A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
4.2.2 ye dönmek için 4.2.2 romu yükleyin 

O Zaman Ben Yapim de Bizim Forumlarda da olsun
G Pro 2 için Adam Akıllı Bir Çözüm Bulamadım Şimdilik Vazgeçtim
?? Pro 2 Rom Anlatımı değil bu
http://forum.shiftdelete.net/lg/367563-lg-g2-icin-g-pro-2-port-rom-yuklenmesi-ve-ozellikleri.html
burda bi arkadaş anlatmışda çok muallıkta kalmış pek güvenemedim ayrıca 4.4.2 de çalışmıyor demiş
O Zaman Ben Yapim de Bizim Forumlarda da olsun
G Pro 2 için Adam Akıllı Bir Çözüm Bulamadım Şimdilik Vazgeçtim
4.2.2 ye dönmek için bu linki incele bir. Tek fark orada yazan 4.4.2 rom yerine 4.2.2 rom indirip yüklemek.
http://forum.shiftdelete.net/showthread.php?t=362407
Maalesef. Önce root sonra cwm yükleyip konudaki adımları takip ederek yükleme yapmalısınız. Açıkçası tecrübesiz iseniz denemeyin.Merhaba arkadaşlar aylardır klubu takip ediyorum ve gerçekten çok faydasını gördüm herkese teşekkür ederim.
Bir sorum olacak bu g2 pro romunu herkes çok övüyor özellikleride çok hoşuma gitti açıkcası bu rom'u root olmadan pc Suite aracılığı ile direk yükleyebiliyor muyuz? Ve root yapmak kadar detaylı bilgi istiyor mu?
Maalesef. Önce root sonra cwm yükleyip konudaki adımları takip ederek yükleme yapmalısınız. Açıkçası tecrübesiz iseniz denemeyin.
Şu andan itibaren bende 4.4.2 ye geçmiş bulunuyorum arkadaşlar. inşallah çoğu kişinin yaşadığı problemleri yaşamam
Henüz güncellememiş olan arkadaşlar için bilgilendirme:
Saat: 20.55'te batarya %57 - Wifi ile 4.4.2'yi indirmeye başladım.
Saat: 21.14'te batarya %55 - İndirme tamamlandı.
Saat: 21.14-21.24 batarya %51 - Yazılım Güncellemesi tamamladı.
Kullandıkça tecrübeleri paylaşırım inşallah...
Hayırlı olsun. Tüm güncellemeleri yaptıktan sonra telefonu kapatın. Kapalı kalma süresi size kalmış. Sonra clean master tarzı programla temizleğin. Sakın gelişmiş temizleme yapmayın. Bazı dosyaları ve oyun save'leri siliyor![]()
Nasil 4.2.3 ye donucez
Rom dosyasını bulup telefona root yapmanız lazım
Ben hic telefonla oynamadim oynamakta istemiyorum sadece guncelleme istemiyorum yolubyokmu bunun
Hayırlı olsun. Tüm güncellemeleri yaptıktan sonra telefonu kapatın. Kapalı kalma süresi size kalmış. Sonra clean master tarzı programla temizleğin. Sakın gelişmiş temizleme yapmayın. Bazı dosyaları ve oyun save'leri siliyor![]()
Tesekkur ederim.
Yalniz guncellemeleri yaptiktan sonra yeniden baslatmistim. Telefonun bir sure kapali olmasinin faydasi var mı?
Hepsiburadada hiç bir şekilde problem yaşamazsın. Arıza olursa cihazı hepsiburadaya gönderirsin onlar da servise gönderirler. Garantiyi hepsiburada veriyor sayabilirsin.Hepsiburada dan 1400 tl Lg G2 32gb beyaz siparişi verdim ama Lg garanti değil İntllicell diye bir firma. Biraz hevesimi kaçırdı açıkçası ne diyorsunuz vaz mı geçsem
A canal kardeşim hangouts ta görüntülü görüşme varmı kı ben göremedimde nasıl oluyor acaba
Allah alla bende neden gorunmuyor ekranın üstünde ahize işareti var onu tıkladım oda normal arama yaptı ondan bahsetmiyoruz değilmi kardeşim