LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
4.2.2 ye dönmek için 4.2.2 romu yükleyin :)

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
?? Pro 2 Rom Anlatımı değil bu

http://forum.shiftdelete.net/lg/367563-lg-g2-icin-g-pro-2-port-rom-yuklenmesi-ve-ozellikleri.html

burda bi arkadaş anlatmışda çok muallıkta kalmış pek güvenemedim ayrıca 4.4.2 de çalışmıyor demiş

O arkadaş benim sanırım. 4.4.2 de çalışmıyor demiyorum. Yazı yazıldığı zaman 4.4.2 ye root ve cwm yüklemedigi için 4.2.2 ye dönüp kurulum yapılsın diye uyardım. Muallakta olunan bir durum yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar kitkat güncellemesinden sonra klavyesinde ara ara takılmalar olan oldu mu ?

NirvaNRL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar aylardır klubu takip ediyorum ve gerçekten çok faydasını gördüm herkese teşekkür ederim.
Bir sorum olacak bu g2 pro romunu herkes çok övüyor özellikleride çok hoşuma gitti açıkcası bu rom'u root olmadan pc Suite aracılığı ile direk yükleyebiliyor muyuz? Ve root yapmak kadar detaylı bilgi istiyor mu?

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar aylardır klubu takip ediyorum ve gerçekten çok faydasını gördüm herkese teşekkür ederim.
Bir sorum olacak bu g2 pro romunu herkes çok övüyor özellikleride çok hoşuma gitti açıkcası bu rom'u root olmadan pc Suite aracılığı ile direk yükleyebiliyor muyuz? Ve root yapmak kadar detaylı bilgi istiyor mu?
Maalesef. Önce root sonra cwm yükleyip konudaki adımları takip ederek yükleme yapmalısınız. Açıkçası tecrübesiz iseniz denemeyin.

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar bende 4.2.2 ye donmek istiyorum. Telefonda hic oynama yok.nasil.yapicaz bunu birisi anlatirsa cok.sevinirim

NirvaNRL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maalesef. Önce root sonra cwm yükleyip konudaki adımları takip ederek yükleme yapmalısınız. Açıkçası tecrübesiz iseniz denemeyin.

Teşekkür ederim hiç bulaşmayayım o zaman bu konulara az buöuk igim var ama iyice araştırıp yapmak gerekiyor onada zaman yok.
Peki bu güncelleme hatalarını gider dediğimizde telefonun hafızasını yedeklememiz gerekiyor mu? Yoksa sadece hataları giderip aynı şekilde devam mı ediyoruz.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Şu andan itibaren bende 4.4.2 ye geçmiş bulunuyorum arkadaşlar. inşallah çoğu kişinin yaşadığı problemleri yaşamam :(

Henüz güncellememiş olan arkadaşlar için bilgilendirme:
Saat: 20.55'te batarya %57 - Wifi ile 4.4.2'yi indirmeye başladım.
Saat: 21.14'te batarya %55 - İndirme tamamlandı.
Saat: 21.14-21.24 batarya %51 - Yazılım Güncellemesi tamamladı.

Kullandıkça tecrübeleri paylaşırım inşallah...

Hayırlı olsun. Tüm güncellemeleri yaptıktan sonra telefonu kapatın. Kapalı kalma süresi size kalmış. Sonra clean master tarzı programla temizleğin. Sakın gelişmiş temizleme yapmayın. Bazı dosyaları ve oyun save'leri siliyor :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Stock rom yeter g2 ye alternatiflere gerek yok diye dusunuyorum.

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun. Tüm güncellemeleri yaptıktan sonra telefonu kapatın. Kapalı kalma süresi size kalmış. Sonra clean master tarzı programla temizleğin. Sakın gelişmiş temizleme yapmayın. Bazı dosyaları ve oyun save'leri siliyor :)

Nasil 4.2.3 ye donucez

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Tesekkur ederim.
Yalniz guncellemeleri yaptiktan sonra yeniden baslatmistim. Telefonun bir sure kapali olmasinin faydasi var mı?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Tesekkur ederim.
Yalniz guncellemeleri yaptiktan sonra yeniden baslatmistim. Telefonun bir sure kapali olmasinin faydasi var mı?

