuma işlemini geç gerçekleştiriyor G3 adı bile görkemli :P

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
ne yani 50c'den sıcak olabiliyor?

Ben htcde oyun oynarken eliniz o muhteşem sıcaklığı hissediyor buda sizi telden soğutuyor kışın güzel olur yazın çile. 53 ' C gördüm
Lg G3 metal yapıp iyi bir yalıtım koysa bile o kadar ince tel elinizde internete girerken bile ısınma yapar G3 kamera yönünden bana göre 20 megapiksel olmalıydı G4 nasıl bi tasarım olucak 1 sene bekmelek gerekiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler G2 ye ne zaman knock code gelecek bilen varmı yada geldimi bende sadece 4.4.2 var