LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Uygulama yoneticisine basinca sizdede arka plan boyle mi
epanyhep.jpg

NirvaNRL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha once offline mod ile telefona rom attiniz mi ? Eger attiysaniz pc suite hata verebiliyor bazen.support tool ile deneyin bakalim olacak mi

Yok atmadım ama Support tool ile hallettim çok teşekkür ederim ve cidden çok fark etti telefon eskisi gibi akıcı oldu demekki ota ile yaptığımda bazı sorunlar oluşmuş telde. Birde şarjın çabuk bitmesi çözülmüşse tam süper olacak :-)

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok atmadım ama Support tool ile hallettim çok teşekkür ederim ve cidden çok fark etti telefon eskisi gibi akıcı oldu demekki ota ile yaptığımda bazı sorunlar oluşmuş telde. Birde şarjın çabuk bitmesi çözülmüşse tam süper olacak :-)

Ne demek rica ederim :) telefonunuzu guncelledikten sonra reset atip kullanmaniz hem sizin icin hem de telefonunuz icin iyi olacaktir :)

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar selam, Gerek mesaj yazarken gerek web'te gezerken yanlışlıla sanal tuşlara basıyorum ve masaüstüne gereksiz dönüyorum. Root olmadan sanal tuşları gizlemenin bir yolu var mı ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar selam, Gerek mesaj yazarken gerek web'te gezerken yanlışlıla sanal tuşlara basıyorum ve masaüstüne gereksiz dönüyorum. Root olmadan sanal tuşları gizlemenin bir yolu var mı ?

Hayır maalesef. Alışmanız gerek. İlk başlarda benim de çok oluyordu ama artık alıştım.

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
beklediğimiz güncelleme lg kendi program güncellemeleri mi ? Çünkü kitkat geldi

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hadi hayırlısı o zaman samsung gibi bekletmezler umarım bizleri beklentim büyük lg den

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sadece bu dokunmatik ön tuslar icinmi gelecek güncelleme yoksa baska iyileştirmelerde olacakmı acaba varmı malumatınız ?

Evet olacak Knock Code özelliği gelecek ve ufak tefek sorunlar düzeltilecek bilgim bu kadar ama daha bilgili arkadaşlar var onlarda yanlışım varsa düzeltirler eksik varsada eklerler. 😊