Evet her elektronik cihaz kendini yenilemeli. Uzun süre açık kalmada telefon gelen çağrıları bildirmez vb. sorunlar meydana gelir.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kamera performansı, bu arada B.Dortmund'un Adana' da ne işi var anlamadım 😃

ytytejet.jpg

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende bir problemle karsılastım 4.4 güncelleme sonrası tango senkronu oluyor listemde hiçbir arkadasımı goremıyorum senkronıze ediyorum olmuyor ayrıca kamerayı acınca karsı tarafın sesi hiç gelmiyor bana uyanı geliyor ama çook derinden geliyor duymuyrum ses ayarına baktım sonda ama ben sorunu anlayamadım sizde boyle sorunla karsılasan varmı

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu tur uygulamalarda hangouts çok daha iyi sanırım. Videolu görüşmeyi denedik [MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] ile birlikte. Çok iyiydi. Herhangi bir aksama olmadı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hepsiburada dan 1400 tl Lg G2 32gb beyaz siparişi verdim ama Lg garanti değil İntllicell diye bir firma. Biraz hevesimi kaçırdı açıkçası ne diyorsunuz vaz mı geçsem

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hepsiburada dan 1400 tl Lg G2 32gb beyaz siparişi verdim ama Lg garanti değil İntllicell diye bir firma. Biraz hevesimi kaçırdı açıkçası ne diyorsunuz vaz mı geçsem
Hepsiburadada hiç bir şekilde problem yaşamazsın. Arıza olursa cihazı hepsiburadaya gönderirsin onlar da servise gönderirler. Garantiyi hepsiburada veriyor sayabilirsin.

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A canal kardeşim hangouts ta görüntülü görüşme varmı kı ben göremedimde nasıl oluyor acaba

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah alla bende neden gorunmuyor ekranın üstünde ahize işareti var onu tıkladım oda normal arama yaptı ondan bahsetmiyoruz değilmi kardeşim

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Allah alla bende neden gorunmuyor ekranın üstünde ahize işareti var onu tıkladım oda normal arama yaptı ondan bahsetmiyoruz değilmi kardeşim

Hayır. Bende kamera simgesi var. Güncel değil sanırım sizinki

columbiaa_7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G2 PİL ÇÖZÜMÜ HAKKINDA

Merhaba aşağı yukarı yerli yabancı tüm sitelerdeki kitkattan sonra pilin erken bitmesi ile ilgili tüm yorumları ve çözümleri okudum bende kitkata geçtikten sonra pilin 1-2 gün içerisinde neredeyse hiç kullanılmamasına rağmen erken bitmesine tanık oldum. kendimce aşağıdaki işlemi yaparak pilin jellybeandeki sürümden daha fazla gittiğini gördüm.

Yapılan işlem

Telefon ilk olarak yedek alınır '' kurulu uygulamalar hariç'' Daha sonra Factory reset dediğimiz '' ses kısma ve telin kapatma/açma tuşuna basılı tutularak '' Lg ekranı gelip gittikten sonra tekrar basılı tutularak '' reset işlemini yaptım, daha sonra telefon sıfır hale geldikten sonra ''Lg pc suit yazılımı ile yükseltme hatalarını geri yükleme işlemini yaptım 20 dk felan sürdü sonra teli şarj ettim. '' ESKİ UYGULAMALARIN HİÇ BİRİNİ YÜKLEMEDİM''

Akşam 18:00 Şarj %100 kullanım sadece tel açık sabah :9:30 şarj %100 saat :10:00 Wifi açık face-what.twitt. outlook-hotmail-gmail açık %96 saat:13:00 belirttiğim uygulamalar açık onun dışında 30 dk oyun 30 dk tel görüşmesi sürekli sms twit facede yazışmalar %91 saat: 17:00
Wifi açık face-what.twitt. outlook-hotmail-gmail senk.açık %89

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
A. canal kardeşim şimdi arkadas benı ekledi ve kamera işareti geldi nasıl yaptı bilmiyorumda galiba benım beceriksizligim :)