LG G2 Kullanıcıları Kulübü

kaygu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler, 6 aydır g2 kullanıyorum üstüne telefon tanımıyorum ama tek kusuru konserde veya bar gibi yüksek sesli kapalı mekanlarda yaptığım video kayıtlarında malesef ses acaip çatlıyor dinlenmiyecek bir halde izlerken ayar ediyor.acaba aynı sorunu yaşayan varmıdır ve bir önerisi olan??

erti97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler, 6 aydır g2 kullanıyorum üstüne telefon tanımıyorum ama tek kusuru konserde veya bar gibi yüksek sesli kapalı mekanlarda yaptığım video kayıtlarında malesef ses acaip çatlıyor dinlenmiyecek bir halde izlerken ayar ediyor.acaba aynı sorunu yaşayan varmıdır ve bir önerisi olan??

Aynen o bende de çok oluyor. Audio zoom var ama o da sesi çok boguyo :/

kaygu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet audio zoomla da kayıt yaptım çaresi yok gibi.napalım bi kusuru da olsun madem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Alem 4.4.3 kullanmaya başladı bizim 'Teknoloji Devi LG' hala 4.4.2 Türkiye Güncellemesi yayımlayamadı. Rezalete bak...

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Alem 4.4.3 kullanmaya başladı bizim 'Teknoloji Devi LG' hala 4.4.2 Türkiye Güncellemesi yayımlayamadı. Rezalete bak...

Alem dediğin sadece nexus 5. Bu kadar sabirsizsan ROM yukleyebilirsin. Yaklaşık 2 aydır KitKat kullanıyorum.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Dns kullandığından pc üzerinden site bozuk çıkıyor :) son 5 gün bakalım 😗

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hep zamir yüzünden. Sıfat olacak haberi yok :D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar 2-3gündür şarjım su gibi gidiyor, telefona soft reset attım ama durum aynı,20B kitkat kullanıyorum bir aydır ama yeni böyle yapmaya başladı 5 saat ekran süresini zor alır oldum:/tavsiyeniz var mı?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar 2-3gündür şarjım su gibi gidiyor, telefona soft reset attım ama durum aynı,20B kitkat kullanıyorum bir aydır ama yeni böyle yapmaya başladı 5 saat ekran süresini zor alır oldum:/tavsiyeniz var mı?

Ben daha 5 saat ekran suresi almadim :D

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ben daha 5 saat ekran suresi almadim :D
Dediğim gibi önceden çok daha iyi gidiyordu şarjım 7-8saat alıyordum 2g veya wifi açık parlaklık 40tayken, şimdi resmen eriyo şarj. Hep yüzde5 civarına düşünce şarja takıyorum bununla alakası olabilir mi?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Dediğim gibi önceden çok daha iyi gidiyordu şarjım 7-8saat alıyordum 2g veya wifi açık parlaklık 40tayken, şimdi resmen eriyo şarj. Hep yüzde5 civarına düşünce şarja takıyorum bununla alakası olabilir mi?

Şarj konusunda bilgim yok pek. Ama bende yüzde 5 te filan şarj ediyorum. Tek farkımız ben parlak kullanıyorum :)

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Audio zoom nasıl yapıyoruz arkadaşlar bir türlü beceremedim

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Gereksiz uygulama kapat varsa seekrasyonda kapat aksesuarlarda aynk sekilde kisminida sonra %35 parlaklik yap.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157

Kisaca gereksizleri kapat

Scarface28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bugün oyun oynarken telefonum dondu ve kapanıp tekrar açıldı ilk defa oldu bu sizce normal mi neden olmuş olabilir?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Isinmis olabilir rami temizlenmemis olabilir yada oyun sikintili digeride 4.4.2 guncellemesi olmadigi icindir fikrim belkide baska bisey

Scarface28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ram temizdi Farm Heroes Saga oyununu oynuyordum büyük bir oyun değil diye düşünüyorum G2 için.bazende alarm çaldıktan sonra alarmı durdurmama rağmen bildirim ışığı her renge yanmaya devam ediyor telefonu kapatıp açınca düzeliyor.yazılımsal bir hata mıdır

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ram temizdi Farm Heroes Saga oyununu oynuyordum büyük bir oyun değil diye düşünüyorum G2 için.bazende alarm çaldıktan sonra alarmı durdurmama rağmen bildirim ışığı her renge yanmaya devam ediyor telefonu kapatıp açınca düzeliyor.yazılımsal bir hata mıdır

Alarm bende de öyle oluyordu 4.4.2 ile çözüldü